A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Sonkás fagylalt

Kóstoljon meg egy extrém fagyit ebben a kánikulában!
Ha Ön is szeretné meglepni családját házilag készült, formabontó fagylaltokkal, akkor semmi másra nincs szüksége csak egy kis időre, néhány alapanyagra, egy fagylaltgépre és határtalan fantáziára!
Végre sütkérezhetünk a júliusi napsütésben, bár sokaknak már nehéz elviselni ezt a forróságot. A meleg beköszöntével talán Ön is szívesen fagyizik, úgyhogy ma egy extrém fagylalt recepttel kedveskedünk Önnek.
Készítse el a sonkás fagyit, vagy egy másik kedvencét otthon, hiszen így biztos lehet az összetevőkben, amikor saját kezűleg, adalékanyagok nélkül, csupán egy fagylaltkészítő gép segítségével kombinálja az ízeket.
Házi készítésű fagyi különlegesség
Sonkás fagylalt hozzávalók:
- 6 szelet prosciutto -sonka (15 dkg)
- 15dkg + 2 evőkanál barna cukor
- 3 evőkanál sós vaj
- 6,5 dl zsíros tej
- 5 tojássárgája
- 2 evőkanál barna rum
- 1/4 kiskanál vanília kivonat
Így készül:
A sütőt előmelegítjük 200 Celsius-fokra. A sütőpapírra fektetett sonkaszeleteket megszórjuk 2 evőkanál barna cukorral, majd pirosra sütjük. Ha kihűlt, apró darabokra vágjuk.
A megolvasztott vajhoz hozzákeverünk 7,5 dkg barna cukrot és a tej felét. A maradék tejet jégfürdőbe állított edénybe tesszük. A tojássárgáját összekeverjük a maradék cukorral, kissé felverjük, és ezt is a vajas tejhez öntjük. Lassú tűzön enyhén beforraljuk. Ezután hozzáöntjük a lehűtött tejhez, majd hozzáadjuk a rumot és a vaníliát. Ha kihűlt, hűtőbe tesszük, majd néhány óra múlva fagylaltgépben elkészítjük. A sonkadarabokat ekkor adjuk hozzá.
Mint látja, a sonkás fagylalt elkészítése nem igényel speciális szakértelmet. Az viszont biztos, hogy ha a kerti parti vendégeit egy ilyen különleges fagylalttal lepi meg, akkor azt éveken át emlegetni fogják a barátai.
Mi elkészítettük, nem volt domináns benne a sonka íze, kellemes, érdekes fagylalt íz élményben volt részünk.
Ha bővítené a saját készítésű fagylalt recept tárát, akkor melegen hidegen ajánljuk a sonkás fagyi elkészítését.
Fagyi készítő gép az igénye? Keressen a Bonair konyhai kisgép kínálatában!