2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Sós lében pácolt csirkemell

Ezt a csirkemellből készült grillhúst azok is imádni fogják, akik a mellhúst száraznak tartják. Ugyanis a sós pácban megőrzi a nedvességtartalmát a hús. Készíthető pulykából, karajból, de akár halból is.
A csirkemellen kívül többnyire olyan hozzávalókat tartalmaz, ami jellemzően van otthon vagy könnyen beszerezhető.
Elektromos grill segít a gyors átsütésben. Van már Önnek grillsütője? STEBA grillsütője?
Ha még nincs, akkor a Bonair elektromos grill választékából remek segítőtársra lelhet nem csak ennek a csirkemell receptnek az elkészítéséhez, hanem számtalan ínyencség, finomsághoz a hétköznapokra vagy ünnepekhez.
A sós lében pácolt csirkemell hozzávalói:
- 2 egész csirkemellfilé
- ¼ csésze durva szemcséjű só
- ¼ csésze sötétbarna cukor
- 20 szem feketebors
- 1 piros chilipaprika szeletelve
- 2 babérlevél
- 1 csésze forró és 3 csésze hideg víz
- 1 citrom vékonyra szelve
- 1 fej hagyma karikázva
- 1 fej fokhagyma szétnyomva
A melleket vágjuk ketté, vágjuk le róla a felesleget és mossuk meg.
Készítsük el a pácot.
A sót, cukrot, szemes borsot, chilipaprikát, és a babérlevelet tegyük egy tálba, majd adjuk hozzá a forró vizet.
Keverjük el és adjuk hozzá a hideg vizet is.
Öntsük rá a mellekre, adjuk hozzá a citromkarikákat, a hagymát és a fokhagymát.
Takarjuk le és 2 órára tegyük hűtőbe, egyszer forgassuk meg ez idő alatt.
Kapcsoljuk be az elektromos grillt és ha forró, tegyük rá a melleket. Mindkét oldalát süssük át.
Tálalhatjuk grillezett paradicsommal is.
Készíthet még hozzá más grill zöldséget is -attól függően, hogy mit szeret és mi áll a rendelkezésére.
Jó étvágyat kívánunk!
Válasszon elektromos grill készüléket
a Bonair grillsütő kínálatából!