A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Indukciós főzőlapok

A gáztűzhelyeket az elektromos, üvegkerámia főzőlapok váltották fel rengeteg magyar háztartásban.
Az elmúlt egy-két évtized lakásfelújítási divatja a tűzhelyek, főzőlapok lecserélését is érintette.
Van, aki örömmel használja a kerámia főzőlapokat, vannak akiknek bosszúságot okoz, illetve a villanyszámlájukat nagyon megterheli.
A nyugat-európai országokban már egyre nagyobb az energiatakarékos főzőlap iránti igény, s ehhez kapcsolódó trend a konyhában az indukciós főzőlap.
Az indukciós technológia olyan élményt nyújt, amit eddig csak a profik élvezhettek. Gyorsabb, kényelmesebb, gazdaságosabb.
Már Ön is élvezheti itt Magyarországon, otthonában a professzionális konyhák, mesterszakácsok technológiáját! A STEBA indukciós főzőlapjaival elhoztuk Önnek.
Indukciós elv, technológia
Az indukció elvét a 19. század közepén dolgozták ki. James Clark Maxwell fizikus fedezte fel, hogy ha fémet helyez mágneses mezőbe, akkor hő keletkezik.
A technológiát főzéshez az 1970-es évek végén használták először.
Mivel a technológia lényege a mágneses indukción alapszik, ezért az indukciós főzőlaphoz olyan főzőedényekre van szükség, ami mágnesezhető.
Mágnesezhető edények szükségesek az indukciós főzőlapokhoz
A legtöbb acél és öntöttvas főzőedény ilyen, az alumínium, réz, üveg és egyes rozsdamentes acél edények azonban nem használhatóak. Egy mágnes segítségével könnyedén ellenőrizhető akár a megvételre szánt, akár a már meglévő edények alkalmassága, mivel az indukciós főzőlapon használható edények vonzzák a mágnest.
Az indukciós főzőlapokon a vastag falú, 3-5 milliméteres edényekkel lehet optimális energiafogyasztást elérni.
Az indukciós főzőlap előnyei
- Miért ajánljuk a kerámia főzőlap kiváltására az indukciósat?
- 90% hatásfok
- 50% energia megtakarítás
- 30%- kal gyorsabb főzés
- Biztonságos
- Könnyen tisztítható
Biztonságos az indukciós főzőlap használata
Az indukciós főzés sokkal biztonságosabb, mint a hagyományos megoldások.
Nincs nyílt láng, mint a gáztűzhelyeknél, és
sokkal kevesebb a maradékhő, mint a villanytűzhelyeknél,
égési sérülések is elkerülhetők: melegnek érezzük a felületet, de égési sérüléseket semmiképpen nem szenvedhetünk.
A kerámiafelület akkor is hideg marad, ha be van kapcsolva a főzőlap. Mindaddig, amíg nem helyezünk edényt az aktív felületre, semmilyen hő nem jön létre. Ugyanakkor az edény eltávolítása után a kerámiafelület gyorsan lehűl. Ez nagyban csökkenti az esetleges égési sérülések veszélyét.
Az indukciós főzőlapok gyermekes családok és idősek számára ma a főzés legbiztonságosabb módját jelentik.
Könnyen tisztítható üvegkerámia felület
Miután a főzőfelület soha nem forrósodik fel annyira, mint a korábbi technológiák esetén, az étel nem tud ráégni a felületére, ezért a kerámiafelületet könnyű tisztítani, és a szakács is sokkal hűvösebb, kellemesebb hőmérsékletű környezetben dolgozhat. A hő gyorsan és pontosan beállítható. Ha tehát azt látja, hogy mindjárt kifut a tej, nem kell felkapnia az edényt, elég kisebb fokozatra állítani a főzőlapot.
Villanyrezsó helyett egylapos indukciós főzőlap
Az indukciós főzőlapokból sok féle kialakítás ismert már. Egy lapos, dupla főzőlapos, , domino kettes, 4 főző felületes, stb. A főzőfelület méretében és mennyiségében van a nagy különbség és abban, hogy beépíthető-e vagy szabadon álló indukciós főzőlap.
A szimpla, egylapos indukciós főzőlap hordozható, mobil.
Ajánljuk hétvégi házakba, nyaralások alkalmával, otthonra.
Könnyen elcsomagolható, szállítható, mozgatható, elővehető.
Ideális tartozéka vagy kiegészítője egy-egy háztartásnak vagy nyaralónak.
A német STEBA aktuális Bonair által forgalmazott indukciós főzőlap választéka lehetőséget biztosít Önnek, hogy igényeire szabottan válasszon a hordozható főzőlap, szabadon álló vagy beépíthető indukciós főzőlap közül.