LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2013.05.08 18:20

Légúti allergiás? Ne szenvedjen!

Allergia
Szűrés törlése
Légúti allergiás? Ne szenvedjen!

Ilyenkor tavasszal, amikor a természet rohamosan ébred, minden fa virágba borult már, gyakori, hogy az embereknél a tüsszögés, náthást tünetek, azaz allergiás panaszok lépnek fel.

A virágpor, pollenek gyakori kiváltói az allergiának.

A légúti allergia főbb allergénjei a por és a pollenek. Különféle módon reagálunk a megjelenésükre, sokaknál nem okoz panaszt, de egyre többen és többen allergiások, szenvednek a légúti allergének megjelenésétől.

A légúti allergéneket a bőrünkön, hajunkon is hazavisszük, s belélegezzük őket. Szervezetünket irritálják, allergiás reakciókat váltanak ki, úgy mint a gyakori tüsszögés, váladékozó orr, orrfolyás, valamint jellemző allergiás tünet még a szemviszketés.

Hogyan mérsékelheti az allergiás tüneteit?

Vannak allergiára javasolt gyógyszerkészítmények, sokan rabjai már az allergia gyógyszereknek. Valakinél egyik évben az allergiagyógyszer segít, másik évben nem.

Gondolt már arra, hogy ne csak gyógyszerrel védekezzen a allergiás panaszok kivédésére, az allergia megjelenésére? Ne szenvedjen tovább, tegyen magáért, mérsékelje allergiás panaszait!

Légúti allergia mérséklésére javaslataink

Íme néhány hatékony tipp, hogy mit tegyen az allergiás panaszai mérséklése, megszüntetése érdekében:

A szabadból hazatérve ruháját egyből a mosásba helyezze, testét mossa le, orrát, száját öblítse ki. Fontos nagyon a hajmosás is, ugyanis nemcsak a bőrön, hanem a hajon is könnyen megtapadnak a pollenek.

Hálószobájában -ahol hosszú órákat eltölt – feltétlenül gondoskodjon a tiszta levegőről, a levegő tisztításáról, s a szoba rendszeres tisztán tartásáról.

A porfogóbb tárgyakat (szőnyeg, kárpitos bútorok, plüss állatok, stb) mellőzze a környezetéből!

Kerülje a tejtermék fogyasztást! Hetekre, hónapokra mellőzze a tej, s a tejtermékek fogyasztását!

A levegő tisztán tartásáról gondoskodjon a BONECO légtisztítók, légmosók segítségével!

Légtisztító készülék használata

Egy hatékony légtisztító készülék zárt térben történő elhelyezésével, a légtisztító működtetésével a levegőt allergén mentessé teheti, ezáltal nyugodt alvást biztosíthat saját magának (persze társának vagy csemetéjének is)

A szoba szellőztetése lehetőleg délután történjen meg, ugyanis akkor a pollenkoncentráció jellemzően alacsonyabb, s van még ideje a légtisztító készüléknek estig a hálószoba levegőjét megszűrni a szellőztetéskor beáramló allergénektől.

Svájci BONECO légtisztító a levegőszűrésre

A svájci BONECO légtisztító berendezéseket gyárt már több évtizede. Azt gondoljuk, hogy az alpesi levegő jól jöhet a magyar otthonokba is. A BONECO légtisztító választéka segít az egészséges levegő megteremtésében, a már kialakult légúti allergiás panaszok mérséklésében

Szobai légtisztító készülék allergiásnak preferáltan HEPA szűrős kialakítású.

HEPA szűrős szobai légtisztító

A nemzetközileg elismert minőséget tükröző HEPA (high efficiency particular filter) képes a levegőben szálló por, pollenek, allergének, vírusok, baktériumok kiszűrésére.

Csupán megfelelően nagy HEPA szűrő felület és egy erős légszállítású ventilátor kell a légtisztító készülékbe. A gyárilag javasolt szobaméret a legerősebb ventilátor fokozaton értendő.

Ezt célszerű figyelembe venni minden levegő tisztító berendezésnél, pláne, ha hatékony légtisztító az igénye. Tökéletes levegőtisztaság várható el a HEPA szűrős légtisztítóknál, ha megfelelően méretezett szobába kerül elhelyezésre.

Légtisztítás egészségeseknek, dohányosoknak, légúti allergiásoknak egyaránt hasznos lehet

A légtisztítás nemcsak allergiásoknak, hanem panaszmentes egyedeknek is fontos, ugyanis a levegőből irtózatos mennyiségű szennyeződést lélegzünk be, s azok folyamatos lerakódásával terheljük a tüdőnket.

Dohányosoknak kiváltképp fontos a légtisztítás, mivel tüdejüket koncentráltan terhelik.

A tiszta levegő már nemcsak Svájcban, hanem a magyar otthonokban is elérhető.

Mindannyiunknak hasznos a tisztított levegő, egy hatékony légtisztító használata.

Ismerje meg a svájci BONECO légtisztító és légmosó készülékeit, melyek az Ön egészséges környezetét hivatottak biztosítani.

A BONECO légtisztítók és légmosók egészséges levegőt biztosítanak az otthonában, akár irodájában. Hosszú távon tuti megtérüléssel, az allergiára szedett gyógyszerek árának töredékéért, s az Ön egészségét vegyszermentesen támogatva.

Ismerje meg a BONECO légtisztító és légmosó készülékeit a Bonair légtisztító kínálatában!