A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Milyen olaj való grillezéshez?

A legtöbb grill receptben szerepel valamiféle olaj, amivel megkenjük a grillsütő felületét, bedörzsöljük a húsokat, zöldségeket, esetleg még a salátába is jut belőle.
Szerencsére egyre nagyobb a választék a boltok polcain a különféle szűz és nem szűz, hidegen sajtolt vagy hagyományos étolajokból.
Érezted már magad a bőség zavarában? Gondolkoztál már azon, hogy vajon egészséges -e az általad használt olaj típus a sütéshez? Ha igen, ez a cikk segíteni fog.
Miből van a növényi olaj?
A növényi olajok alapvetően ugyanolyan zsiradékok, mint mondjuk a sertészsír, viszont magas telítetlen zsírsav tartalmuk miatt szobahőmérsékleten folyékonyak. Olaj nyerhető olajos magvakból, hüvelyesekből, sőt egyes gyümölcsök magjából is (pl. szőlőmagolaj).
A telítetlen zsírsavak mellett (melyek a szív és az erek barátai) fajtától függően tartalmaznak különféle zsírban oldódó vitaminokat (A, D, E és K vitaminok), ásványi anyagokat és az olaj alapanyagául szolgáló növényekben található sok-sok más hasznos vegyületet is.
Érdemes kísérletezni velük, hiszen minden olajnak más és más, sokszor igen karakteres íze van.
A hevítés és az olajok
Az olajokban túlzott hevítés, fény vagy oxigén hatására különféle (nem túl pozitív) változások indulnak meg. Most számunkra a hevítés az érdekes: az olajok hőállóságát a füstpont jelzi. Ez az érték minden olajfajtánál különbözik, és azt a hőmérsékletet jelzi, ahol az olaj kékesszürke füst kíséretében nagy mennyiségben bomlani kezd és különféle egészségtelen égéstermékek is keletkeznek.
Az jelenlévő, egyébként egészséges telítetlen zsírsavak arányában válik egyre alacsonyabbá az olajok füstpontja, de az ismételt melegítések hatására is csökkenni kezd ez az érték. A túlhevített, füstölgő olaj használata nem egészséges! Túlságosan alacsony hőfokon viszont az ételek lassabban sülnek, és több zsiradékot szívnak magukba, ez szintén nem túl egészséges és nem is finom. Fontos tehát, hogy megtaláljuk a megfelelő sütési eljáráshoz a megfelelő olajat és hőmérsékletet.
Melyik olaj való sütéshez?
Grillezéskor fontos, hogy a használt olaj ellenálljon az ilyenkor magas hőmérsékletnek, ezért a különféle hidegen sajtolt, szűz és extra szűz olajokat inkább a salátákhoz, tésztákhoz tartogassuk. Nem igazán alkalmas nagy hőmérsékleten való sütésre a hagyományos napraforgóolaj és a kukoricaolaj sem.
Kiváló sütőolaj válhat viszont a magas olajsavtartalmú napraforgóolajból és repceolajból, a “nem szűz” olívaolajból vagy a földimogyoró olajból, ezekkel érdemes grillezéskor is kísérletezni.
A grillrács megolajozásához a legpraktikusabb és egyben viszonylag egészséges megoldás a repceolaj spray használata.
Süss egészségesen, kevés hozzáadott zsiradékkal!