LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2017.10.05 18:36

Párásító szezon nagy teljesítményű párásítókkal

Párásító szezon nagy teljesítményű párásítókkal

Ősszel a fűtési szezonnal beköszönt a párásító szezon is. Idén már szeptemberben el kellett indítani a fűtést a hideg miatt. Ezért aztán máris megszaporodtak cégünknél a BONECO párásító, illetve a párásító tartozékok iránt érdeklődők.

Párásító tartozék igény amikor a fűtés beindul, s kiszárad a levegő, velejárója a párásító készülék elindításának.

Mivel korán lehűlt az időjárás, sok lakásban, családi házban meg kellett kezdeni a fűtést, s a fűtéssel együtt a gondoskodó, egészségtudatos ügyfeleink a párásítójukat is elővették vagy pedig új párásító beszerzésébe kezdtek.

Párásító a nappaliba

Az elmúlt hetek párásító vásárlói igényeket látva azt a következtetést vontuk le, hogy míg korábban leginkább a hálószoba párásítását akarták megoldani ügyfeleink, illetve úgy kerestek még, hogy gyerekszobába párásítót, idén sokan a nappalijuk, nagyobb szobájuk párásítására is gondolnak már.

Az is igaz, hogy korábban a párásító választékunk zöme 60m3 helyiségméretig volt alkalmas a párásításra, nem olyan régóta már nagyobb, konkrétan nagy teljesítményű párásítók is megjelentek a BONECO választékában.

Népszerű a modern, öntisztítós ultrahangos

Ahogy a vásárlásokat látjuk, igazán népszerű lett a dizájnos, letisztult formavilágú, high-tech megoldásokat tartalmazó BONECO U700 típusú ultrahangos párásító.

Tudomásunk szerint még mindig egyedülálló újdonság, öntisztító üzemmód- mely a felhasználók kényelmét szolgálja. Az érintős kezelőfelület és áttetsző tartály is e készülék előnye, mellyel így sok párásítóra vágyó ügyfél kedvence lett. Ráadásul nagyobb nappali párásítására is kiváló, s az ultrahangos mivolta miatt látványosan fújja ki a párát.

Nagy hatékonyságú párásító és HEPA szűrős légtisztító egy készülékben

Szintén a nagy légterekbe párásítási megoldást keresőknek nyújt hatékony párásítást a BONECO hibrid párásítója. Akár 100m2 területre is elhelyezheti, tényleg nagyszerű újítás a BONECO választékában a nagyobb légterekről gondoskodó, modern párásító. Így irodákban, 40-80 m2-es nappali helyiségekben gondoskodik az optimális páratartalomról.

Sőt, nemcsak a páratartalmat javítja, hanem a levegő minőségét is a HEPA szűrője által megszűrve a levegőt. Ismerje meg a BONECO hibrid párásítóját, a H680-at!

A nagy légterek párásítása mellett még mindig igény a gyerekszoba párásítása

A fenti két nagy szobai párásítón kívül azt tapasztaljuk, hogy még mindig nagyon népszerű a BONECO 7145 párásító, melyet az ügyfelek leginkább gyerekszoba párásítására visznek,

illetve hálószobai párásító válik belőle.

Azonban a BONECO gyárban a párásító fejlesztések már erős ütemben haladnak, s hamarosan új modellek váltják fel ezt a BONECO 7145 ultrahangos készüléket.

Hidegpárásító innováció

Főként hidegpárásító igény jellemző, s a svájci párásító gyár a légtisztítóval kombinált párásító készülék kialakításán dolgozik. Megújulnak a BONECO légmosó párásító készülékei, jön még sok innováció a párásításban. A BONECO már titokzatosan utalt rá. Izgatottan várjuk a fejleményeket, amikor újabb nagyszerű párásító készüléket mutathatunk be ügyfeleinknek.

Új párásító szezon, új párásítók

Az őszi-téli párásító szezonra a svájci BONECO gyár újdonságokkal jelent meg, melyről hamarosan mi is írunk, illetve a Bonair, mint magyarországi BONECO disztribútor választékában is megjelennek. Figyelje a híreinket a BONECO újdonságokról!

Párásító tartozék igény amikor a fűtés beindul, s kiszárad a levegő

Több ezer magyar háztartásban van már BONECO párásító. Amikor száraz a levegő, a párásító elővétele tűnik hasznosnak. Az új párásítási szezon miatt párásító tartozék beszerzés is szükséges lehet. Ellenőrizze a már meglévő párásító készülék állapotát és gondoskodjon a párásító vízszűrő vagy nedvesítőbetét, illetve a higiénikus párásítás elősegítését végző eszköz: a BONECO ezüstrúd beszerzéséről!

A Bonair aktuális párásító és tartozék kínálatából

válasszon az igényeinek megfelelően!