LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2013.12.17 18:49

Párásító csomag több szoba párásítására

 Párásító csomag több szoba párásítására

Lakása, amiben száraz a levegő több szobából áll? A párásító is több helyiséget kell, hogy párásítson?

A Bonair mint párásító forgalmazó cég különböző szobaméretre és ügyfél igényekhez igazodó párásító berendezéseket kínál. Egyik szobából a másikba is át lehet vinni egy készüléket, azonban a hatékony párásítás úgy alakul ki, ha minden szobába, zárt légtérbe elhelyez egy-egy párásító berendezést. Ez néhány családnak erős anyagi terhet jelent. Szeretnénk elősegíteni, hogy optimális páratartalom legyen minden olyan helyiségben, ahol sok időt töltenek.

Gyerekszoba párásító, hálószobai vagy nappali párásítás, különböző berendezésekkel történjen meg.

No, meg persze mindegyik BONECO párásító legyen.

Ehhez alakítottunk ki egy vonzó ajánlatot.

Egyes BONECO párásítókból párásító csomag ajánlat, szuper kedvezmények a bonairshop-ban!

Párásító féláron?

Még ilyen is lehet a bonairshop webáruházban, ugyanis kedves vásárlóink támogatására olyan párásító csomag ajánlatokat állítottunk össze, hogy bátran be tudják vállalni a prémium BONEO párásítókkal a lakás több helyiségének a párásítását.

Ingyen párásító?

Ingyen sajnos nem osztogathatjuk a párásítókat, kiváltképp a prémium, jó minőségű BONECO párásítókat. Azonban abban segítséget nyújtunk, hogy ha Ön több helyiségének a párásítását szeretné megoldani, azonban gazdasági okokból nehezen dönt, s csak két szoba párásítását oldja meg a három helyett, akkor a harmadik párásító megvásárlásával már nem terheljük az Ön költségvetését, azt a Bonair ingyen adja Önnek.

Miért kap ingyen párásítót?

Azért, mert a Bonair számára a vásárlói elégedettsége nagyon fontos, kiemelt cél nálunk az elégedett vásárló.

Sajnos csak egyes párásító típusoknál tudjuk ezt a támogatást nyújtani, az egész BONECO párásító választékra nem. A párásító csomag ajánlatok időnként, a készletek függvényében változnak, érdemes visszatérnie.

A párásító megvásárlásával, úgy lehet Ön elégedett, hogy az egész lakásban megfelelő páratartalom alakul ki. Ezt célszerű több helyiség esetén több párásítóval megoldani.

Párásítás szobánként

Azt tapasztaljuk, hogy sok háztartásban egy egyszerűbb párásító megvásárlásával már úgymond ki van pipálva a párásító igény, megoldva a párásítás. Gondolják ezt azok, akik nem foglalkoznak azzal, hogy mekkora légtérbe, hány helyiségbe, milyen vízminőséggel, milyen körülmények közé kellene párásítót választani, s gyorsan egy alacsony árkategóriás ultrahangos párásítóval -netán annak kedves formája miatt - megoldottnak érzik a lakásuk párásítását.

Azonban a párásítás fontossága, s az Ön elégedettsége azon múlik, hogy a lakásában mindenütt, de ahol a legtöbbet tartózkodik, ott az adott légtérben optimális legyen a páratartalom.

Zárható szobánként szükséges kiszámolni az adott légtérfogatot, hány köbméter levegő nedvességtartalmát kell pótolni. S ehhez párásítót választani.

Páraszabályzós párásító berendezés

A svájci BONECO párásító tudja a páratartalmat szabályozni, így nagy hatékonysággal működik mindaddig, amíg abban a légtérben a levegőnek nedvességre igénye van.

Az önszabályozó készülékek - a légmosó és a nedvesítőbetétes párásító- a 40-50%-os optimális páratartalmat állítanak elő. Vízutánpótlás szükséges, s érzékelik a környezeti páratartalmat, s dolgoznak serényen.

A páratartalomszabályzós párásítók analóg vagy digitális kijelzőjén a beállított páratartalom érték az Ön számára is látható.

A BONECO párásítókkal a lehető legtöbb igényt kielégítjük ki az Ön környezetéhez, egyéb igényeihez igazodva.

Optimális páratartalmat szeretne a lakásába, házába? Több helyiségbe szeretne párásító készüléket?

A Bonair párásító szakértője segíti Önt ebben! Ráadásul kedvező párásító készülék árakat kap most a párásító csomag ajánlatunk által.

A bonairshop.hu webáruházunk kínálatában az akciós ajánlatok között a párásító csomagokat alakítottunk ki.

Nézze meg a Bonair párásító választékát most!