LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2020.07.28 15:54

Légtisztító: Hatékony segítség a vírusok ellen

Légtisztítás
Szűrés törlése
Légtisztító: Hatékony segítség a vírusok ellen

A koronavírus járvány szokatlan helyzetet teremtett. A járvány visszaszorításához megfontolt gondolkodásra és megfelelő higiénés előírások maradéktalan betartására van szükség.

A most élő generációk számára is szokatlan ez a vírus helyzet, s a covid okozta tünetek, megbetegedések elég elrettentőek.

A kézmosást, mint vírus elleni védekezést már alaposan megismertük a médiából.

Oké, a bőrön akkor már kevésbé tud terjedni, megfertőzni minket.

Azonban mi a helyzet a levegővel? A vírusok jelentős része cseppfertőzés útján, láthatatlanul a levegőben terjednek.

Mivel létezésünkhöz a lélegzetvétel fontos, így légzés útján nagyon könnyen megfertőződhetünk.

Mi, mint Bonair- a levegő minőség javításának szakértői – ezért ajánljuk Önnek a maszk használatán és kézmosáson kívül – a közösségi helyiségek, iroda, szoba levegőjének megszűrését.

Védekezés a vírus fertőzés ellen

A levegő tisztasága fontosabb, mint valaha. Mindent megtesz, hogy otthona levegője egészségesebb legyen? Hogyan védekezik hatékonyan a baktériumok és vírusok ellen?

A zárt helyiség levegőjét javíthatja, a vírus levegőben történő terjedését mérsékelheti egy megfelelő szűrővel ellátott, adott helyiség méretének megfelelően kiválasztott légtisztító segítségével.

A levegőtisztítás által megtisztított levegőt lélegez be, ezáltal sokkal kisebb esélye van a vírusfertőzésre.

A svájci BONECO levegőtisztító berendezései

A svájci BONECO légtisztítókban lévő HEPA E12 szűrő képes a levegőből kiszűrni a 0,03 mikrométer vagy nagyobb részecskék 99,74%-át.

A HEPA szűrő hatékonysága nemzetközileg elismert. A HEPA szűrő felülete és a levegőtisztításhoz használatos berendezés ventilátorának a légszállítása a meghatározó abban, hogy mekkora helyiségben milyen hatékonysággal tudja megtisztítani a szoba levegőjét.

BONECO P500 légtisztító segít a védekezésben

A BONECO P500 légtisztító készülékében egy többrétegű és nagy felületű HEPA szűrő található. A HEPA szűrő rendkívül hatékonyan kiszűri a levegőben lévő szennyeződések, baktériumok és vírusok nagy részét. A svájci mérnökök a BONECO P500 légtisztító készülékhez háromféle szűrőkombinációt fejlesztettek ki.

Különféle felhasználói igényekre szabott levegő szűrő a BONECO légtisztítóban

Különféle igények, különféle szűrőkombinációk. Tudjon meg róla többet! >> BONECO P500 légtisztító

A BONECO P500 légtisztító készülék használható a jobb szűrési hatékonyságú Baby HEPA Filtert szűrőkombinációval is, melyben egy plusz ún. zöld Bio Enzim szűrő is található, mely közömbösíti a levegőben lévő kórokozókat. Tegye vírusmentesebbé otthonát, irodáját!

Hogyan változtatja meg az életét, ha egy BONECO P500-as légtisztító készüléket használ?

Tisztább és vírusmentesebb levegőt lélegezhet be nap mint nap. A BONECO P500 légtisztító használata egyszerű és kényelmes.

Csendes légtisztító működés a nyugodt pihenéshez

A BONECO P500 különlegesen halk ventilátora lehetővé teszi, hogy éjjel és nappal egyaránt működtesse. Kijelzőjéről egyetlen pillantással leolvasható az aktuális légszennyezettség mértéke (fehér és piros színnel jelölve) és az alkalmazott ventilátor fokozat.

A légtisztító tisztítja a levegőt, ha Ön is odafigyel még a tisztítására

Önnek már van légtisztítója? Figyeljen a tisztítására!

Hetente egyszer porszívózza le (csökkentett szívóerővel) az előszűrőt és óvatosan a HEPA szűrő elejét. Cserélje a szűrőt szennyezettségtől és használattól függően 6-12 havonta. Érdemes rendszeresen szemre és szagra vételezni a szűrő állapotát. Ha elszíneződött vagy kellemetlen szagú, akkor cserélje ki!

Ne felejtse a HEPA szűrő megfelelő karbantartása és legalább évenkénti cseréje elengedhetetlen a megfelelő és hatékony működéshez. A szűrőben összegyűlt szennyeződések csökkenthetik a készülék hatásfokát.

Vigyázzon otthona levegő minőségére!

Óvja egészségét légtisztítóval!

Ismerje meg a BONAIR légtisztító kínálatát,
válasszon az igényeinek és a szobaméretének leginkább megfelelő
levegőtisztító berendezést itt!