Gyümölcscentrifuga

FRISSEN FACSART GYÜMÖLCSLÉ KÉSZÍTÉSE

Akár reggel, akár napközben szeretne egy egészséges gyümölcslevet elfogyasztani, ahhoz, hogy az a poharába kerüljön, a gyümölcs házából, húsából ki kell nyerni a levét.

No, ha nem akarja elrágcsálni, szívószállal kiszívni, akkor egy gyümölcslé készítő gép segítségére lesz.

Aszalt gyümölcsök, zöldségek, aszalványlapok készítése

Egészséges tartósítás az aszalás, ehhez válasszon itt aszaló készüléket!


9termék 19

Gyümölcslé készítő
Hidegen préselés
Gyümölcslé, zöldséglép préselés
Nagy betöltőnyílás
2 állású kapcsoló – előre-hátra
1 literes lé tartály
Motorvédelem
Mosogatógépben mosható részek
Rozsdamentes acél
400 W

Termék állapota:
Gyári ÚJ
ALACSONY KÉSZLET 
89 990 Ft

Üvegkancsós turmix
1,75 l térfogatú kancsó
1200 W teljesítmény
3 automata program
Smoothie
Jég darálás
Pulzáló működés
6 szárnyú acél kés
Utántöltőnyílásos fedél
Kék jelzőfény működés közben
Rozsdamentes acél magdaráló fej

Termék állapota:
Gyári ÚJ
Raktárról azonnal átvehető 
58 990 Ft

Préselje ki a C-vitaminban gazdag citrusokat izomláz nélkül. Elektromos citrusprés nyomókarral, légyűjtővel és magszűrővel. Halk működés, praktikus mosógépben mosható
tartozékok.

Karos citrusprés
Elektromos narancslé készítő
Rozsdamentes acél ház
Start/stop automatika
Két facsarófej a különböző méretű gyümölcsökhöz
Acél mag-és rostszűrő betét
Nyitható-zárható léfolyó
Csendes működés
100 W

Termék állapota:
Gyári ÚJ
Raktárról azonnal átvehető 
29 990 Ft

Nagyméretű aszaló gép
Fém rácsos aszaló
Nagy mennyiség egyszerre
Digitális kijelző
35-90°C között beállítható hőmérséklet
1-24 óra közötti időzítő
Hátsó ventilátoros aszalógép
Szögletes aszalótálcák, könnyen nyitható ajtó
37*30 cm aszalótálca méret

Termék állapota:
Gyári ÚJ
ALACSONY KÉSZLET 
online ár 88 990 Ft
RRP: 96 990 Ft 

Kiegészítő aszaló tálca a STEBA ED5 aszalóhoz

Kizárólag ehhez a típushoz használtató.

Más termékkel nem kompatibilis.

A csomag 1db aszaló tálcát tartlamaz.

Termék állapota:
Gyári ÚJ
Raktárról azonnal átvehető 
2 700 Ft

Gyümölcs aszalás
Zöldség, fűszernövény szárítás
40 – 70° C közötti hőmérséklet szabályzás
1-36 óra közötti időzíthetőség
5 db víztiszta, BPA mentes műanyag tálca
1 db fűszernövény szárító
Átlátszó fedél
5 db nagy 3 x 32 x 25 cm aszaló tálca

Termék állapota:
Gyári ÚJ
Nincs raktáron
43 990 Ft

Teljesítménye 1250Watt, mely alkalmas jégőrlésre, smoothie készítésre is. 1,5 literes üvegkancsó, inox motorház, világító kezelőgomb. Opcionálisan választható külön magszűrő betéttel. Turmixol, aprít, őröl

Termék állapota:
Gyári ÚJ
Nincs raktáron
49 990 Ft

A Steba ZP1 citrusprés, egyszerűen használható, praktikus készülék! Rozsdamentes acél ház, start/stop funkció, csendes, vezeték tárolása a Stebától megszokott, ötletességgel. Az tartozékok gépben moshatóak.

Nincs raktáron
KIFUTOTT, NEM RENDELHETŐ. MÁR NEM GYÁRTJÁK.
9termék 19

Frissen facsart gyümölcslé készítése különféle módokon

A gyümölcslének leggyakrabban használt alapanyagok nálunk a citrusfélék.

A citrom, narancs, mandarin remek leveses gyümölcs, s ahhoz, hogy a levét kinyerje, több megoldás is létezik.

Ha a manuális szívóeszköz és citrusfacsaró után már elektromos szerkezetre, könnyebb és gyorsabb lékészítési eljárásra vágyik, akkor a citrusprés és gyümölcscentrifuga kiváló választás lehet.

Külöböző gyümölcslé készítő gépek- citrusprés, lassúprés

Mivel nem csak a citrusélékből nyerhetünk ki egészséges gyümölcslevet, így a citrusprés sok más esetben nem célravezető megoldás gyümölcslé készítésére. Almalé, körtelé, szőlőlé meggylé - és még sorolhatnánk - ízletes savanykás, édes gyümölcslevek. Ha kipréseli a héjukból a levüket, akkor az enzim-és vitamin tartalom által is egészségét támogató italt fogyaszthat el. A lassú prés kíméletesen préseli ki a gyümölcs levét, ügyelve annak rost és enzim tartalmára.

Lékészítő gyümölcscentrifuga és társai

A gyümölcscentrifuga végeredménye ránézésre -elkészítéskor - hasonló lesz, mint ha lassú préssel készítenénk a gyümölcslevelet. Azonban a gyümölcs rost- és enzim tartalmát az elektromos motor általi centrifugálás kicsit kellemetlenebbül érinti, így a gyümölcslé alkotórészekre válik az elkészítést követően.

Gyümölcs facsarás vagy préselés
Ha Ön már tudja, hogy mi a különbség a facsarás és a préselés között, műanyag és fém prés tengely használat által is, akkor valószínű, hogy tisztában van azzal, hogy az egészségét mi támogatja jobban, milyen kritériumok mentén és formában szeretné elkészíteni a gyümölcslevet, melyik gyümölcsprés legyen a konyhai társa.

Gyümölcscentrifuga

Kis lyukú, nagy lyukú - s milyen teljesítményű. Főként ebben különböznek a különféle gyümölcscentrifugák.

Ami még egy fontos ismérv lehet a választásnál, hogy a gyümölcscentrifuga szűrője rozsdamentes acél legyen.

Lassú prés

A gyümölcscentrifugánál jellemzően kicsit halkabb és kíméletesebben bánik a gyümölcsökkel, így azok rost-és enzim tartalmát megóvja. Nem melegszik fel a motor, a gyümölcs rostjait annak hője nem károsítja.

A lassú prés a hozzáértők szerint jobban támogatja az egészséges lékészítést.

Citrusprés- kézzel nyomná vagy karos prés legyen
Citrom vagy narancs facsarása elektromos citrusprésen. A karos citrusprés azért előnyös, mert a gyümölcshöz nem is kell hozzáérnie, nem kell nyomnia, az illóolajok vagy netán vegyszerek nem szívódnak fel a bőrén. Játszi könnyedséggel cserélgetheti a fél citromot vagy narancsot a citrusprés felső részén hajthatja rá a préselő kart és aránylag halk brümmögés kiséretében a reggeli gyorsvágtában, kókadtságban elkészítheti az egészséges gyümölcslevét.

Válassza ki a fenti gyümölcslé készítő készülékek közül az Ön számára előnyöset és élvezze a frissen készített gyümölcslé jótékony hatását! S ha tartósítás aszalóval a vágya,  akkor a STEBA aszaló készülékei közül válasszon!