LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair

Ultrahangos párásító Salvussal

párásító
gyerekszobába
Szűrés törlése
Ultrahangos párásító Salvussal

A levegőben terjeng a sok káros anyag ami hatással van egészségünkre, közérzetünkre. Ez a probléma nem csak a nagy hőségben, hanem a téli fűtési időszakban sem kímél minket.

Ultrahangos párásító segítségével ideális szinten tudja tartani a lakás páratartalmát.

Mindennapi problémát jelent, hogy a lakásban amiben élünk nem biztosítottak a megfelelő feltételek. Gondoljon csak  az egyik legfontosabb tényezőre, a levegő páratartalmára. Ha ez nincs megfelelő szinten, hiába jó az egészségi állapota, azt veheti észre, hogy a reggeli ébredések egyre kellemetlenebbek lesznek. Gyakran jelentkezik: torokkaparás, száraz nyálkahártya érzés, az alvás sem lesz olyan pihentető, rosszá válhat a közérzete.

A téli időszakot plusz nehezíti, hogy a száraz levegővel jobban terjednek a vírusok is. Így a torokkaparásból könnyen megfázás, torok,-tüdőgyulladás is kialakulhat. Az ultrahangos párásító egész évben alkalmas, hogy csökkentse ezek kockázatát, vagy segítse a gyógyulási időszakot. Az ultrahangos párásító igen apró részecskékre porlasztja a vizet, ennek köszönhetően könnyedén eloszlik a levegőben. Táplálja és védi szervezetét egyszerre.

Miért pont ultrahangos párásító?

Viki és Ádám kislányukkal, Csillával alkotnak egy családot. Ismerje meg történetüket:

“Amikor a jelenlegi lakásba költöztünk örültünk, mert padlófűtés volt és nagy reményeket fűztünk hozzá. A régi lakásban még konvektor volt, ami nagyon szárította a levegőt.

Csilla miatt váltottunk, hogy a téli időszakok könnyebben teljenek betegségek nélkül, de tévedtünk. A padlófűtés nagyon felkeveri a port, a száraz levegőben pedig folyamatosan keringenek. Ahogy a kicsi a padlón játszik, belélegzi a felszálló meleg levegő keverte port.Továbbra is állandó problémát jelentett a sűrű megfázás, gyulladásos légúti betegségek.

A páramérőnk azt mutatta, hogy nagyon száraz a levegő.

A párásítás házilagos trükkjei nálunk is megvoltak, vagyis a locsolás,  gyakori felmosás, szobai teregetés, függöny bepermetezése vízzel, stb…

Ekkor már nem halogathattuk tovább egy párásító beszerzését, csak mérlegelni kellett az árat és azt, hogy milyen típusú legyen a  párásító készülék? Végül egy BONECO ultrahangos párásítót vettünk, mert az láttam egy barátoméknál, hogy bevált gyermeküknél.

Ultrahangos párásító és Salvus víz, elképesztő hatékonyság

A legutóbbi telet már a saját ultrahangos párásító készülékünkkel töltöttük. Ez a tél sokkal nyugodtabban telt, kevesebbszer jelentkeztek Csillánál a panaszok, kevesebbet köhögött.

Sokkal egészségesebb azóta. Nem kellett kórházba szaladni a krupp által okozott fulladásos roham miatt. A sós gyógypára nagy hatást gyakorolt kis tüdejére, kitisztította. Azóta sokkal könnyebb az életünk. ”

A BONECO párásító készüléknek megvan az a tulajdonsága ami más készüléknek nincs, Salvus vizet is rakhatunk bele. A különleges kidolgozásnak köszönhetően az ultrahangos párásító képes a Salvus vizet ugyan olyan apró részecskékre bontani mint a sima vizet. Az ásványi anyagok ezáltal belélegezhetővé válnak, mely segíti a váladék oldását, távozását a légutakból.

Svájci ultrahangos párásító, minőségi mindennapokhoz

Érdemes megoldást keresni egy márkaboltban, és tippként én a Boneco márkaboltját ajánlom. Válassza a svájci megbízható minőséget, higgye el nem fog benne csalódni.