LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2007.08.17 15:02

Küldje szabadságra immunrendszerét!

Allergia
Légtisztítás
Szűrés törlése
Küldje szabadságra immunrendszerét!

Küldje szabadságra immunrendszerét!

Itt a nyári szabadságolások ideje, de immunrendszerünk egész évben szolgál minket. Vegye le a terhet immunrendszeréről az allergia szezonban! Szeretné megelőzni az allergiát? Vagy már szenvedő alanya a betegségnek?

Hogyan csökkenthető az allergiás tünet, immunválasz nyáron?

Az allergiát gyógyítani nem lehet, viszont tünetmentessé tehető az allergiától szenvedő ember.

Mi az, amit mi magunk megtehetünk a tünetmentesítésünk érdekében, hogy pl augusztusban a parlagfű allergia elkerülése céljából?

Azt már biztosan sok helyen hallotta, hogy ahol allergiás él, ott célszerű a szobákban gyakran portalanítani, mellőzni a sok kis dísztárgyat, ami csak „porfogó”, zárt ablaknál aludni, gyakran hajat mosni és hazatérés után átöltözni.

Valljuk be, azért ez nem kevés kompromisszum, igaz?

De megtesszük, mert másképp hónapokig elgyötörten ébredünk, fáradtak vagyunk, hiszen a kínzó tüsszögéstől vagy orrdugulástól nem pihenünk még éjszaka sem.

Immunrendszerünk folyamatos készültségben van, ha az illető porra allergiás.

Parlagfű allergia nyáron

Augusztustól sok ezer ember életét megkeseríti a parlagfű allergia. Talán az Ön szabadságolási terveit is meghatározza, mert lehet, hogy ilyenkor menekül el pár hétre a hegyekbe vagy a tengerhez.

Nem mindenki számára lehetséges annyi időt távol tölteni, szabadságon lenni, mint amilyen hosszú a parlagfű allergia szezon. Ha a szokásos környezetében, otthonában marad, akkor válasszon egy HEPA szűrős légtisztítót parlagfű allergia tüneteinek mérséklésére! Ugyanis a zárt légtér levegőjének a megszűrése eltünteti az allergéneket, ezáltal Ön tiszta levegőt lélegezhet be. Parlagfűmentes levegő lehet a szobájában, munkahelyén és így a szenvedős augusztus-szeptember máris sokkal elviselhetőbbé válhat.

Számoljon le a kompromisszumokkal és küldje szabadságra immunrendszerét!

Hogy mi a megoldás? Helyezzen a dolgozószobájába, hálószobájába légtisztítót!

A svájci AIR-O-SWISS és BONECO légtisztító garantáltan nyugodtan alvást biztosít, és nappal is jobb lesz a közérzete, hiszen pollenmentes légkört teremthet otthonában!

100%-ban kiszűrik a levegőből az allergéneket, port, állatszőrt, mikroorganizmusokat, így a megelőzésben is igen hasznosak a HEPA szűrős légtisztító készülékek.

A BONECO légtisztítót akár magával is viheti szabadságra a szállodába, apartmanba, rokonokhoz.

Könnyen hordozhatók. Célszerű bedobozolni, vigyázni az értékes légtisztítójára.


Ismerje meg a Bonair aktuális légtisztító berendezés kínálatát, s élvezze a tiszta levegőt, a késő nyári időszakot!