LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2023.07.27 11:50

Ventilátor a hőség mérséklésére és a klíma hatékonyságának javítására

Klíma
Ventilátor
Szűrés törlése
Ventilátor a hőség mérséklésére és a klíma hatékonyságának javítására

A nyári hőség mérséklésére egy szobai ventilátor nagy segítség lehet. Ám egy AIR SHOWER, csendes ventilátor az igényesebb ügyfelek életterében új dimenziót nyit meg a légállapot/ hőérzet javításban.

Ahogy a nyári nap sugarai forró öleléssel érkeznek, a városban az épületek, azok falai és a levegő is hamarosan felmelegszik és a vágyott, hűsítő enyhülés csak a képzeletünkben él, illetve klímaberendezés használatával.

Légzuhany hűsítő szele lengi át a szobát

Ám abba a szobába belépve, melyet a stílus és elegancia hat át, s benne egy BONECO air shower ventilátor működik, ott azonnal érezheti a vágyott fuvallatot. A szobában a légzuhany keltette szellő simogatja a bőrét és azonnal elhozza a hűvösnek ígért menedéket.

Dizájnos RED DOT díjas ventilátor

Egy dizájnos ventilátor, mely művészi módon illeszkedik a térbe, önmagában is elbűvölő. Ha még hasznos is, akkor pedig jogosan csodálhatja meg az elegáns formákat és a modern technológia ötvözését, mely minden részletében megtestesíti a funkció és szépség tökéletes harmóniáját.

Ilyenek a BONECO AirShower ventilátorok, légzuhanyok. Bámulatos megjelenésük mellett hatékonyan öblítik át a szoba levegőjét. A svájci ventilátor (család) már a megjelenésekor RED Dot díjas lett.

A légzuhany működése

A letisztultság, egyszerűség komoly háttér technológiával ötvöződik. A tekerőgomb játszi könnyedséggel történő bekapcsolása után egy gyengéd susogással kezd működni, olyan finoman, hogy szinte csak az álom szárnyának lebegő érintésére emlékeztet.

Csendes ventilátor, légzuhany a svájci BONECO gyártól

A BONECO légzuhanyok egyes típusainál akár a 32 ventilátor fokozat is elérhető (Pl BONECO F225), így nem zavarja meg a nyugalmat, sőt inkább még inkább fokozza azt, és elringatja a szobában szundikálni vágyót a varázslatos szellőjével.

Állítsa olyan ventilátor fokozatra, ami Önnek kellemes a légáramlás és a zajhatás szempontjából!

A BONECO fejlett légzuhanyaira jogosan mondhatjuk, hogy csendes ventilátor, mivel alacsony fokozaton talán még egy édes kisded baba szuszogásánál is halkabban duruzsol.

Szobai ventilátor, légzuhany javítja a hőérzetet, komfortérzetet

Mikor a fülledt meleg város forgatagból visszatér a szobájába, szinte érezheti, ahogy a meleg levegő lassan távozik, helyette pedig frissesség és derű teremtődik. Csupasz karját simogatja a hűs fuvallat, és teste megszabadul a ragaszkodó, nyomasztó hőségtől.

A BONECO légzuhany használatával akár egy pillanatra eltűnik a világ terhe, és csak a jelen létezik, ahol a ventilátor játékosan kavargó levegője kényezteti érzékeit

Alaposan átöblíti a szoba levegőjét, minden szegletetét a BONECO légzuhany

Mint egy táncoló szellő, a BONECO légzuhany ventilátor által teremtett légáramlás az egész szobát bejárja, a függönyök lágyan ringatják magukat, mintha ők is beleszerettek volna a légies táncba.

A meleg lágyan száll alá, ahogy a fuvallat az égnek emeli azt, és végül a padlón eloszlatja.

A klímaberendezés használatának hatékonyságát fokozza a légzuhany ventilátor

A padló közelében lapuló hideg levegőt felröppenti a BONECO légzuhany, s a szoba levegőjének tartalmas átöblítésével hatékonyan elegyíti a hideg és meleg levegős zónákat. Ezáltal a szobában működő klímaberendezés hatékonyságát fokozza.

Segít akár a szomszéd szobába áttolni valamennyit a lehűtött levegőből, ha ott nincs klíma.

Mivel 270 fokban állítható forgófeje van a BONEO légzuhanyoknak, így függőleges helyzetbe is beállíthatja és oldal irányba is, attól függően, hogy milyen szerepet szán neki.

Telefonról is vezérelhető ventilátor

Ha nem elég a lágy szellő, a modern, letisztult formavilág, akkor a BONECO légzuhanyok még újabb játékosságot is biztosítanak Önnek egyes típusoknál.

A hihetetlenül csendes, sok fokozatú F225 ventilátor -és néhány tesója- akár telefonról is vezérelhető.

Fel sem kell kelni az ágyból vagy fotelből, azok kényelméből a BONECO appon tekergetheti a ventilátor fokozatokat, állíthatja az éppen kedvére való áramlatra.

A Bonair ventilátor kínálatából válasszon csendes, dizájnos légzuhanyt

Egy dizájnos, csendes ventilátor a hőség mérséklésére nem csupán egy eszköz, hanem egy kisugárzó szépség, mely a fülledt nyári napokon életet lehel az otthonába.

Válasszon a Bonair ventilátor kínálatából igényei szem előtt tartásával csendes ventilátort, álló változatot vagy asztalit, kedvére való légzuhanyt!

Ahogy a nyári napsütés lassan a horizont mögé húzódik, és a világ készen áll már álomba merülni, az elviselhetetlen meleg miatt nem kell álmatlanul hánykolódnia már… Kipihenten ébredhet, ha a BONECO légzuhany ventilátor dolgozik, ameddig Ön alszik. S mindig jó társ lesz a vágyott levegő áramlatra, hőség enyhítésére.

Ismerje meg a BONECO légzuhanyokat, működésüket videón is megnézheti!

S akár már holnap a szobájában élvezheti! Rendelje meg most!