LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2013.09.20 18:36

Parlagfű allergia vagy megfázás a szeptemberi nátha?

Allergia
Légtisztítás
Szűrés törlése
Parlagfű allergia vagy megfázás a szeptemberi nátha?

Még itt a nyárutó, alig hihető, hogy az ősz közeledik. A tél meg még pláne nagyon távolinak tűnő.

Ezért amikor nátha, orrfolyás jelentkezik kérdésessé válik, hogy megfázás, vírus fertőzés vagy légúti allergia áll-e a háttérben.

Ha szemviszketéssel, máskor is jellemző allergiás tünetekkel társul, akkor szinte biztos lehet abban, hogy a levegőben allergének vannak, amik a szervezetét irritálják, s ez a válaszreakció az immunrendszere részéről.

Volt már hasonló tünet parlagfű időszakban? Járt parlagfű közelében?

Zárt térben, ahol tisztított levegő van, ugyanúgy folyik a szeme, orra? Légtisztítás mellett is megmaradnak a kellemetlen érzetek?

Gondolkodjon el kicsit, hogy a nátha okozója parlagfű lehet-e!?

Parlagfű allergia vagy megfázás, fertőzés

Náthás? Orra, szeme viszket? Folyik az orra, könnyezik?

Ezek mind lehetnek az allergia tünetei, melyek mérsékelhetők a levegő tisztításával.

Zárt térben, szobában légtisztító használatával kiszűrheti az allergéneket, tiszta levegőt lélegezhet, mely könnyebbséget jelenthet a szervezete számára.

Parlagfű allergia riadó! Figyelem!

Náthás? Szenved a parlagfű allergiától?

Tapasztalatunk szerint idén augusztusban nem okozott annyi embernek szenvedést a parlagfű, mint most szeptember közepén. A parlagfű allergiások -sajnos rengetegen vannak – most szenvednek igazán a pollenektől terhelt levegő belélegzése miatt. Esős napokat élünk, s mégis sok a náthás, szemviszketős egyén, aki parlagfű allergiás.

Többektől halljuk, hogy aludni is alig tudnak, orruk bedugul, napközben rendszeresen folyik is, a papír zsebkendőt százszámra használják.

Ön is szenved a parlagfű allergiától?

Mérsékelje szenvedését, illetve szüntesse meg vegyi anyagok, kemikáliák használata nélkül, tisztább levegő belélegzésével, légtisztító használatával!

Használjon hálószobájában, irodájában levegőtisztító berendezést!

Hálószobai légtisztító hasznos

Hálószobai légtisztító készülék igazán hasznos egy parlagfű allergiás számára. Ugyanis jellemzően a hálószobában tölt el 6-10 órát, azaz a nap elég jelentős részét. Ilyenkor pihenésre, nyugalomra van szükséges a szervezetének, s ezt pollen vagy parlagfű allergia esetén a levegő megszűrése által tudja biztosítani.

Levegőtisztítás egész évben

Egy légtisztító készülék ideális társa egész évben, ám szinte megmentője parlagfű allergia időszakában a BONECO légtisztító. Például a BONECO 2261 típusú légtisztító készülék nagy felületű HEPA szűrőjével hatékonyan tudja a helyiség levegőjét megtisztítani a pollenektől, így parlagfű virágzás idején a szoba levegőjét a légtisztító megszűri Önnek.

E légtisztító több fokozatú ventilátorával gyors, hatékony levegő szűrést, légtisztítást biztosít.

Zárt térben hatékony csak, ezért a szoba ajtaját, ablakokat feltétlenül tartsa bezárva a légtisztító üzemeltetésénél. Légtisztítás szobánként tervezendő. Szobai légtisztító az adott helyiség légtérfogatához mérten kell, hogy megfelelően legyen kiválasztva.

Svájci BONECO légtisztító folyamatos használatra

Célszerű a BONECO légtisztító készüléket folyamatosan használni, mivel a HEPA szűrőben megtapadó szennyeződések folyamatos légcsere által nem panganak. Így a légtisztítás higiéniája és hatékonysága is megoldott.

A BONECO légtisztító folyamatos használatával -a maximum 45 W-os teljesítményfelvételével- magas villanyszámlától sem kell tartania. (Havi szinten az allergiások általában többet költenek gyógyszerre, zsebkendőre.)

Mérsékelje a parlagfű allergia panaszait, szüntesse meg szenvedését, használjon BONECO HEPA szűrős levegőtisztítót, légtisztítót!

A hatékony levegőtisztításért HEPA szűrős légtisztítót ajánlunk az allergiások számára

A BONECO légtisztítóval alaposan megszűrt levegő nyugodt napot, nyugodt alvást biztosíthat Önnek. A légtisztító jótékony hatásáról mielőbb győződjön meg!

Aludjon nyugodtan, ne szenvedjen tovább!

Ismerje meg a HEPA szűrős légtisztítókat : a BONECO 2261 kis méretű légtisztítót és AOS 2071 párásítóval kombinált légtisztító típust is!

Nézze meg a Bonair légtisztító kínálatát!