LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2018.04.17 19:02

Tiszta levegő BONECO légtisztítóval

Allergia
Légtisztítás
Szűrés törlése
Tiszta levegő BONECO légtisztítóval

Ne terhelje tüdejét, hanem védje egészségét! Szerezzen be egy svájci BONECO légtisztítót, hogy többé ne kelljen a szennyezett utcai levegőhöz hasonló lakókörnyezetben élnie.

Nem csak az utcai levegő, városok levegője szennyezett, hanem a zöldövezeti levegő sem biztos, hogy egészséges. Sokak nem gondolnák, hogy vidéken, hegyvidéken is lehet magas a légszennyezettség.

A szmogtérképet, szmogriadós híreket érdemes megfigyelni, mert jellemzően hazánk Északi-középhegysége, illetve a Mecsek lankái a legérintettebbek a magas szálló por, egészségtelen levegőminőség vonatkozásában. Tehát nem csak Budapest és a nagyvárosok levegője káros az egészségre.

Kétségkívül, nagyvárosokban az autó gázok is szennyezik a levegőt, s a por is jellemzően jóval magasabb mértékű, mint a nyugodt, zöldövezeti tájakon, ahol csak a madár jár, autók alig.

Szálló por terheli a szervezetünket

Amikor az első napsugár besüt az ablakokon, mindent megvilágítva szórja szét fényét. Ilyenkor szembesülünk, hogy a levegőben számos allergén, porszemcse, szálló por található, melyeket kénytelenek vagyunk nap mint nap belélegezni. A szennyezett levegő terheli tüdőnket és megbetegít.

Az otthoni levegő is olyan szennyezett, mint az utcai?

Az otthoni levegő sajnos magától nem tisztul meg. A lakásban nem fúj a szél, mely kifújja a szennyeződéseket és nem esik az eső sem, mely segíti a levegő természetes megtisztulását. A legkézenfekvőbb megoldás és egyben a leghatékonyabb is, ha beszerzünk egy jó minőségű nagy teljesítményű légtisztító készüléket.

Egészséges levegő

A légtisztító egészséges levegőt biztosít az egész lakásban, mely az év minden szakában jelentősen csökkenti a légúti allergiás tüneteket. De nemcsak a szennyeződéseket, hanem a kellemetlen szagokat a kintről beszivárgó, szmogot vagy egyéb helyiségekből átáramló szagokat, cigarettafüstöt is hatékonyan semlegesíti a légtisztító aktív szénszűrővel kombinált HEPA filtere.

A csendesen "suttogó” BONECO légtisztító

A BONECO P500 légtisztító rendkívül hatékonyan eltávolítja a szagokat, szennyeződéseket – pollen, virágpor, poratka, szálló por, állati szőr, baktériumok, vírusok - a levegőből aktív szénszűrővel kombinált HEPA filteres szűrőrendszerének köszönhetően. Csendesen suttogva szűri ki az ultrafinom részecskéket és allergéneket a levegőből. A P500 légtisztítóhoz háromféle cserélhető szűrő választható, mely igazodik az egyedi igényekhez. A "BABY” szűrőt a kisgyermekes családoknak, a "SMOG” változatot a szennyezett levegőjű helyen lakó városi lakosoknak és a dohányosoknak, valamint az "ALLERGY” szűrőt az otthoni és légúti allergiában szenvedők számára fejlesztették ki.

Miért ajánlott egy légtisztító kisbaba, kisgyerek mellett?

Nagy öröm egy család életében, ha kisbaba születik. Igyekszünk maximális figyelmet szentelni a kis jövevénynek, védjük, óvjuk, ápoljuk. Bizony a pici babáknak még fejletlen az immunrendszere, ezért könnyebben megbetegedhetnek, különösen a szoptatást követő időszakban, amikor a földön kúsznak, másznak, s aztán amikor mindent a szájukba vesznek, illetve a közösségbe kerülés időszakában. A baktériumok és vírusok intenzívebb kiszűrése fontos lehet a kisgyerekes családok számára. A svájci BONECO a P500 légtisztító fejlesztésénél a vírusok és baktériumok kiszűrésével rájuk gondolt, ezért a „BABY” szűrővel használt légtisztító a kisgyerekes családok számára kifejezetten ajánlott.

Megbízható légtisztító készülék Svájcból

A svájci BONECO cég több mint 50 éve gyárt minőségi és megbízható légtisztítókat, melyek használata azok számára ajánlott, akiknek fontos egészségük védelme. A készülékek számos kényelmi funkcióval segítik a felhasználókat. Digitális kijelző, légszennyezettség mutató, szűrőcsere kijelző, igényekhez igazodó cserélhető szűrők, több ventilátoros üzemmód a hatékony légtisztításért. Ne halogassa, hogy egészségesebb levegőt lélegezhessen, még ma szerezzen be egy BONECO légtisztítót!

Tiszta levegő BONECO légtisztító használatával a lakásban

Hálószobai légtisztítás, gyerekszoba levegőjének a megszűrése, számos más funkciójú helyiségbe is meginvitálhat egy BONECO légtisztító készüléket munkára, azaz a levegő megtisztítására.

A HEPA szűrős légtisztító készülék különféle szűrővariációi az egyéni igényekhez igazodnak és biztosítják Önnek a tökéletes levegőminőséget otthonában, ha megfelelő méretű zárt szobában helyezi el. A HEPA szűrő által 99% körüli levegőtisztaság alakítható ki.

Gondoskodjon Ön is tiszta levegőről otthonában!

Válasszon BONECO légtisztító berendezést a Bonair kínálatából!

Ismerje meg a Bonair légtisztító választékát!