A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Konyhai grillezés

Mielőtt belevágnánk a témába, fontos leszögezni: a kerti grill nem használhatod a szobába, de még a garázsban sem: a faszénnel vagy gázzal működő grillsütők nagy mennyiségű szén-monoxidot termelnek, amikből már egy egészen kevés is megölhet.
Talán számodra ez teljesen magától értetődőnek tűnik, mégis minden évben több tucat ember hal meg azért, mert kültéri grillt használtak beltérben. Szerencsére léteznek speciálisan lakásban történő használatra készült, beltéri grillsütők is, ezeket biztonsággal használhatod odabent is.
Ahhoz, hogy ezekkel is tökéletes eredmény kapj, szükség lehet a füstíz pótlására valamilyen módszerrel. A konyhabútor felgyújtásán kívül is számos lehetőséged van erre. Persze, ha nem akarsz ilyesmivel foglalkozni, akkor is nagyon finom, ropogósra sült húsok és zöldségek készíthetők elektromos grillsütővel. Az ízkülönbségért így is kárpótolni fog a lakásod kényelme, a tűzhelyen, a sütéssel párhuzamosan elkészíthető szószok sokasága és az időjárástól való teljes függetlenség.
Egészségesebb a konyhai grillezés?
A füst mennyiségének csökkenésével és a jobb hőszabályozásnak köszönhetően kevesebbet égeted a húst, így kevesebb rákkeltő anyag kerül a tüdődbe és a gyomrodba. A kész ételben lévő zsír mennyisége kb. 4%-al lesz kevesebb, mintha szabadtéren sült volna. Nem egy drámai különbség, de ha fogyókúrázol, vagy más okból zsírszegény diétára fogott az orvos, minden apró különbség számít.
Milyet válasszak?
Lényegében két lehetőséged van: vagy nyitott grillsütőt veszel, vagy kontakt grillt. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is.
A nyitott grill jobban hasonlít használat és végeredmény szempontjából is szabadtéri társaihoz. Egy fűtőelemből, és egy (vagy több!) sütőfelületből áll. Egyes típusok le is fedhetők, így a konyhád biztosan tiszta marad.
A kontakt grill előnye a gyorsaság és a helytakarékosság. Az étel két oldalról sül benne, nem kell forgatni. Nagy víztartalmú ételek esetén azonban előfordulhat, hogy kezdetben inkább párolódni fog, mint sülni.
Hogyan használjam?
Mint minden grillsütő, a beltéri sütő is igényli a szakács állandó figyelmét használat közben. Ha szeretnél gyorsan lezuhanyozni, éhes a papagáj, letört a körmöd, vagy bármi hasonló problémát van, érdemes idejekorán túlesni rajta, hacsak nem az a célod, hogy a feltálalt étel egy külszíni szénbányához hasonlítson
Spórolj az olajjal! Ha nem szeretnél órákig konyhát takarítani, a szószokat és az olajat is csak spórolósan használd.
Legyen kéznél egy tűzoltó készülék! Nem azért, mert a beltéri grillezés különösebben veszélyes lenne, hanem mert alapesetben is jó lenne, ha tartanál egy poroltót a konyhában. Ne ezen múljon a biztonságod.
Még egy tanács: érdemes a páraelszívó, szellőző, vagy egy ablak közelében használni a grillsütőt. Igaz, hogy nagyon kellemes illatú a sülő étel, de ha sütés után napokig grillcsirke szagot áraszt a kanapé, valószínűleg egyre kevésbé fogod szeretni.
Mit süssek?
Bármit, amit csak megkívánsz! Csirke, marha és sertéshús, halak, zöldségfélék egyaránt süthetők elektromos grillsütőn is, éppúgy, mint a kerti grillen. Jó étvágyat hozzá!