A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Őszi vegetáriánus tál

Friss zöldségek és gyümölcsök nem csak télen, hanem nyáron is bőségesen rendelkezésre állnak.
Annak, hogy az ősz zöldségei kevésbé népszerűek grillezve, mint nyári társaik nem az az oka, hogy kevésbé finomak, inkább arról lehet szó, hogy az egyre hűlő időjárás miatt egyre kevesebben ülnek ki grillezni. Épp ezért lehet egy elektromos grill minden vegetáriánus és zöldségkedvelő húsevő álma: segítségével összeállíthatunk egy színes, illatos és finom őszi vegetáriánus tálat mindenki örömére.
Mi kerülhet a vegetáriánus tálra?
Grillezett sütőtök
A sütőtök szinte kínálja magát arra, hogy grillsütőn készítsük el. Puha belső, édes, kissé megbarnult külső réteg, az egész konyhát betöltő csodálatos illat – még hűvösebb időben is testet-lelket melengető, igazi élményeledel.
Lassan 100 °C-on süsd, nagyjából 3-4 órán keresztül. Jól illik hozzá a szerecsendió.
Miért jó?
A sütőtök kevés kalóriát, de annál több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Szebbé teszi a bőrt (pattanások ellen remek), segíti a májműködést, és a narancssárga színét adó béta-karotin tartalmának köszönhetően (ami az A vitamin előanyaga) támogatja az éleslátást.
Grillezett kelbimbó
Ősszel van a kelbimbó szezonja, de ha már belecsúsztunk a télbe, a fagyasztott változatot is használhatjuk. Megosztó zöldségféle, de a legtöbb embernek, aki megkóstolta grillezve, ízleni szokott!
Miért jó?
Erős antioxidánsokat tartalmaz, emiatt hatékony a rákbetegségek megelőzésében. Jót tesz a szív- és érrendszernek, és csökkenti a szervezet gyulladását.
Grillezett zeller
A zeller sokkal több, mint egy zöldség a húslevesben, amit senki sem akar megenni. próbáld ki grillezve!
Forró grillen süsd a vékony szeletekre vágott zellert, fűszerezd sóval, borssal, korianderrel, majd (ha fogyasztasz tejterméket is), készíts belőle sajtos szendvicset: egy szelet zeller, egy szelet sajt, még egy szelet zeller. Várd meg, amíg a sajt megolvad, majd tálald frissen és forrón.
Miért jó?
Erős vízajtó, étvágycsökkentő, nyugtató és potencianövelő, vágykeltő hatása van. (Utóbbi miatt a parfümipar is előszeretettel használja.) Segíti a kalcium felszívódását és a nyirokrendszer működését.
A desszert: grillezett füge
Ettél már grillezett fügét? Nem? Akkor ideje kipróbálni, a legtöbb gyümölcshöz hasonlóan a füge is nagyszerű grillezve.
Miért jó?
A lehető legforróbb grillen süsd félbevágva 3-4 percen keresztül. szórd meg a vágási felületet cukorral, majd süsd további 2-3 percig. Tálald a levével együtt, magában vagy tejszínhabbal!
Hol készüljön a vegetáriánus tál?
Egy beltérben is használható, könnyen tisztítható, szabályozható elektromos grillt ajánlunk – hiszen minden zöldség más-és más hőmérsékletet igényel.