A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Raclette grill felsőfokon

Hogyan állj neki raclette grill vacsora megszervezésének? A jó grillsütő nem minden, kelleni fog egy jó menü is, raclette grillhez alkalmas hozzávalókkal, és persze egy jó alkalom, aminek a kedvéért összecsődítheted a családot vagy a barátokat.
Ünnepelj a raclette grill mellett!
Az alábbi alkalmak mind nagyszerű apropót szolgáltatnak arra, hogy a család vagy a baráti kör összeüljön egy kiadós raclette partira:
Családi grill vacsorák
A raclette vacsi az az alkalom, amikor tényleg az egész család összegyűlik az asztal körül, és lehetőségetek van minőségi időt eltölteni egymással
Születésnapi grill partik
Ha valami egyedit szeretnél a saját vagy valamelyik szeretted születésnapján , a raclette est egy igazán emlékezetes választás lehet: garantáltan nem csak az ünnepeltnek fog kellemes meglepetést okozni.
Újévi raclette grill parti
Ha szilveszterkor vagy újévkor akarsz elmenni vacsorázni, számíthatsz arra, hogy az összes étterem zsúfolásig tele lesz. Egy raclette vacsora otthon gasztronómiai élmény szempontjából ugyanolyan jó lehet, mint az étterem látogatás, viszont a hangulat meghittebb, nyugodtabb, felszabadultabb lesz.
Közösségi összejövetelek
Az étel mindig összehozza az embereket. Egy raclette grillsütő és a finom ételek mellett könnyen oldódik a feszélyezett hangulat, de ha a régi barátokat szeretnéd vendégül látni, akkor is biztosra mehetsz vele.
Romantikus raclette vacsora
Ha szeretnéd különlegessé varázsolni az estét, első lépésben keltsd életre partnered érzékeit illatos, lágy, olvadó sajttal. Az általunk megkérdezett férfiak szerint pedig a sonka igenis afrodiziákum!
Mi kerüljön az asztalra? A 6 legjobb hozzávaló raclette grillezéshez
Ha még nincs nagy tapasztalatod, bizonyára foglalkoztat a kérdés, hogy pontosan mi is kerülhet az asztalra, illetve a grillre.Tulajdonképpen teljes szabadságot élvezel, készíthetsz húsokat, halakat, zöldségeket, krumplit, pirítós kenyeret és persze sajtot is.
- Talán már hallottál róla, hogy a legfontosabb hozzávaló a sajt. Fejenként 200 grammos adaggal érdemes számolni.
- Zöldségek: a puhább zöldségek, mint a gomba vagy a cukkini, akár nyersen is a grillre kerülhetnek, ha elég apróra vannak vágva. A keményebb zöldségeket érdemes sütés előtt kissé blansírozni.
- Gyümölcsök. A sajt és a gyümölcsök mindig nyerő párost alkotnak. ideálisak grillezésre az alma, a körte, a szilva, a barack , a füge, a mangó és a papaya is.
- Húsok. A legjobb eredmény érdekében nem árt a húsféléket előre bepácolni, mert ettől omlósabbak és ízesebbek lesznek. Előfőzéssel és kisebb darabokra vágással is könnyíteni lehet a sütést. Ha a raclette grill felső részén sütsz, a húsok lehetnek kicsit vastagabbak is. Legjobb, ha fehér húsokat, például csirkét vagy plykát választasz.
- Hal. A hal hamar elkészül, ezért ideális választás raclettezéshez. A kicsit zsírosabb halak, bőrrel együtt a legjobbak, ezek kisebb valószínűséggel esnek szét.
- Krumpli. A kisméretű újkrumplit előzőleg héjában elő kell főzni. Az egyik hagyományos része a raclette étkezésnek a burgonya, fejenként nagyjából 200-250 grammot érdemes vásárolni.
Tipp: Ne feledkezz meg a köretről sem! A köretként funkcionálhatnak például friss saláták, vagy különböző, frissen sült kenyérfélék.
A szószok és mártogatósok is kihagyhatatlanok! Ha nincs ötleted, a bolti termékek is nagyon finomak lehetnek, de ezen az oldalon is találsz recepteket.
Krémes medvehagymás mártogatós receptje
Egyszerű és jóízű barbecue szósz
3 egyszerű mártogatós receptje
A legjobb sajtok raclettezéshez
Talán már feltűnt, hogy a grillezésre van szó, nyugodtan lehetsz annyira kreatív, amennyire csak bírsz. Ami viszont valóban szinte elmaradhatatlan hozzávaló, az a sajt. Ha profi szeretnél lenni, akkor az sem mindegy, hogy milyen sajt! Természetesen jobb híján a nálunk elterjedt, trappista sajt is tökéletes választás lehet, ha jó minőségűt veszel. Néha viszont érdemes mást, különlegesebbeket is kipróbálni, az alábbi listán szereplők például tuti működni fognak.
Jó ötlet, ha nem csak egyféle sajtot szerzel be, hanem egy kisebb-nagyobb, sütnivaló sajttálat állítasz össze a vendégeidnek. Értékelni fogják!
Cheddar
A cheddar sajt egy keményebb, tehéntejből készült sajt. Zsírtartalma 40-45%, színes sárgás vagy narancssárgás. Egy-két lyukat is találhatsz rajta. Enyhénsavas, diófélékre mlékezetető íze van.
Mozzarella
A mozzarella egy friss, tehéntejből készült sajtféle, szintén 40-45%-os zsírtartalommal. Golyó, szögletes és hengeres formában is kapható. Kissé jellegtelen íze miatt szinte mindenhez illik, állaga pedig rugalmas, könnyen szeletelhető, ezért a ygerekek és a szakácsok is imádják.
Feta
A feta sajt eredetileg birkatejből készül 40-55%-os zsírtartalma van, fehér, és könnyen morzsálódik. Aromás, akár éles íze van, hogy pontosan milyen, az a felhasznált tejtől függ.
Gouda
A gouda sajt hagyományosan tehéntejből készül, de kapható kecsketejes változat is. Az íze a semlegestől a kifejezetten erősig terjed a felhasznált tej és az érettség függvényében.
Camambert
Krémes, fehér nemes penésszel bevont, félzsíros lágysajt, nagyon jól süthető.
Gruyere
Egy legalább 50%-os zsírtartalmú, tehéntejből készült szilárd sajt, lyukakkal, és vöröses színű kéreggel. ha be tudod szerezni, érdemes megkóstolni.
Parmezán
A parmezán egy kemény, legalább 32%-os zsírtartalmú sajt, általában reszelve, fűszerként használjuk. Egy grill vacsorának is kiváló kiegészítője, más sajtokkal kombinálva.
Gorgonzola
A gorgonzola egy puha, tehéntejből készült sajt, legalább 48%-os zsírtartalmú sajt. Kékes-zöldes erek hálózzák be, ízének erőteljessége az érettségétől függ.
Raclette
A hagyományos sajt raclette grillezéshez. Kissé zsírosabb, keményebb sajt, sütéshez, rántani kiváló.
Butterkäse
Egy félpuha tehénsajt. Szeletelhető, de krémes állaga van, kiválóan illik az édes és a csípős, fűszeres ízű hozzávalók mellé.
Most, hogy mindent tudsz a sajtokról, ideje nekiállni a tényleges grillezésnek!
Rendeld meg a raclette grillsütődet innen, hívd meg a vendégeket, készítsd elő az asztalt és élvezd az estét! Jó szórakozást kívánok!