LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2018.02.23 18:57

Párásítással védheti a tüdejét

párásító
Szűrés törlése
Párásítással védheti a tüdejét

Tudta, hogy párásítással is védheti a tüdejét a vírusos megbetegedésektől? Sokszor a torokfájás, a köhögés, a légzési problémák és makacs vírusos megbetegedések hátterében lakásunk lecsökkent páratartalma áll.

Ezért a levegő nedvességtartalmára, az optimális páratartalomra fontos gondosan ügyelni, azt biztosítani. Kerülje el, hogy száraz levegő belélegzése miatt kiszáradjon a nyálkahártyája, könnyebben megtelepedjenek a vírusok és a baktériumok, betegségekre fogékonyabb legyen!

A párásítás egy egyszerű prevenció száraz levegő esetén.

Cégünk, a BONAIR a több mint két évtizedes működése alatt már kellő jártasságot szerzett a levegő minőség javítása terén. Ügyfeleink információit, tapasztalatait is hasznosítjuk, amikor Önnek

a levegő párásítása vagy levegőtisztítás vonatkozásában tanácsot adunk.

Párásítás száraz levegő esetén

Párásítás segítségével azonban a légzési problémák jelentősen csökkenthetők, márpedig párásításra mindenképpen szükség van akkor, ha a légterünk páratartalma tartósan 35% alá esik. Ezt egyébként sokan megérzik, mert hamarosan kaparni kezd a torkuk, s reggel kiszáradt torokkal ébrednek. Párásítót betéve a szobába, a tünetek látványosan csökkennek.

A belélegzett levegő minőségét a párásítás befolyásolja

A beltéri, általunk mindennap belélegzett levegő minőségét nem csak a portartalom, de a hőmérséklet és a párásítás mértéke is jelentősen befolyásolja. A levegő párásítás ideális tartományban tartva javíthatja az egészségünket, komfortérzetünket.

Az optimális relatív páratartalom mértéke 40-60 százalék. A párásítás ideális módszere képes kordában tartani a baktériumok, valamint a penészgombák szaporodását, így kihatással van az egészségünkre is.

A párásító készülékek hatékonyan veszik fel a harcot a légúti betegségekkel szemben is.

Krupp, asztma, gége és hörgőgyulladás illetőleg akut száraz köhögés esetén, szinte azonnali segítséget nyújthatnak a hideg párásító készülékek.

Párásítás nélkül különösen a téli időszakokban csökken le a túlfűtött lakások páratartalma, nem csoda hát, hogy sokkal több légúti megbetegedést regisztrálnak a fűtésszezonok kezdetekor, amikor akár 20-30 százalékra is lecsökkenhet a lakásokban a levegő páratartalma.

Szomjas a levegő, köszörül a torok, kiszárad a bőr, szem

A gyakori szomjúságérzet és torokköszörülés párásítás segítségével elkerülhető

Kiváltképpen a távfűtéses panellakásokban lehet szükség párásításra, mert még a gyakori, szakszerű szellőztetés sem képes ellensúlyozni az általánosan magas hőmérsékletet.

A túlfűtött lakás, a párásítás nélküli, száraz meleg levegő a szemszárazságnak is az egyik fő okozója, továbbá öregíti a bőrt és szaporítja, elmélyíti az apró ráncokat. Párásító készülékekkel azonban mindezektől megvédheti magát és családját.

Párásító készülék a család védelmében

Sok társasházban, panellakásban a túlfűtés és a párásítás nélküli száraz levegő erőteljesen befolyásolja az általános közérzetet, komfortérzetet az otthonokban.

A BONECO párásító készülékek az extrém száraz levegővel is képesek hatékonyan megbirkózni

Egészséges páratartalom, jó levegő

A párásított levegő a helységekben történő egyenletes eloszlatásával optimális, egészséges páratartalmat biztosíthat otthonában. A párásító készülék nem foglal nagy helyet, így nem lehet akadály, ha az egészségéről van szó.

Svájci BONECO márka párásítói

A svájci BONECO párásító készülékek és hidegpárásítók a lakáshoz és felhasználói igényekhez szabható páraszabályzással rendelkeznek így tartályukból típustól függően szükség szerint naponta akár 3-25 liter víz elpárologtatására is képesek, ami egy nagyobb nappali, illetve egylégterű otthon esetén akár teljes lakás párásítás problémájára adnak jó megoldást. Egy jó minőségű párásító befektetés az egészségünkbe.

A BONECO párásító kínálata

A BONECO párásító kínálata évről évre fejlődik, egyre inkább a felhasználó igényekhez és a technikai fejlettséghez igazodik.

Okos otthonokhoz a távolról is szabályozható párásító készülék már nem teljesen vízió, hanem a magyar otthonok igénye is hamarosan.

A svájci párásító fejlesztések az okos párásító igényeket is figyelembe veszik. A párásításra szakodott gyár kínálatában a hidegpárásító különféle variációi, valamint melegpárásító egyaránt megtalálható.

Nézze meg a BONAIR ajánlatát párásítás terén,

a bonair.hu webáruház párásító választékát,

s rendelje meg kockázat mentesen mielőbb!