2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Töltött sertéskaraj Calzone módra

Az itt következő receptet egyrészt a STEBA álló grill sokrétűbb felhasználása, valamint a pizzásoknál árusított kedvenc, a calzone ihlette.
A tölteléket természetesen variálhatjuk, így számos finom recept születhet egy alapreceptből. Tölthetjük pl. mozzarella sajttal is.
Azt tartjuk lényegesnek, hogy a hús nehogy száraz legyen, ezért javasoljuk a BBQ sütést, illetve azt, hogy gazdagon, zsírosabb, tartalmasabb tölteléket használjon, hogy a karaj szárazságát ellensúlyozza.
Egy omlós, ízletes töltött hús lesz a végeredmény, mely elektromos grillen prímán elkészíthető.
A töltött hús hozzávalói:
- 4 vastag kicsontozott rövidkaraj szelet
- 8 friss bazsalikomlevél
- 5 dkg pepperoni megmosva, vékonyra vágva
- 5 dkg füstölt sonka vékonyra szelve
- (füstölt, főtt császár szalonna is mehet bele)
- 5 dkg Provolone sajt vékonyra szelve
- só, őrölt fekete bors
- 8 friss zsályalevél, lemosva
- 2 ek. Olívaolaj
Vágjunk zsebet a hússzeleten, tegyünk bele 2 bazsalikomlevelet, pepperonit,
A sonka és a sajt ¼-ét. Tűzzük össze olajozott fogpiszkálóval.
Amíg a grill melegszik, a húst szórjuk meg sóval-borssal, tegyük egy sütőtálba
és mindegyik hús alá és fölé tegyünk 1-1 zsályalevelet. Fröcsköljük meg olajjal
és hagyjuk pácolódni, míg a grill bemelegszik.
Süssük át mindkét oldalát a húsnak, tegyük egy tálra, vegyük ki a
fogpiszkálókat és tálaljuk.
A hús sütéséhez használjon BBQ grillt – álló vagy asztali változatot- a német STEBA elektromos grill gyártó választékából.
Válasszon most grillt a Bonair grillsütő kínálatából!
Süssön változatos, ízletes ételeket az elektromos grillen!