A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Receptek indukciós főzőlaphoz

Újra itt a Nyár! S mi az első 5 dolog, ami eszünkbe jut a nyárról?
Nekünk a top 5 nyári dolog, ami első gondolatra beugrik: Napfény, szabadság, fürdés, sok gyümölcs, zöldség, könnyű ételek.
És akkor a könnyű nyári étel témánál is vagyunk. Akár otthon, akár nyaralóban vagy kempingben is gyorsan elkészíthető, könnyű fogásokat készítünk. Ezt ajánljuk Önnek is, ráadásul még néhány recept tippünket is megosztjuk, s figyelmébe ajánljuk a Bonair termékkínálatában megtalálható hordozható főzőlap lehetőségét, az egylapos indukciós főzőlapot.
Nyári melegben sem otthon, sem nyaralás közben nem kíván a háziasszonyok többsége sok időt eltölteni a konyhában az ebéd-és vacsora készítéssel. A főzési idő indukciós főzőlapon remekül lerövidíthető.
Főzés indukciós főzőlapon
A főzési idő indukciós főzőlapon, a speciális technológiájú lábos használatával remekül lerövidíthető, akár 15-20 percre!
Néhány könnyed, nyári étel receptjét osztjuk meg Önökkel, amelyek elkészítéséhez és elfogyasztásához jó egészséget és jó étvágyat kívánunk.
Gyümölcsleves:
hozzávalók
- ¾ kg meggy
- 3 kis rúd fahéj
- csipet őrölt szegfűszeg
- 1-2 dl méz
- 1 vanilia pudingpor
- 1 citrom (bio, kezeletlen)
- 1,2 l tej
A meggyet megmossuk, (kimagozzuk), lábosban felöntjük kb 4 liter vízzel.
Beletesszük a fahéjat, szegfűszeget, mézet, s kb fél citromot apróbb darabokra vágva.
Felforralást követően kb 15 percig főzzük.
Fél zacskó pudingport simára keverünk kb 6 evőkanál tejjel, majd a forró levesből merünk rá, s a pudingos lét a leveshez keverjük, s felöntjük a maradék tejjel.
Langyosan, majd a továbbiakban hidegen tálalva fogyasztható kellemes nyári leves.
Uborkaleves
hozzávalók:
- 0,5 kg burgonya
- 1 ü ecetes uborka
- 0,5 kg fürtös vagy kígyó uborka
- 1 zöldség leves kocka (már bio kocka is van)
A burgonyát kockákra vágjuk, s felöntjük kb 3 liter vízzel.
Beletesszük a zöldség leves kockát (ízesítő vegetát is lehet), s az ecetes uborka alján található fűszernövények kb felét kivesszük, beletesszük a levesünkbe. (kapor, mustármag )
Belevágunk még 3-4 db ecetes uborkát,s főzzük kb 15 percig.
Ekkor botmixerrel átturmixoljuk, s beletesszük az időközben durva reszelőn lereszelt nyers uborkákat, egy teáskanál olivalojat, s ha szükséges sózzuk, borsozzuk.
További kb 15 percig főzzük, s tejföllel, levesbetéttel tálaljuk.
Tökleves
A tökleves hozzávalói:
- 1 db zsenge tök
- 3 db burgonya
- 1 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1 db vöröshagyma
- 1 zeller
- 1 csokor petrezselyem
- só, pici bors, kevés olaj és tej vagy tejföl
A zöldségeket megtisztítjuk, és kis darabokra aprítjuk. Az olajon megfuttatjuk a répát, majd felöntjük fél liter vízzel.
A tök kivételével az összes zöldséget beletesszük. Sózzuk, borsozzuk, puhára főzzük majd összeturmixoljuk, és felöntjük annyi vízzel, hogy kellő sűrűségű legyen.
Beletesszük a tökkockákat, vagy csíkokat -attól függően, hogy daraboltuk fel - és újra felforraljuk. Ízesítjük sóval, borssal. Kevés olajjal elkeverjük a tejfölt , majd a leveshez adjuk.
Csak annyi ideig főzzük, hogy a tök darabok, csíkok megpuhuljanak, de ne essenek szét.
Tetejét finomra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk. Adhatunk hozzá fokhagymás krutont.
Jó étvágyat kívánunk e könnyed nyári levesekhez.
Ugye, hogy könnyed, mégis laktató nyári ebéd vagy vacsora készült?
Mindezek rövid idő alatt megfőnek egy hordozható indukciós főzőlapon vagy beépített változaton, akár hagyományos tűzhelyen.
Ha netán valamelyik leves kifutna, akkor az üvegkerámia lapról könnyen letakaríthatja.
Örömteli főzést, kellemes nyári időtöltést kívánunk.
Nézze meg és válasszon főzéshez új eszközt
a Bonair indukciós főzőlap kínálatából!