Légmosó

Légmosó a légtisztító kategóriában picit kakukktojás

A svájci BONECO légmosó készülékei párásítás közben megkötik a lebegő szennyeződéseket, s a nedvesítőszűrő betéttel a vízbe mossák azokat.  

Mennyire hatásos légtisztítás várható a légmosótól?

A légmosó nem légtiszttisztító. Ami történik: szolid légtisztítás párásítás közben. A szálló szöszök, textilszármazékok, állatszőr, virágpor, házipor a légáramlattal együtt a párásító nedvesítőszűrőjére kerül és forgáskor a légmosó tálcájában található víz kiöblíti azt.


5termék 15
8
Raktárról azonnal átvehető 
INGYEN SZÁLLÍTÁS
Termék állapota:
Gyári ÚJ
88 990 Ft
96 990 Ft 
3
Raktárról azonnal átvehető 
INGYEN SZÁLLÍTÁS
Termék állapota:
Gyári ÚJ
116 990 Ft
119 990 Ft 
5termék 15

A vágya egy olyan párásító, ami a levegőt is tisztítja?

Ha minimális levegőtisztítás az igénye, azonban párásítani mindenképpen kellene, akkor ideális választás lehet egy légmosó készülék. A légmosó párásító a levegő nedvességtartalmát növelni, optimális szinten tartja és közben szolidan tisztítja a levegőt.

Van-e hatékonyabb légtisztítású légmosó vagy légtisztító?

Igen, van. A légmosóknak a hibrid változatai intenzívebb légtisztításra is alkalmasak, illetve a párásítási funkcióval együtt és elkülönülten is használhatók levegőtisztításra.

Ha légúti allergiája van, akkor feltétlenül egy hatékony légtisztító berendezés ajánlott, ami az allergéneket alaposan ki tudja szűrni a levegőből.  A szobaméret alapján válasszon légtisztítót.

Párásítás és légtisztítás egy készülékkel vagy külön 

Ha nem a párásítás a fő igény Önnél, s annak kiegészítéseként a légtisztítás, hanem fordítva, akkor elkondolkodtató, hogy vajon egy párásító-légtisztító készülékkel oldja-e meg vagy külön.

Hatékony légtisztításra a többfaktoros, illetve HEPA szűrős légtisztító berendezés javasolt.

 

Válasszon a helyiség adottságok és igényei ismeretében levegő tisztítási megoldást a Bonair légtisztító kínálatából!