Gyümölcslé készítő
Hidegen préselés
Gyümölcslé, zöldséglép préselés
Nagy betöltőnyílás
2 állású kapcsoló – előre-hátra
1 literes lé tartály
Motorvédelem
Mosogatógépben mosható részek
Rozsdamentes acél
400 W
A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Gyümölcscentrifuga
FRISSEN FACSART GYÜMÖLCSLÉ KÉSZÍTÉSE
Akár reggel, akár napközben szeretne egy egészséges gyümölcslevet elfogyasztani, ahhoz, hogy az a poharába kerüljön, a gyümölcs házából, húsából ki kell nyerni a levét.
No, ha nem akarja elrágcsálni, szívószállal kiszívni, akkor egy gyümölcslé készítő gép segítségére lesz.
Aszalt gyümölcsök, zöldségek, aszalványlapok készítése
Egészséges tartósítás az aszalás, ehhez válasszon itt aszaló készüléket!
Gyümölcs aszalás
Zöldség, fűszernövény szárítás
40 – 70° C közötti hőmérséklet szabályzás
1-36 óra közötti időzíthetőség
5 db víztiszta, BPA mentes műanyag tálca
1 db fűszernövény szárító
Átlátszó fedél
5 db nagy 3 x 32 x 25 cm aszaló tálca
Nagyméretű aszaló gép
Fém rácsos aszaló
Nagy mennyiség egyszerre
Digitális kijelző
35-90°C között beállítható hőmérséklet
1-24 óra közötti időzítő
Hátsó ventilátoros aszalógép
Szögletes aszalótálcák, könnyen nyitható ajtó
37*30 cm aszalótálca méret
Üvegkancsós turmix
1,75 l térfogatú kancsó
1200 W teljesítmény
3 automata program
Smoothie
Jég darálás
Pulzáló működés
6 szárnyú acél kés
Utántöltőnyílásos fedél
Kék jelzőfény működés közben
Rozsdamentes acél magdaráló fej
Narancsfacsaró
Inox, rozsdamentes ház
Csendes működés
Automatikus indítás-leállítás
Csepegés gátló
Könnyen tisztítható
a kivető részek mosogatógépben is moshatóak
160 W
Préselje ki a C-vitaminban gazdag citrusokat izomláz nélkül. Elektromos citrusprés nyomókarral, légyűjtővel és magszűrővel. Halk működés, praktikus mosógépben mosható
tartozékok.
Karos citrusprés
Elektromos narancslé készítő
Rozsdamentes acél ház
Start/stop automatika
Két facsarófej a különböző méretű gyümölcsökhöz
Acél mag-és rostszűrő betét
Nyitható-zárható léfolyó
Csendes működés
100 W
Kiegészítő aszaló tálca a STEBA ED5 aszalóhoz
Kizárólag ehhez a típushoz használtató.
Más termékkel nem kompatibilis.
A csomag 1db aszaló tálcát tartlamaz.
Teljesítménye 1250Watt, mely alkalmas jégőrlésre, smoothie készítésre is. 1,5 literes üvegkancsó, inox motorház, világító kezelőgomb. Opcionálisan választható külön magszűrő betéttel. Turmixol, aprít, őröl
A Steba ZP1 citrusprés, egyszerűen használható, praktikus készülék! Rozsdamentes acél ház, start/stop funkció, csendes, vezeték tárolása a Stebától megszokott, ötletességgel. Az tartozékok gépben moshatóak.
Frissen facsart gyümölcslé készítése különféle módokon
A gyümölcslének leggyakrabban használt alapanyagok nálunk a citrusfélék.
A citrom, narancs, mandarin remek leveses gyümölcs, s ahhoz, hogy a levét kinyerje, több megoldás is létezik.
Ha a manuális szívóeszköz és citrusfacsaró után már elektromos szerkezetre, könnyebb és gyorsabb lékészítési eljárásra vágyik, akkor a citrusprés és gyümölcscentrifuga kiváló választás lehet.
Külöböző gyümölcslé készítő gépek- citrusprés, lassúprés
Mivel nem csak a citrusélékből nyerhetünk ki egészséges gyümölcslevet, így a citrusprés sok más esetben nem célravezető megoldás gyümölcslé készítésére. Almalé, körtelé, szőlőlé meggylé - és még sorolhatnánk - ízletes savanykás, édes gyümölcslevek. Ha kipréseli a héjukból a levüket, akkor az enzim-és vitamin tartalom által is egészségét támogató italt fogyaszthat el. A lassú prés kíméletesen préseli ki a gyümölcs levét, ügyelve annak rost és enzim tartalmára.
Lékészítő gyümölcscentrifuga és társai
A gyümölcscentrifuga végeredménye ránézésre -elkészítéskor - hasonló lesz, mint ha lassú préssel készítenénk a gyümölcslevelet. Azonban a gyümölcs rost- és enzim tartalmát az elektromos motor általi centrifugálás kicsit kellemetlenebbül érinti, így a gyümölcslé alkotórészekre válik az elkészítést követően.
Gyümölcs facsarás vagy préselés
Ha Ön már tudja, hogy mi a különbség a facsarás és a préselés között, műanyag és fém prés tengely használat által is, akkor valószínű, hogy tisztában van azzal, hogy az egészségét mi támogatja jobban, milyen kritériumok mentén és formában szeretné elkészíteni a gyümölcslevet, melyik gyümölcsprés legyen a konyhai társa.
Gyümölcscentrifuga
Kis lyukú, nagy lyukú - s milyen teljesítményű. Főként ebben különböznek a különféle gyümölcscentrifugák.
Ami még egy fontos ismérv lehet a választásnál, hogy a gyümölcscentrifuga szűrője rozsdamentes acél legyen.
Lassú prés
A gyümölcscentrifugánál jellemzően kicsit halkabb és kíméletesebben bánik a gyümölcsökkel, így azok rost-és enzim tartalmát megóvja. Nem melegszik fel a motor, a gyümölcs rostjait annak hője nem károsítja.
A lassú prés a hozzáértők szerint jobban támogatja az egészséges lékészítést.
Citrusprés- kézzel nyomná vagy karos prés legyen
Citrom vagy narancs facsarása elektromos citrusprésen. A karos citrusprés azért előnyös, mert a gyümölcshöz nem is kell hozzáérnie, nem kell nyomnia, az illóolajok vagy netán vegyszerek nem szívódnak fel a bőrén. Játszi könnyedséggel cserélgetheti a fél citromot vagy narancsot a citrusprés felső részén hajthatja rá a préselő kart és aránylag halk brümmögés kiséretében a reggeli gyorsvágtában, kókadtságban elkészítheti az egészséges gyümölcslevét.
Válassza ki a fenti gyümölcslé készítő készülékek közül az Ön számára előnyöset és élvezze a frissen készített gyümölcslé jótékony hatását! S ha tartósítás aszalóval a vágya, akkor a STEBA aszaló készülékei közül válasszon!