Ingyenes szállítás 60.000 Ft felett!
Kérdése van? +3615222210
A STEBA AC12 húshőmérő az egyszerű húshőmérő, ám nagyszerű segítség sültek készítésénél, grillezésnél. Az acél hőérzékelő -hústű szenzor- átforrósodik, s megmutatja Önnek az analóg kijelzőjén, hogy a hús maghőmérséklete hány fok.
A hús korától és vastagságától erősen függ, hogy mennyi idő alatt, mikor sül át. A maghőmérséklet ellenőrzése jó támpontot adhat Önnek. Szúrja bele a fém érzékelőt a hús belsejébe, pár perc várakozás után olvassa le a felső ívről a mérési számadatot!
Némi iránymutatás ezen a téren, milyen maghőmérsékletnél sül át a hús:
Marhahús: 60-65ºCSertés: 75-85ºCBaromfi: 85-90ºC
A STEBA AC 12 analóg maghőmérőn körben látja a számadatokat, s kettős mérést alkalmazhat vele.
Egyrészt mérheti a sütőtér hőmérsékletét – maximum 300°C hőfokig.
Másrészt pedig a hús maghőmérsékletét- jelzi ki a felső tartományban.
Ezüst színű, könnyen tisztítható.
Analóg húshőmérőMaghőmérőRozsdamentes acél hőérzékelő 10,5 cm300°C hőmérséklet mérésigKülönféle húsokhozEzüst szín
Személyes átvételi lehetőség
Valós raktárkészlet
Gyors és biztonságos vásárlás
30 napos elégedettségi garancia
Részletek