LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2018.07.18 13:06

Légtisztító a tüdő barátja

Allergia
Légtisztítás
Szűrés törlése
Légtisztító a tüdő barátja

Ma már minden lakásban kellene légtisztító. De miért? A légszennyezés csak a szabadban jelent gondot, nem? Sajnos ez nem igaz. Otthonában és munkahelyén is folyamatosan ki van téve a légszennyezésnek.

Azt gondolják sokan, hogy vidéken egyértelműen jó és egészséges a levegő. A nagy dózisú virágpor, a poros levegő, s a szilárd anyagok tüzelése kapcsán keletkező korom, finom por azonban megterhelheti a légzőszervünket a vidéki levegő belélegzésekor is. A városi levegőről pedig már köztudott, hogy egészségre ártalmas.

Jellemzően kevesebb a virágpor a városban, viszont sok a por, baktérium, vírus és az autók által kibocsátott kipufogó gáz.

A nagyvárosok levegője sokszor már valóban egészségtelen. Hogyan is védheti tüdejét, szervezetét, hogy egészségesebb levegőt lélegezzen be? Erre adunk most javaslatot.

Szennyezett levegő lehet otthon is

A légszennyezés komoly problémát jelent. Mindenhol. A szabadban is és a lakásban is. Gondolkodott már rajta, hogy vajon milyen levegőt szív be nap mint nap otthonában? Milyen minőségű levegőben alszik, eszik, dolgozik? A beszívott levegőben lévő több milliónyi szennyeződés folyamatosan terheli tüdejét. Óvja egészségét légtisztítóval, mellyel jelentősen csökkentheti a zárt térben a szennyezettségi szintet. Veszélyes otthoni levegő? Tisztítsa meg légtisztítóval!

Légtisztító használat zárt terekben sokat segíthet

Tudta, hogy életének több mint a 70%-át zárt térben tölti: lakásban, iskolában, munkahelyen. Nem mindegy, hogy ezeken a helyeken milyen minőségű levegőt szív be. Igaz? Légtisztító használatával hozzájárulhat egészsége megőrzéséhez. Nemcsak a tiszta levegő, hanem a megfelelő páratartalom is szükséges ahhoz, hogy tartózkodási helyünk tüdőbarát legyen. Figyeljen oda ezekre!

Kint is és bent is szennyezett a levegő

A városi levegő nem tiszta. Naponta több ezerszer vesz levegőt, s ilyenkor sok millió levegő részecskét és vele együtt számos szennyeződést is beszív: koromrészecskék, szálló por, homokszemcsék, pollen, mérgező gázok. Ezek mind-mind belélegzésre kerülnek és terhelik tüdejét. A légszennyezés kérdése világméretű probléma. Ez nem oldódók meg egyik napról a másikra. Sajnos a szabadban nem használhat légtisztítót, de a zárt helyiségekben igen! Az otthonában, munkahelyén igen!

10 ok, állítás, miért is használjon légtisztítót a beltérben

  • A benti levegő 3-5-ször szennyezettebb, mint a kültéri
  • A nap közel 90%-át zárt térben tölti, így jelentős szennyeződésnek van kitéve
  • A beltéri rossz levegő az egyik az öt leggyakoribb egészségügyi probléma között
  • Zárt helyiségben egy nap kb. 14 ezer liter szennyezett levegőt szív magába
  • A rossz levegő lehet a felelős a betegségek feléért
  • Kemikáliákkal végzett takarítás olyan mintha 20 szál cigarettát szívna el
  • A beltéri dohányzás a legveszélyesebb, ártalmas a nemdohányzók számára is
  • A nedves, nyirkos lakásban több baktérium és vírus telepszik meg
  • A lakásban tartott állatok nagyobb gyakorisággal okoznak allergiát
  • Szellőztetés alkalmával rengeteg szennyező anyag áramlik be a lakásba


Honnan tudhatom, hogy rossz a levegő minősége?

