LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair

Természetes hurutoldás párásítóval

párásító
gyerekszobába
Légúti problémák
Szűrés törlése
Természetes hurutoldás párásítóval

A téli időszak nemcsak a fűtési szezon, párásítási szezon, hanem az ilyenkor gyakran beköszönő légúti betegségeké, a nátháé is.

Természetes hurutoldás párásítóval

Arról már írtam, hogy a légúti betegségek kivédésében milyen szerepe van a párásítónak, a párásító használatának.

Ám kevesen tudják, hogy a nyákoldásban, a természetes hurutoldásban is segítség lehet egy arra alkalmas párásító.

Hurutoldás párásítóval?

Az orvosi inhalátorok és az ahhoz hasonló ultrahang membránt használó párásítók (mint a svájci BONECO) alkalmasak a párásító készülék inhalátorként való használatára is.

A párásító készülékbe a gyári előírások szerint semmilyen illóolajat, illetve azt tartalmazó gyógynövényt nem szabad beletölteni, s a párásítót így inhalálásra használni.

Ám hurutoldás természetes módon megoldható, ha Salvus vizet porlaszt szét az ultrahangos készülékkel (inhalátor, alkalmas ultrahangos párásító készülék) és azt inhalálja kúraszerűen.

Többfunkciós párásító

Valóban érdemes az értékesebb, műszakilag fejlettebb párásító készülék előnyeit kihasználni, párásítás mellett a jótékony Salvus gyógyvízzel inhalálni.

Hogyan használjam a párásítót hurutoldásra?

Salvus gyógyvízzel naponta 1-3 alkalommal 15-25 perces inhalálás javasolt.

Az inhalálás semmiképpen sem a hálószobában történjen, hanem egy vizes helyiségben. Kisebb fürdőszobában, szaunában, gőzkabinban, vagy akár a wc is alkalmas lehet a Salvus sóbarlang kialakítására. A BONECO ultrahangos párásító egy kisebb fürdőszobában 5-6 perc alatt létrehozza az inhaláláshoz szükséges ködöt.

Inhalálás előtt mindig vegyük ki a vízkőszűrő patront az ultrahangos párásítóból.

Nézze meg a Salvus inhalálás  videónkat.