LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2023.09.04 10:18

Magas páratartalom vihar, beázás után

páramentesítés
Szűrés törlése
Magas páratartalom vihar, beázás után

Vihar után beázik a lakás, a garázs, s gond a magas páratartalom. A padlózat, falak átnedvesedése hosszabb ideig magas páratartalmat, s abból adódóan penészesedést okoz. Ennek elkerülésére használjon kompresszoros párátlanító készüléket!

Eső után magas a páratartalom a lakásban is

Ahogy beköszönt a nyár, a meleg és párás időjárás számos kellemes pillanatot kínál, azonban a gyakori esőzések és viharok után sajnos gyakran találkozhatunk olyan problémával, mint a beázás. Ennek lesz aztán a következménye a magas páratartalom a lakásban vagy kapcsolódó helyiségekben.

Ezek a problémák nem csak kényelmetlenséget okozhatnak, hanem komoly károkat is okozhatnak az ingatlanban és az ott élők egészségére is negatív hatással lehetnek

Garázs beázás után levegő szárítás

Láttunk olyat most nyáron az augusztus eleji vihar után, hogy a garázskapu tetejéig állt a víz a garázsban. Brutális látvány, s kellemetlenség az ott lakók számára. A garázsban tárolt járművek kiszárításán kívül az ott tárolt eszközök, s a falak szárítása is feladat A komoly károkon kívül az ott élők egészségére is negatív hatással lehetnek mind a stressz, mind pedig a penész gombák megjelenésével. Ezért célszerű mielőbb megkezdeni a levegő szárítását, általa az eszközök és falak állapota is javulni fog.

Falszárítás kompresszoros páramentesítő készülékkel

A megoldás a helyzet kezelésére egy hatékony páramentesítő használata lehet. A kompresszoros páramentesítő gép kiváló eszköz az ilyen problémák kezelésére. Ezek a berendezések képesek a levegőből kiszűrni a nedvességet, csökkenteni a páratartalmat, és így segíteni a beázott falak és padlók kiszáradását. A kompresszoros páramentesítők hatékonyan működnek még alacsony hőmérsékleteken is, így ideálisak a hűvösebb időszakokban is.

Páramentesítő berendezés a Bonair választékából

A Bonair páramentesítő kínálatának választása különösen előnyös lehet. Önnek, ha falszárításhoz keres most megoldást.

Hosszú évek óta az iparág meghatározó szereplője vagyunk, évtizedes múltunk van párásító és páramentesítő készülék forgalmazás terén, illetve saját tapasztalatokkal rendelkezünk, tanácsadással segítjük a hozzánk fordulókat.

A Bonair páramentesítő kínálatában található párátlanító berendezések megbízható teljesítményt nyújtanak, és könnyedén alkalmazkodnak a különböző lakóterek igényeihez.

Hatékony páramentesítő választása

A Bonair kínálatában megtalálható páramentesítő választékból a megfelelő teljesítmény kiválasztásával hatékonyan csökkentheti a páratartalmat. Továbbá a felhasználók kényelmét is szem előtt tartják, hogy a páramentesítő elhelyezése valóban hasznos legyen a háztartás számára.

A páratartalom csökkentése, szinten tartása

A magas páratartalom is kellemetlen érzést okozhat, csökkentheti a belső terekben a komfortérzetet, és akár légúti megbetegedéseket is előidézhet, így alapvetően jó, ha egy páramentesítő készülék az Ön háztartásában rendelkezésre áll. Ha Ön beállítja a kívánt páratartalmat pl 50%-ra, akkor a páramentesítő berendezés csak akkor működik, amikor 50% feletti páratartalmat érzékel a környezetében. Így a páratartalmat szinten tudja tartani vele. (természetesen az összegyűjtött vizet ki kell önteni, mert teli tartállyal nem működik, illetve ha alacsony a páratartalom, akkor a levegő nedvességének visszapótlására, párásításra nem alkalmas)

Páramentesítő berendezés legyen Önnél készenlétben

A nyári esők és viharok utáni beázás és a magas páratartalom komoly problémákat jelenthetnek otthonunkban. Az ilyen helyzetek hatékony kezelésére a kompresszoros párátlanító készülékek nyújthatnak megoldást.

A Bonair páramentesítő kínálatában számos hatékony páramentesítő berendezés található, amelyek segítségével visszaállíthatja otthona kellemes és egészséges légkörét.
Gondoskodjon róla, hogy a páratartalom folyamatosan kedvező legyen az Ön környezetében!