Keksz és Ostyasütő

ÜDVÖZÖLJÜK A MENNYEI FINOMSÁGOK BIRODALMÁBAN!

HÁZI KÉSZÍTÉSŰ SAJTOS TALLÉR sütéséhez eszközöket itt talál

Az egyik legnépszerűbb konyhai kisgépünk az ostyasütő és kekszsütő, s mint megtudtuk ügyfeleinktől, a leggyakrabban sajtos tallér készítése a cél. Ugyanis a magyar háziasszonyok mádják a sajtos tallért!

A házi keksz, saját sütésű ostya Önnél is nagy kedvenc lehet, ha Cloer ostyasütőt használ hozzá.

No, elég a nyálcsorgatásból! Gyorsan ismerje meg elektromos tallérsütő, ostyasütő kínálatunkat, válasszon itt és most! Sütésre, tallér készítésre fel!


6termék 16
6termék 16

Házi sajtos tallér készítés

Kétségtelen, hogy ízletes házi nasi a sajtos tallér, ráadásul frissen még ropogósabb, szájban omlósabb is, mint bármelyik bolti tallér.

Gluténmentes sajtos tallért is sokat készítettünk már a Cloer ostyasütőjével, s joggal kaptunk dicséretet és fogyott el hamarabb, mint számítottunk rá.

A sajtos tallér sütéséhez választhatja az egyszerre egy nagyobb felületű ostyasütőt vagy a Cloer 1431 kekszsütőt, amivel 9 kis mintás keksz-tallér készíthető.

Házi tölcsér készítés- nem ördöngős, s finom roppanós édes tölcsért, ostyát ehet

Keverjen ki egy kis adag édes ostya tésztát és süsse meg a Cloer ostyasütővel. Még forrón tekerje fel egy fa vagy papírból készült tölcsérformára, ha tölcsért készítene. Lapos ostya is készülhet, főételek kiegészítője vagy önálló édes rágcsálnivaló.

Sütésre fel!

Készítse elő a kedve szerinti sós, édes alapanyagokat és készítsen a Cloer sütő készülékekkel ízletes és ízfokozó és tartósítószer mentes házi sajtos tallért, házi tölcsért. Fém dobozban akár hetekig is eltartható. Akár.... csak nem valószínű, hogy marad belőle:-)  Ezek olyan még-még-még kaják, nasik.

Az első falat követeli a másodikat, aztán a többit. Fogy belőle sütéskor, másnap, viszi a gyerek tízóraira, apu-anyu munkahelyre, s mire a vendégek jönnek, már csak arra leszünk figyelmesek, hogy újabb adagot süthetünk. Úgyhogy sütésre fel!

Ajándék keksz vagy tallérsütő készülék - hűha, klassz meglepetés!

Nehéz eldönteni, hogy mit vegyen egy sütni-főzni szerető hölgynek, úrnak? Ha már eléggé kifogyott az ötletekből, akkor itt nagyon jó helyen jár. Klassz és különleges meglepetés lehet egy Cloer ostyasütő, mellyel házi tölcsért, sajtos tallért, édes ostyákat tud készíteni. Válassza ki, melyiket szeretné, akár felajánlhatja a megajándékozottnak a kiválasztást vagy a csereberét, ha netán nem ostyasütőnek, hanem inkább kekszsütőnek örülne jobban.

Házi készítésű kekszek, tallérok ajándékba

Milyen kedves gesztus egy barátnak, családtagnak saját készítésű finomságot ajándékozni! Benne van az energiánk, érezheti a gondoskodásunk, s hogy szívvel lélekkel neki készítettük. 

Ha rászán 2- órát a sütögetésre, akkor akár több családtag ajándékáról is tud gondoskodni. Van, hogy ennyi idő alatt egy online bevásárlással sem végez, pláne, ha néhány üzletbe elmegy és ott keresgél. Így Ön választhatja ki az alapanyagokat, s ha netán valakinek ételallergiája van, akkor annak figyelembevételével állíthatja össze a hozzávalókat. Micsoda gondoskodásra vall! Próbálja ki, süssön házi kekszet, házi sajtos tallért a Cloer sütő készülékeivel!