A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Legyél az elektromos grillezés mestere!

A nyár szörnyen lehangoló időszak tud lenni azoknak, akik hozzám hasonlóan egy emeletes ház egyik lakásában tengetik napjaikat, és legfeljebb az erkélyen hozhatnak létre valami kertszerűséget.
Májustól augusztusig tele vannak az újság olyan receptekkel, mint a grillezett gombás házikolbász, a főzőcsatornák műsora pedig leginkább egy kertvárosi faszénimádó szekta áldozati rituáléjára emlékezteti az embert. Sokszor a szívem hasadt meg, amikor egy ígéretes receptben olyan szavakat láttam, mint tűzrakás, hamu, faszén.
Hogy tisztázzuk a helyzetet: legalább annyira élvezem a parázs fölött sült, füstös fehérje ízét és illatát, mint bármelyik másik húsevő a világban, de a városlakó életmód következtében nem túl sok lehetőségem akad a kerti grillezésre. Talán ha az önkormányzat nyilvános grillsütőket helyezne ki a parkokba…. Á, nem, esélytelen.
Végül egy csikorgósan hideg késő őszi napon elhatároztam, hogy megpróbálkozom azzal, ami sokak szerint lehetetlen, vagy éppen teljesen értelmetlen: a konyhám kellemesen kiegyensúlyozott időjárási viszonyai között próbálom reprodukálni a grillezés fehér füstben úszó misztikumát, hogy költőien fogalmazzak. Jelentem: sikerrel jártam. Mindazoknak, akik most a grillsütő rusztikus hangulatával, a tűzrakás rendkívül férfias mivoltával és a tábortűzi nosztalgiával jönnének, azt tudom csak mondani – itt most az íz a lényeg! A hangulatokat pedig sosem érzékelték igazán jól az ízlelőbimbóim.
Hogy mi is az a grillezés, és miért teszünk vele jobbat a csirkemellnek, mintha serpenyőbe tennénk, vagy a sütőbe dobnánk? Az élelmiszer-kutatók minden olyan eljárást grillezésnek neveznek, ahol az ételt, viszonylag gyorsan, szárazan, közvetlen és jelentős hőhatás segítségével sütjük meg, rendszerint félidőben megfordítva azt. Ami a legjellemzőbb tulajdonsága az így készült ételeknek, az a külső felületükön megjelenő, ropogós, barnás színű, karamellizált és nagyon finom bevonat.
Az elektromos grillezés eszközei
Tehát, mire is van szükségünk ahhoz a bizonyos ízhez? Először is, egy grillsütőre. Ha csak egyszer is beütötted az „elektromos grillezés” kifejezést a keresőbe, észrevehetted, hogy mennyi különböző eszközt fedhet le ez a fogalom. Amit biztosan nem jelent: a kerti, faszenes grillező lakásba cipelését, majd a ennek következtében a tűzoltóság perceken belüli riasztását. léteznek viszont összehajtható kontakt grillsütők és szabadon álló, alulról melegített grillsütők is, vagy egyszerűen a tűzhelyre fektethető grillező lapok is (bár az előbbiek használatával sok kényelmetlenséget és takarítást spórolhatunk meg magunknak). Érdemes olyat választani, aminek szabályozható a működési hőmérséklete, és megfelelően elvezeti a fölösleges gőzt, végtére is nem párolt zöldségeket akarunk készíteni.
Tippek sütéshez
A megfelelő felszerelés azonban még csak fél siker. Először is (bár némi füstképződés nagy hőmérsékleteknél elkerülhetetlen), próbáljuk meg vendégeinket megkímélni a füstmérgezés kellemetlenségeitől. Szerencsére vannak erre megfelelően hatékony módszerek.
Itt jön képbe a megfelelő előkészítés: mindenképpen pácold be a húst jó előre, de utána egy papírtörlővel itasd fel róla a felesleget. Ne maradjanak rajta fokhagymadarabkák, hagymakockák vagy gyömbérmaradványok, amik aztán a húsról lepottyanva perceken belül szénné égnének.
Az olajozásra is érdemes figyelni: ha sütőlapot vagy kontakt grillt használunk, ne ess túlzásokba, elég csak a domborulatokat bekenni vele. Ezt megtehetjük egy papírtörlő vagy egy ecset segítségével. Az sem mindegy, milyen olajat használsz: az olívaolaj például alacsony füstpontja miatt nem a legjobb választás. A disznózsír használata viszont telített zsírsavak ide vagy oda, ebben az esetben jó ötlet lehet.
Ha a fűszerek pazarlása miatt aggódsz, nem érdemes: miközben pirulnak a húsok és a zöldségek, a tűzhelyen készülhet a szósz, amibe bármilyen fűszert beleszórhatsz, amit megkívánsz. És közben mosolyogj: ezen a ponton előnyben vagy a kertben sütögetőkkel szemben.
Ami a füstös ízt illeti: a keményvonalas grillmesterek szerint nem érhető el beltérben ugyanaz az ízhatás, mind faszénen sütve. Szerencsére, ha kreatív a szakács, nincs igazuk. Például használhatsz füstölt paprikát, folyékony füstöt, de számos más módszer közül is válogathatsz.
Ha pedig valaki bírálni merészelné a saját lakásod kényelmében készült, grillezett finomságaidat, ne törődj vele. Te attól még nyugodtan élvezheted a tökéletesen sült húsod mennyei ízeit szeretteid és egy pohár rosé bor társaságában.
Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.