HEPA szűrős légtisztító

Hatékony légtisztítás HEPA szűrővel

Az itt található légtisztító berendezések HEPA szűrővel rendelkeznek.

A megadott légszállítás adatok, CADR mérési eredmények alapján a HEPA szűrővel tökéletes levegőtisztaság érhető el : kiszűri a levegőből a port, pollent, allergéneket. Kérjük, figyeljen oda a megadott adatokra, információkra légtisztító választásnál.

Ismerje meg a HEPA szűrővel rendelkező légtisztító készülékeinket!


15termék 115
15termék 115

Légúti allergiásnak HEPA szűrős légtisztító

Amennyiben légúti allergiával küzd, akkor javasoljuk válasszon a HEPA szűrős légtisztítókból a szoba méretének és igényeinek megfelelő levegő tisztító berendezést. Az itt található HEPA szűrős légtisztítók a BONECO légmosóknál, hibrideknél hatékonyabb légtisztításra képesek.

Ha nincs allergiája, akkor is hasznos a levegőtiszítás

Legyen hálás, örüljön, hogy nem gyötri semmilyen formája a légúti allergiás tüneteknek. Attól még a tüdejét, szervezetét terhelheti sok por, pollen belélegzésével. Könnyítsen, segítsen szervezetének, lélegezzen zárt helyiségben megszűrt levegőt!

Azokban a helyiségekben, ahol sokat tartózkodik helyezzen el légtisztító berendezést, hogy minél inkább jó minőségű levegőt lélegezhessen be. Óvja családtagjai egészségét is!

Vidéken nem kell légtisztító -téveszme

Sokan gondolják azt, hogy vidéken vagy zöldövezeti házban nincs szükség légtisztítóra.

Nos, télen, fűtési időszakban vagy a nyári pollen fergetegben használjon levegőrészecske mérőt vagy méresse meg a levegő szennyezettségét! Lehet, hogy elcsodálkozik, s másként gondolkodik!

S máris úgy érezheti, hogy jöhet egy HEPA szűrős légtisztító!

Légtisztító szakcégtől

Ha légtisztító beszerzést fontolgat, akkor javasoljuk, hogy levegőtisztító szakcég választékát, korábbi tapasztalatokat, referenciákat nézzen meg.

Ajánljuk magunkat! A Bonair immáron több mint két évtizede légtisztító berendezéseket forgalmazó cég.

Tegyen egy lépést a jobb levegőminőségért!

HEPA szűrős légtisztító rendelés MOST itt a Bonair-nél.