LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2009.04.30 09:22

Parlagfű allergia kivédésére légtisztító

Allergia
Légtisztítás
Szűrés törlése
Parlagfű allergia kivédésére légtisztító

A nyári hónapok, zöldben dúskáló természet élvezetét elronthatja a városban, vidéken egyaránt fellelhető parlagfű, mely sokaknak okoz kellemetlen panaszokat. Sokszor hosszú ideig nem is derül ki, hogy a szemviszketés vagy a hetekig tartó orrfújás oka a parlagfű allergia.

A parlagfű virágzás augusztusi, szeptemberben okoz irritációt a parlagfű allergiásoknál.

Zárt térben mérsékelheti a parlagfű okozta panaszokat a szoba levegő megszűrésével.

Használ Ön légtisztító készüléket lakásában vagy irodájában?

A levegő tisztításával kivédheti az egyes allergének kellemetlen tüneteinek megjelenését. A HEPA szűrő és a légmosó a légtisztítás területén hatásos.

Használ Ön légtisztító készüléket lakásában vagy irodájában?

A levegő tisztítása által kivédheti az egyes allergének bosszantó és kiváltképp kellemetlen tüneteinek megjelenését.

Lényeg: mennyire szennyezett levegőt lélegez be!

A levegő szennyezettségéhez tartoznak sajnos a szabad szemmel alig, vagy nem is látható por és pollenek.

Hogyan szűrje meg a levegőt? HEPA szűrős légtisztító készülékkel vagy légmosóval!

Parlagfű allergiásoknak légtisztító próba

Próbálja ki most a Bonair levegő tisztító berendezéseit kockázatok nélkül!

Egy hétig otthonában tesztelheti a légtisztító készüléket. Szeretnénk, hogy szervezete megnyugodhasson, parlagfű allergiája csillapodjon, otthon jól érezze magát.

A kéretlenül termő parlagfű

Napilapok tömegei tudósítanak arról, hogy mennyi gondot okoz a parlagfű, s az irtását már büntetés kiszabásának terhe mellett rendelik el a hatóságok.

Akár büntetik, akár nem, a fák virágai, a parlagfű, a por még

mindig sokakat bosszant, s okoz kellemetlen tüneteket. A természet tavasszal virágba borul, s a virágpor /pollenek tömegei kerülnek a levegőbe, amit ugyebár belélegzünk. Talán ma még nem vált ki ez Ön számára irritációt, de nem tudhatja Ön sem, hogy a jövőben mikor jönnek a kellemetlen tünetek.

Zavaró allergének a levegőben, lakásban

Bármilyen, a szervezettől idegen anyag képes allergiás reakciót kiváltani.

Ezek lehetnek: pollenek, poratka, penészgomba, állatszőr, ételek, gyógyszerek, rovarcsípések, fémek, stb.


Az allergia lokalizációs területe a légutak, a bőr,

valamint az emésztőrendszer, s igen változatos klinikai

tünetekben nyilvánul meg.

Allergiára gyanakodhat, ha:

  • viszket az orra, szája, torka, szeme
  • sokat tüsszög
  • orrfolyás és orrdugulás kínozza
  • szeme kivörösödik, könnyezik

Orvosi és irodalmi adatok alapján más-más személyiségjegyek más-más allergiás reakcióval kerülnek szembe.

Panaszainak kivizsgálására forduljon szakorvoshoz!

A tisztított levegő áldás lehet

Életünk nagy részét zárt helyiségekben töltjük. A mindennapi komfortérzethez hozzátartozik, hogy ezeken a helyeken tiszta levegőt szívjunk.

A szellőztetések során azonban mind a természetes szennyeződések –mint amilyen a virágpor –mind az ipari termelés káros anyagai is bekerülnek a légterünkbe.

Azonban nemcsak kívülről, hanem a lakótéren belül is jócskán ér minket egészségünkre ártalmas levegő. A bútorokra lerakódó házipor, a poratka, a dezodorok, a dohányfüst, a gázüzemű fűtőtestek és a gáztűzhelyek egyaránt ingerlik a légutakat, veszélyeztetik egészségünket, rontják komfortérzetünket.