Ha pára jelenik meg az ablakokon, a tapéta elszíneződik és elválik a faltól. A fal festése elszíneződik és elkezd leperegni.

Száraz levegő esetén a fa parketta recseg, ropog. Gyakran fáj a feje, köhög, szem- és torok irritáció jelentkezik. Ha ezeket tapasztalja, akkor érdemes a levegő páratartalmán, minőségén javítania, mert hosszú távon egészségügyi problémákat okozhat.

Az optimális páratartalom mellett még hasznos lehet a gyakori takarítás, a porfogó szőnyegek eltávolítása, növények elhelyezése a lakásban.

Optimális páratartalom és levegő tisztítás a jó levegőminőség elérése érdekében

A napi takarítás sem képes olyan mértékben csökkenteni a levegőben szálló por, pollen és allergének mennyiségét, mint egy hatékony légtisztító használata. A szobamérethez igazodóan a leghatásosabb eredményt egy légtisztító készülékkel érheti el.

Tegyen még ma egészségéért! Ismerje meg a HEPA szűrős légtisztító előnyeit!

BONECO P500 légtisztító a tisztább beltéri levegőért

Szinte hihetetlenül hangzik, hogy a beltérben sokkal több veszély leselkedik ránk. Mit tehet, hogy megvédje egészségét? Használjon légtisztítót! A svájci BONECO P500 légtisztító rendkívül hatékonyan eltávolítja a szagokat, szennyeződéseket – pollen, virágpor, poratka, szálló por, állati szőr, baktériumok, vírusok - a levegőből aktív szénszűrővel kombinált HEPA filteres szűrőrendszerének köszönhetően. Az elegáns légtisztító csendesen, suttogva szűri ki az ultrafinom részecskéket és allergéneket a levegőből.

Légtisztítás egyedi igényekre szabottan– cserélhető szűrők által

A svájci BONECO P500 légtisztítóhoz háromféle szűrő választható. A „BABY” a gyermekes családok, a „SMOG” a városi lakokosok és a dohányosok, valamint az „ALLERGY” szűrő az otthoni porosabb levegőre és légúti allergiára érzékeny személyek számára fejlesztettek ki.

BONECO P700 légtisztító – a nagy testvér, nagy légterek tisztítása

Légtisztítási megoldást keres nagy akár 200m2 négyzetméteres lakásba? Irodába? A BONECO P700 légtisztítóját kifejezetten nagy légterek tisztítására fejlesztették ki a svájci mérnökök. Otthonra, iskolákba, irodákba, fodrászatokba kiválóan használható. Védje családja, dolgozói, vendégei és diákjai egészségét légtisztítóval!

A tüdő védelmére válasszon légtisztítót

Vannak dolgok, amin nem tudunk változtatni. De vannak, amiken tudunk változtatni. Az Ön döntése, hogy egészséges és tiszta levegőt szeretne „varázsolni” otthonába vagy kiteszi magát a mindennapi légszennyezésnek. Szerezzen be egy „barátot” tüdejének! Egy légtisztítót!

Látogasson el mintaüzletünkbe és nézze meg, próbálja ki a levegőkezeléssel kapcsolatos termék kínálatunkat.

BONECO légtisztító Magyarországon több mint 20 éve

BONECO légtisztító készülékek immáron több mint 20 éve elérhetők Magyarországon a Bonair által.

Ismerjük a légtisztítás hatásosságát, a svájci BONECO készülékek minőségét.

Ezen alapul, hogy szobai légtisztításra a BONECO légtisztító berendezéseit nyugodt szívvel ajánljuk Önnek. Légtisztító választásnál a zárt tér, szobaméret, helyiség funkció, igények ismerete nagyon fontos, ezért ajánljuk, hogy ne csak méret vagy ár alapján döntsön egy légtisztító készülék mellett.

Ismerje meg a BONAIR légtisztító kínálatát! Válassza a szobaméretéhez és igényeihez leginkább megfelelő típust!