LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2016.12.13 18:25

Párásítót, légtisztítót a karácsonyfa alá!

párásító
Légtisztítás
Szűrés törlése
Párásítót, légtisztítót a karácsonyfa alá!

Az év vége és karácsony közeledtével sokan törik a fejüket, milyen ajándékot adjanak szeretteiknek. A legtöbben olyan értékes ajándékot választanak, aminek a megajándékozott biztosan örülni fog...

A számtalan unalmas nyakkendő, kardigán után már azért előfordulnak hasznosabb és érdekes karácsonyi ajándék lehetőségek is. Egészségmegőrző vagy wellness készülékek, netán pl vérnyomás mérő készülékek igazán hasznosak.

Mit szólna hozzá, ha a család közös karácsonyi ajándéka egy légtisztító lenne?

A hatékony légtisztító a karácsonyfa alatt is működhet már, de onnantól a pályafutása meredeken ívelhet felfelé, ahogy a család jó közérzete is a tisztított levegő belélegzése által.

Szobai vagy hálószobai légtisztító legyen? Hol használnák leginkább? Fürkéssze ki a családi igényeket!

Netán túl száraz a levegő, nem csak a levegőt tisztítani, hanem párásítani is kellene?

Nosza, a Bonair párásító készülékei is szívesen öltöznek piros masnis dobozba és a karácsonyfa alá.

Hasznos ajándék a családnak

Az év vége és karácsony közeledtével sokan törik a fejüket, s talán még Ön sem tudja, hogy milyen ajándékot adjon szeretteinek, családjának.

A legtöbben olyan értékes ajándékokat (lehet ez ruhanemű, élmény, elektronikai eszköz) választanak, aminek a megajándékozott biztosan örülni fog, s ilyenkor érdemes elgondolkodni azon is, hogy azzal az ajándékkal mihez is járulunk hozzá pontosan.

Hasznos-e, kell-e a megajándékozottnak, örülne-e neki, és, ha tárgyról van szó, akkor nem csak karácsonykor használná-e, hanem akár az év minden napján is?

Szeretteinknek csak a legjobbat akarjuk.

Nyilván mindenki azon igyekszik, hogy a lehető legjobb minőségben válasszon ajándékot, mely akár hosszútávon is a szolgálatára válik az ajándékozottnak. Ha nem élményről, utazásról van szó, hanem tárgyi eszközt szeretne adni karácsonyra valakinek, akkor nálunk a minőségről egy dolog jut eszünkbe: Boneco Healthy Air.

Minőségi ajándék: BONECO

Miért a Boneco-t válassza, ha minőséget és jó levegőt szeretne ajándékozni?

A svájci BONECOmérnökei a levegő szakértői, mivel a gyár korábbi tapasztalatait kihasználva folyamatosan fejleszti az eszközöket.

1969. óta specifikusan otthoni légtisztítással, légállapot javító készülékek gyártásával foglalkoznak. A garancia arra, hogy valóban jól végzik a dolgukat az, hogy a régi, több tíz évesen is jól működő BONECO párásítókhoz, légtisztítókhoz még mindig lehet kapni tartozékokat, amelyet itthoni ügyfeleink és a BONECO termék használók világszerte a mai napig keresnek, mert sok helyen a több tíz éves készülék még működik! Magyarországi forgalmazóként a Bonair saját, helyi szervizzel is rendelkezik.

Légtisztító választás- jó választás Karácsonyra

A lakásban a legtöbb por a levegőben található. Ha a levegőt légtisztító segítségével tisztán tartja, az otthon keletkező vagy kintről bejutó szennyeződések, allergének nem fognak eljutni az orráig. Ha pedig az ideális páraszintről is gondoskodik, akkor a lakásban tartózkodó emberek még jobban fogják érezni magukat, a párát kedvelő atkák viszont sokkal rosszabbul. Ha allergiás tünetekkel küzd, érzékeny a szagokra, porra, állatszőrre, érdemes légtisztítót beszereznie, így közérzete is jobb lesz!

Milyen légtisztítót válasszon?

Légtisztítóból kis túlzással annyi változat létezik, mint fagylaltból. Szeretné tudni, miből választhat?

Tekintse meg a Bonair légtisztító kinálatát!