Hibrid párásító légtisztító

Párásító és légtisztító egy készülékben = hibrid

A svájci BONECO légmosók továbbfejlesztett, levegőszűrővel kiegészített változatai. A légmosó szolid légtisztító hatásánál hatásosabbak a hibrid készülékek a levegő tisztaság elérésében.

Párásít, levegőt tisztít -akár egyidőben, akár külön választva: ez a multifunkciós BONECO hibrid!

Ismerje meg a svájci párásító-légtisztító kombinált változatokat itt!


5termék 15
5termék 15

A svájci BONECO hibridek levegőszűrővel rendelkeznek

A BONECO H300, H400 típusok a W200m W300 légmosó készülékek továbbfejlesztett változatai. A légmosó tetejére került egy pollen szűrő, melyet lecserélhet opcióként szélesebb spektrumú szűrésre képes Comfort filterre is. 

(AH300P vagy AH300C a szűrő típusa)

A BONECO H700 hibrid készülék előlapjába illeszkedik a HEPA filter, mely nélkül párásító üzemmódban remekül működik a készülék, s ha csak a levegőszűrőt használja, akkor légtisztító válik belőle.

Így a levegőszűrés az igényekhez igazodóan a különféle szűrők által valósul meg.

Párásítás és tökéletes légtisztítás különböző szobaméretnél

A légtisztítás a BONECO hibrideknél a párásítási teljesítménynél kisebb mértékben várható - illetve kisebb légtérben történő elhelyezésre ajánlott. Kérjük, hogy nézze meg a gyári adatokat, vegye figyelembe a CADR értékeket a légszállításhoz. Továbbá ügyeljen arra, hogy a tökéletes légtisztítás zárt légtérben, azaz csukott ajtókkal, ablakokkal alakítható ki.

Légtisztítóban szűrő csere szükséges

A légtisztító berendezések levegőszűrői eltömítődnek, elhasználódnak a használat folyamán. Ezért a hatásos légtisztításhoz a szűrők időközönkénti (fél év-egy év) cseréje szükséges. Az aktív szénszűrő cseréje gyakoribb igény lehet, ha az olajos, füstös levegőt szűr meg, a levegőt a szagoktól tisztítja.

Légtisztító tartozék vásárlás

Jelentős raktárkészletet szerzünk be, hogy folyamatosan tudjunk ügyfeleinknek légtisztítóhoz szűrő betétet adni. Levegőszűrő beszerezhető a gyári ellátás és raktárkészletünk függvényében itt a bonair.hu  webáruházban.