Légtisztító tartozékok

Légtisztító berendezések tartozékai

A hatékony légtisztítás jellemzően nélkülözhetetlen kelléke a levegő szűrő. A bizonyos időköznkénti szűrőcsere által tudja a légtisztító berendezésével a tiszta levegőt elérni.

Választékunkban megtalálható többféle tartozék légtisztítóhoz. Légtisztító berendezése típus számát figyelje, s kifejezetten ahhoz válasszon szűrőt, tartozékot. Használhatja a jobb felső részen a kereső mezőt.


23termék 120
23termék 120

Tartozék légtisztító berendezéshez

Az itt található légtisztító tartozék választék az általunk korábban forgalmazott- jellemzően a svájci BONECO - légtisztító berendezések elérhető tartozékait sorakoztatja fel. Szerezze be és használja a légtisztítóját hosszú-hosszú éveken át, gondoskodjon a karbantartásáról és a szűrő cseréről. Mi gondoskodunk arról, hogy beszerezzük és készletezzük a levegőszűrőket, amik szükségesek levegő tisztításához.

Szűrőcsere a légtisztítóban

A szűrőcsere a légtisztítóban az ügyfél feladata. Segít a BONECO applikáció vagy a Bonair figyelmeztető emailje -ha kéri-, hogy bizonyos idő elteltével felhívja a figyelmét arra, hogy eljött a légtisztító szűrőcsere ideje.

Gondoskodjon a szűrő beszerzéséről, válasszon a légtisztító berendezéséhez való szűrőt!

HEPA szűrős légtisztító

Aktív szenes légtisztító

Ionizátoros légtisztító

Sokféle légtisztítási metódus van. Ami egy légtisztító berendezésben cserélhető tartozék, azt mi igyekszünk Önnek biztosítani, hogy a levegő tisztítás hosszú távon megoldott legyen.

Válasszon aktív szénszűrő, HEPA szűrő, pollenszűrő, comfort szűrő, stb légtisztító tartozék kínálatunkból!