A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Okonomiyaki – japán pizza (Raclette grill recept)

Magyarul hívják japán káposztás palacsintának is, ekkor is az okonomiyakiról van szó. Az étel nevének jelentése jól jellemzi azt: “amit szeretnél”. Sokféle feltéttel el lehet készíteni, és ez a variálhatósága ideálissá teszi egy péntek esti raclettezés főszerepére.
Aki szereti a tenger gyümölcseit, annak szinte kötelező! A hozzávalók némelyikét akár egy hipermarketben is megvásárolhatod, másokat általában csak ázsiai boltokban vagy az interneten.
Hozzávalók
Az alaphoz
- 130 g finomliszt
- 1 dl dashi (jó porból is, de ha végképp nem sikerül beszerezni, a nálunk megszokott alaplé is megteszi)
- 1 tk. sütőpor
- 1 tk. cukor
- 1/2 tk. só
- 2 tojás
- 1/4 fej kínai kel, aprítva, vagy vékony szeletekre vágva
- főtt garnéladarabok, és/vagy bármilyen más főtt tenger gyümölcse
- növényi olaj a sütéshez
Feltétek (ízlés szerint):
- Bonito halcsipsz
- Szárított garnéla
- Vékonyra szeletelt sertés- vagy marhahús nyersen
- Tintahalgyűrűk, vagy szeletelt polip nyersen
- Nyers garnéla
- Főtt udon tészta
- Tojás nyersen
Ízesítők (a kész okonomiyaki tetejére, ízlés szerint)
- Újhagyma, finomra aprítva
- Hínárpehely
- Okonomiyaki szósz (Csináld magad! 3 ek. ketchup, 1 ek. Worcestershire szósz, 1tk. szójaszósz)
- Édes majonéz (Csináld magad! 250 g majonéz, 1 ek. rizsecet, 1/4 tk. fokhagymapor, 1 tk. cukor, só)
- Hoisin szósz (ez kínai ugyan, de jól illik hozzá)
- Sriracha szósz
Az okonomiyaki elkészítése:
Keverd össze a lisztet, a dashit, a cukrot, a sót, a sütőport és a tojásokat egy nagy tálban. Keverd bele a káposztát, egyszerre egy nagy marékkal. Add hozzá a garnélát és a többi főtt hozzávalót és kevergesd addig, amíg mindent el nem fed a tészta.
Melegítsd fel a Raclette grillt. Kicsit olajozd meg a felső polc felületét. Ha felforrósodott, tegyél rá egy kb. 2,5 cm vastag, kerek darabot a tésztából. Csak az egyik felét használd a grillnek, hogy legyen hely megfordítani ezt a vaskos “palacsintát”.
Miközben sül az alja, rétegezz rá a feltétek közül, amit szeretnél. Nincsenek szabályok! A sütéshez körülbelül 5 perc kell, addig van idő beszélgetni és meginni például egy pohár szakét, vagy Asahi sört.
Amikor az alja már szép barna, óvatosan fordítsd meg az egészet, a feltétekkel együtt. Ehhez lehet, hogy két spatulára lesz szükséged.
Süsd további 3-5 percig, amíg a feltétek és a tészta is teljesen át nem sül.
Fordítsd meg ismét, és tedd rá a kimaradt ízesítők és szószok közül azokat, amikhez éppen kedvet érzel.
Jó étvágyat!