LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair

Párásítás sztorik – Vevőink mesélték…

párásító
Légúti problémák
Szűrés törlése
Párásítás sztorik – Vevőink mesélték…

Életünkben rengeteg olyan helyzet adódhat amikor szükségünk van egy kis plusz segítségre, ami egészségünkre jó hatással van. Ezért egy párásító készülék nem csak télen, egész évben hasznunkra válhat.

A problémától függően választhatunk hidegpárásítót vagy melegpárásítót.

Általában úgy tartják, hogy a párásítás októberben kezdődik meg, amikor a hideg miatt elkezdődik a fűtési szezon és ezáltal a lakás levegője túlságosan is kiszárad. Azonban a páratartalom nincs évszakhoz kötve, sokszor nyáron is jól jön a hidegpárásító készülék.

A levegő páratartalma ideális esetben 40-60% között mozog. A párásító ezt az értéket segít az ideális szinten tartani, emellett pedig egészségi állapotunk őrzője is lehet. 

A hidegpárásító nem csak télen csökkenti a vírusos, bakteriális fertőzések kialakulását, nyáron is segít megóvni bennünket az asztma okozta kellemetlen tünetektől. Az ultrahangos párásító nagyon finom szemcsékre porlasztja a vízpárát, mely könnyedén eloszlik a levegőben és viszonylag hamar kellemes páratartalmat biztosít a lakásban. Egy asztmás betegeknek egész évben különös figyelmet kell fordítania a helyiség páratartalmára, mert a száraz levegő könnyen asztmás rohamokat idézhet elő náluk. Az ultrahangos hidegpárásító számukra ideális választás lehet, hisz hatékonyan “hidratálja” a levegőt.

A BONECO ultrahangos párásítók másik előnye, hogy használható Salvus vizes inhalálásra is. A Salvus pára belélegzése jótékonyan hat a letapadt váladék oldásában és segíti annak távozását a légutakból.  

Érdemes olyan párásítót beszerezni, melyet automata-páraszintszabályzóval láttak el. Akkor kapcsol be, amikor szükséges.Kruppos, száraz köhögésre, általános szobai párásítás segítésére a hidegpárásító ideális. A melegpárásító készülékek nagyobb légterekben kiválóan teljesítenek, mivel nem a porlasztás, hanem a vízhő emelése adja a vízpára képződés alapját.

Ha párásító készüléket vásárolunk, válasszuk a számunkra ideálisat

Ahány ember, ahány lakás, annyiféle igény lehet a párásítás terén is. Éppen ezért fontos felmérni milyen típusú párásító készülékre lesz szükségünk. Kedves visszajáró vendégünk, Marika meséli nekünk mennyi változás történt velük idáig.

“Igen népes családdal rendelkezem, és hála az eddigi ismereteimnek, sikerült többüknek is segítenem már. Unokahúgom pici kora óta allergiás, ezért náluk elég régóta a lakás tartozéka a párásító. Mivel a száraz levegőben a por jobban száll az magával hordja a rajta megülő allergén anyagokat. Ezáltal azok könnyebben jutnak be a tüdőbe, ennek pedig az volt a vége, hogy Nórinak mindig könnyezett a szeme, az orra bedugult. Éjszakánként sokszor virrasztottunk vele mert nehezen alszik, ettől pedig mind kimerültek voltunk. A BONECO hidegpárásító működtetésével ezek az anyagok a vízpára hatására elnehezülnek, nem szállnak a levegőben. Csak a robotporszívót kellett bekapcsolni, ami pillanatok alatt összeszedte a kintről beáramló port, annyira egyszerű így. ????

A BONECO párásító készülékei egyszerre több problémára is megoldást jelethetnek

Andreáék Gödöllőről jöttek el hozzánk:

“Nagynéném és édesanyám szintén allergiában szenvedett, de mivel nem volt megfelelő kezelés, ezért nála ez az állapot tovább romlott és kialakult az asztmás betegség. A téli hónapokban igen sűrűn esik át megfázásos megbetegedéseken, így számára a párásító használata nagyon nagy segítség volt. Olyan BONECO párásítót vettünk, amivel lehetséges Salvus vizet párologtatni. A Salvus víz igen sok bajra hozhat enyhülést, eleinte gyomorfájásra ismertük csak. Asztmás betegek számára plusz segítséget nyújt, ugyanis gyulladáscsökkentő hatása van, segít megtisztítani a légutakat, elkerülve ezzel a sűrű rohamokat. Nagyon fontos, mindenkinek mondták, hogy a párásító készülék szűrőjét heti rendszerességgel tisztítani kell, hogy a megfelelő hatást érjük el vele. Be is mutatták a boltban, hogyan kell. Elégedettek vagyunk a párásítónkkal.”

BONECO párásító – természetes megoldás

BONECO párásítói természetes és egészséges megoldást jelentenek a légúti megbetegedésekben szenvedők számára. Párásító, légtiszító vásárlás előtt érdemes tájékozódnia. Járjon utána, melyik típus a legmegfelelőbb az Ön számára, mert a párásító sok kellemetlenségtől tud megóvni. Ha kérdése van, nyugodtan hívja szakembereinket, vagy jöjjön el a márkaüzletünkbe az Éles saroknál. Mi bátran állítjuk, hogy a svájci minőségben nem fog csalódni.