Háromféle fóliahegesztési mód választható
Automata vagy manuális vákuumozás
Könnyen -egykezesen is- kezelhető
Stabil fogantyú
0,8 bar vacuum
12 l/ perc szívási teljesítmény
Csőcsatlakozó vákumdobozhoz
A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
A zacskóba zárt ízek, ételek világa.
Fóliahegesztő és vákumfóliázó készülék segíti Önt abban, hogy az ételek, alapanyagok hosszú ideig elálljanak vákumozva.
Szuvidáláshoz kifejezetten szükséges a vákumozott alapanyag.
Vákumzacskó, vákumfóliázó is megtalálható a kínálatunkban.
STEBA szuvidáló készülék és vákumfóliázó, vákumzacskó - így teljes a kínálat. Ismerje meg és válasszon!
Háromféle fóliahegesztési mód választható
Automata vagy manuális vákuumozás
Könnyen -egykezesen is- kezelhető
Stabil fogantyú
0,8 bar vacuum
12 l/ perc szívási teljesítmény
Csőcsatlakozó vákumdobozhoz
Vákuumfólia tekercs
2 tekercs
28*600 cm
vákuumfóliázó géphez fólia
egyik oldalán 3D strukturált
Vákuumfólia tekercs
2 tekercs
20*600 cm
vákuumfóliázó géphez fólia
egyik oldalán 3D strukturált
Vákuumzacskó
vákuumfóliázó géphez fólia
zacskós kivitel
egyik oldalán 3D strukturált
50 db
28*40 cm méret
Vákumzacskó
vákumfóliázó géphez fólia
zacskós kivitel
egyik oldalán 3D struktúrált
50 db
22*30 cm méret
A vákumozott élelmiszer kezeléssel kapcsolatosan
Tudta, hogy :
- Hosszabb ideig elállnak az élelmiszerek vákumozva?
- Élelmszert és ezáltal pénzt takaríthat meg, ha nagyobb kiszerelésben vásárolja meg az alapanyagot (pl. szalámit, kolbászt, húst, zöldséget) és amit nem használna fel 2-3 napon belül, azt vákumfóliába, vákumzacskóba helyezve levákumozza, akár még 2-3 hétig is eltarthatja a hűbőben?
- Kevesebb helyet foglal a hűtőben, ha vákumzacskóban tárolja az ételt, mint vákumedényekben?
Nos, ha mindenezeket figyelembe veszi, könnyen rájöhet, hogy ideje egy vákumfóliázó gépbe beruházni.
Vákumfóliázó, fóliahegesztő készülék
Segítik az élelmiszerek hosszabb eltarthatóságában. Szuvidáláshoz nélkülözhetetlen kiegészítő egy vákumozó készülék.
Zacskózzon, fóliázzon, vákumozza, hegessze le és élvezze, hogy aránylag hosszú ideig tartósítószer nélkül frissen tarthat bizonyos élelmiszereket.
Vákuumfólia tekercs, vákumzacskó
Nézze meg választékunkban milyen vákumfóliázó készülékeket és hozzá használható vákumfólia tekercset, vákumzacskót kínálunk!