Ennek elkerülésére, illetve javítására olyan légtisztítót célszerű használni, amely speciális szűrője segítségével forgatja át és szűri meg a helyiség levegőjét.

Svájci légtisztító gyártó a BONECO

Európa vezető párásító-és légtisztító készülék gyártó cége Svájcban található, az általuk fejlesztett BONECO és AIR-O-SWISS készülékek számos család allergiás panaszaira megoldást nyújtottak már.

Az allergiás panaszokon túlmenően a hétköznapokban is praktikus társ egy légtisztító. Mivel számos tapasztalat és visszajelzés utal arra, hogy a háztartások pormentesítésében milyen hasznos. Ugyanis kevesebb por rakódik le, ritkábban szükséges takarítani a légtisztító használatával.

Levegőtisztító használat előnyei BONECO légtisztító használók véleménye alapján

Megosztunk néhány ügyfelünk véleményét, akiktől visszajelzést kaptunk, hogy bevált a légtisztítás.

„HEPA szűrős légtisztító készüléket ajánlott nekem a Bonair BG Kft.,

a magyar importőr, én párásítóval kombinált készüléket választottam, s azóta –6 éve- elmúlt a por allergiám, tisztább a lakás, ritkábban kell takarítanom. Nem szenvedek a könnyezéstől, torok irritációtól, s még gyógyszerre sem kell költenem. Azóta már nemcsak a nappaliban, hanem a hálószobában is használunk AIR-O-SWISS készüléket”
– L.Erzsébet, Budapest XVIII.ker.

K.Zoltán arról számolt be, hogy párja állatszőr allergiája miatt a lakásban velük élő kutyától kellett volna már megválni, azonban az általuk beszerzett AIR-O-SWISS 2071 típusú készülék használatával maradhattak kedvencükkel hármasban.

„Decemberében vásároltam egy AIR-O-SWISS 2071 kombi készüléket. Hát velem csodát művelt! Polgári lakásban lakom, s porallergiám miatt annyit szenvedtem már. Az orvosok manapság már elismerik, hogy ez betegség, de a gyógyításával még eléggé gyerekcipőben járnak.
A családom pedig azt hiszi, hogy csak nyafogok. Közben meg kutyául szenvedek. Még annak ellenére is, hogy van szuper porszívóm is.
Két nappal a 2071 tip. készülék üzembe helyezése után a páratartalom is érezhetően kellemes lett, s az életem is. Ez a gép szenzációs!
Dr L.Tamás –Budapest XII.ker”

Allergénmentes levegő előállítása a HEPA szűrős légtisztítóval

A HEPA szűrő ( High Efficiency Pariculate Air Filters angol rövidítése), nemzetközileg bevizsgált és elismert, 99,97% hatásfokú szűrést biztosít.

A HEPA szűrő mérete, hatékonysága nagyon fontos. A légtisztító kiválasztásánál a helyiség adottságait és légtér méretét fontos ismerni, s szakember segítségét kérni igényei kielégítésére.

A svájci Plaston gyár (BONECO, AIR-O-SWISS ) légmosó készülékeit bevizsgálta az Európai Allergiakutató Központ (ECARF), s hatékonyságukról tanusítványt állított ki.

Kockázatmentes légtisztítás otthonában -a Bonair kivételes ajánlata

Szeretne ÖN ennél több bizonyítékot?

Próbálja ki most a BONECO levegő tisztító berendezését kockázatok nélkül!

Panaszai és igényei ismeretében választhat a 3 légmosó készülék és 2 HEPA szűrős légtisztító készülék közül.

Egy hétig otthonában tesztelheti a BONECO légtisztító készüléket, annak hatását. Parlagfű allergia, pollenallergia esetén szobamérettől függően elsődlegesen a HEPA szűrős légtisztító nyújt hatékony levegőtisztítást.

Mi a teendője? A terméktájékoztatók elolvasásán túl a 061-253-7285 telefonszámot felhívni és az igényeinek legmegfelelöbb készüléket szakértő kollégánkkal kiválasztani.

Parlagfű allergia mentes kellemes napokat kívánunk!