KONYHAI ESZKÖZÖK

PRAKTIKUS HÁZTARTÁSI KISGÉPEK A KONYHÁBA a Bonair-től

Cégünk két német márka közvetlen gyártói hivatalos magyarországi forgalmazója

Így konyhai kisgép választékunk a német STEBA és Cloer választékán alapul.

Ismerje meg az aktuális STEBA és CLOER választékunkat, válassza ki, rendelje meg a leginkább kedvére valót!

/A STEBA grillsütő és raclette választéka külön kategóriában található/

STEBA - a bajor grill gyártó

Az 1919-ben alapított bajorországi STEBA családi vállalkozást a Müller család több generációja vezeti. A német gyárban prémium kategóriás grill és raclett gyártás történik még ma is, ám a STEBA konyhai készülékek zöme Ázsiában készül német minőségellenőrzéssel. Praktikus konyhai kisgépre vágyik? Sütéshez, főzéshez használjon STEBA szuvidálót, vákumozót, turmixot, főzőlapot, gőzsütőt, minigrillt, tojásfőzőt és még számtalan társát. Aszalás STEBA aszalóval történjen- s ha szépen felsorakoztatja a STEBA konyhai készülékeket a háztartásában, akkor biztos lehet abban, hogy a sütés-főzés élménye és az egészséges táplálkozás sem marad el.

Válasszon az ételkészítéshez STEBA sütő, főző eszközöket!

CLOER 

Már több mint 110 évet is megélt családi vállalkozás, az Észak-Németországi régióban, Arnsbergben található.

Termékválasztéka elsődlegesen a reggelizés, tízórai-uzsonnakészítés köré épült. Az alap termékkör a gofrisütő. Az öntvény gofrisütő gyártása a vasalógyártás mellett alakult ki még az előző évszázadban. A gofrisütő sikere buzdította a Cloer családot továbbfejlesztésekre. Így az ostyasütők, kekszsütő, tallérsütő (a nálunk oly népszerű sajtos tallér sütésére), édes tölcsér sütő, kenyérpirító, szendvicssütő számítanak a kiemelt termékkörnek. Ezeket egészítik ki a kávézás, (hosszú kávé készítéséhez kávéfőző, elektromos kotyogó, kávédaráló, vízforraló, stb) és egyéb sütés-főzési háztartási kisgépekkel. 

Gofrisütés, tallérsütés legyen Önnél is sikerélmény! Ezért az Ön családjában is Cloer tallérsütővel, gofrisütővel történjen!

Használjon és ajándékozzon minőségi Cloer konyhai készülékeket!

Magyar nyelvű használati utasítást kap & szakszervíz hátteret, ha tőlünk vásárol! 

STEBA a konyhában - nyaralóban egyaránt - indukciós főzőlap, hordozható főzőlap

A hordozható főzőlapok széles választékát kínálja a STEBA, egylapos főzőlap, kétlapos, variálható elhelyezésű, beépíthető. Ideálisak kiegészítő főzési alkalmatosságként vagy apartmanba, nyaraláshoz, utazáshoz. Gáztűzhely helyett használjon elektromos energiatakarékos főzési megoldást: indukciós főzőlapot vagy halogén főzőlapot.

STEBA a konyhában -apartmanban- kollégiumban - minisütők, gőzsütő is a választékban

Egyre elterjedtebb a gőzsütő, mely kíméletes ételmelegítésre és a sütés és gőzölés együttes megoldására kiváló. Vannak olyan ételek, sütemények, melyeknél kifejezetten fontos, hogy sütéskor gőz is jelen legyen (pl. sajttorta). A sokfunkciós gőzsütő remek főzési, süteménykészítési, hússütési lehetőséget rejt magában. Hordozható, szabadonálló minisütők energiatakarékos sütést eredményeznek a nagy légterű, beépített elektromos tűzhely sütőivel szemben. Ráadásul ideiglenes használatra is kiválók, s hordozhatók.

Aszalványlap, egészséges gyümölcslé és étel készítés - STEBA aszaló, turmix használatával

A frissen facsart gyümölcslé és az aszalt gyümölcs sem maradhat el az egészséges ételkészítés tárházóból. A német STEBA ezek megalkotásához is remek választékot sorakoztat fel: gyümölcsprés, gyümölcscentrifuga, citrusprés, turmix, aszaló.

Nagy vagy kis szív formájú gofrit szeretne?

A német Cloer gyár termékválasztékának a főszereplője a gofrisütő. Gofrisütő választék olyan látványos, pláne ha a kisült gofrikat is terítékre tesszük. A szív formájú gofri a húzó forma, abból kicsi szív, nagy szív gofri egyaránt készülhet. 

Belga gofri- szögletes gofri, vastag tésztás gofri

A szögletes gofri újra divatba jön. A vastag tésztás gofri egyre több helyen és formában jelenik meg a streetfood lelőhelyeken is. Otthoni gofrikészítés könnyedén megy, ha szögletes gofri a kívánsága és a Cloer 1445 belga gofrisütőt választja hozzá.

Családi szendvics készítés, vastagon töltött meleg szendvics- 4 szeletes szendvicssütő

Oh, a melegszendvicsek sokasága, változatossága nem csak szemet, hanem a gyomrot is gyönyörködteti! A Cloer szendvicssütő készülékei tartósak, jól megpakolhatók, jól átsülnek, s a 4 szeletes szendvicssütőben haladósan tud vastag melegszendvicset készíteni a család számára.

4 szeletes kenyérpirító - a haladósabb reggeli készítés érdekében

Termékválasztékunkban kenyérpirító készülék is megtalálható, többféléből választhat. A legnépszerűbb a  Cloer 4 szeletes kenyérpirító, mellyel egyszerre készül el akár 4 toast, kenyér szelet.

A házi sajtos tallér akár gluténmentes változatban is Cloer ostyasütővel vagy kekszsütővel készítve

A Cloer ostyasütő kiváló eszköz sajtos tallér készítéséhez. Príma sós és édes tallért, tölcsért készíthet a Cloer ostyasütőivel. Bonair recept kiegészítéseket is talál a magyar nyelvű használati utasítás mellett, gluténmentes sajtos tallér és a reform zabos mandulás keksz nagy kedvenceink.