LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
by bonair
2015.08.31 17:32

STEBA háztartási kisgépek árváltozása

STEBA háztartási kisgépek árváltozása

Cégünk, a Bonair BG Kft 2005. ősztől forgalmazza a németországi STEBA háztartási készülékeket.

A német grillsütők már rengeteg magyar otthonában bizonyították, hogy praktikus konyhai eszközök, az elektromos grillen egyszerű és könnyű a grillezés.

A grillsütők tárháza fergeteges, kontakt grillekből is többféle, raclette-ből szinte már megszámlálhatatlan féle-fajta van a STEBA kínálatában. Az asztali grillek és BBQ álló grillek is nagy kedvenceink, fantasztikus grill élményekkel gazdagodhattunk általuk.

A STEBA a grillsütők mellé felsorakoztatta az ételkészítéshez szükséges más praktikus készülékeket, s kiegészítette egy komplett háztartási készülék választékká.

A német STEBA gyári árai nyár elején a gyártói költségek, valamint a nemzetközi árfolyamváltozások miatt megemelkedtek, így ezzel nekünk, a magyar forgalmazónak is foglalkoznunk kell.

STEBA háztartási készülékek a Bonair választékában

A német STEBA gyári árai nyár elején a gyártói költségek, valamint a nemzetközi árfolyamváltozások miatt megemelkedtek, cégünk az árváltoztatással a nyár végéig várt.

Sajnos tovább tolni már nem tudjuk, kedves vásárlóinkra kell áthárítani a többlet beszerzési költségeket, így árainkat módosítjuk.

A Bonair-nél STEBA árváltozás

A STEBA háztartási kisgépek árait 2015. szeptember 1-től módosítjuk.

2015. augusztus 31-én délután megkezdjük a STEBA háztartási kisgépekre vonatkozó árváltoztatást, árigazítást. A változtatás az árukereső oldalakon, illetve a webáruházban időszakos eltolódást jelenthet. A technikai jellegű fennakadásért megértését kérjük.

STEBA grillsütők, konyhai kisgépek az Ön háztartásában

Köszönjük, hogy termékválasztékunkat nézi, s a STEBA háztartási kisgépek közül választ.

Reméljük, hogy megelégedettséggel használ STEBA grillsütőt, elektromos grill készüléket vagy más konyhai eszközt, s szívesen választ újabb STEBA-t ajándékba vagy otthonába.

A német STEBA gyár és cégünk több évtizedes működése biztosítja Ön számára azt a nyugalmat, ami a STEBA készülékek zökkenőmentes működtetésével jár.

A STEBA háztartási készülékeket magyar nyelvű használati utasítással, budapesti készletünkről szállítjuk Önnek, mégpedig úgy, hogy mi magunk is ismerjük a működésüket.

A STEBA magyar nyelvű használati utasításait mi fordítjuk, fordíttatjuk, ehhez a konkrét termékismeretet is felhasználjuk, olykor ügyfél tapasztalatok alapján is kiegészítjük még.

Kívánjuk, hogy Ön is legyen elégedett a STEBA konyhai készülékkel

30 napos elégedettségi garanciával válasszon STEBA konyhai készüléket és használja.

Amennyiben mégsem lenne elégedett a STEBA használatával, úgy tudassa velünk, s megoldást keresünk a gondjára, ha ez nem sikerül, úgy visszatérítjük Önnek a nálunk vásárolt háztartási készülék árát.

Válassza a STEBA-t, a német gyártmányt a Bonair választékából!

Válogasson a Bonair konyhai készülék kínálatából!