Melegszendvics sütő

Melegszendvics sütő használatával változatos reggeli, tízórai vagy vacsora készítési lehetősége lesz. A német Cloer melegszendvics sütők vastagon megpakolhatók, prémium minőségű tapadásmentes bevonatot tartalmaznak.

Választhat 2 szendvics vagy akár 4 szendvics készítésére alkalmas melegszendvics sütő közül is!

A háromszög alakra vágható melegszendvics sütő jó vastagon megpakolható, s a legnagyobb a 4 db toast kenyérből melegszendvics készítő- a Cloer 6269 típus,

Melegszendvics sütő gépek az ún. minigrill készülékek is még.

Kis méretű sütő, mely gyorsan felmelegszik, s a felső fűtőszál által a behelyezett étel, kenyér melegítésére, pirítására kiváló.

A kenyérre feltétet tesz, sajtot a tetejére, s pár perc alatt ráolvad a sajt, összeérnek az ízek, s mennyei melegszendvics lesz a kész eredmény.


4termék 14

Melegszendvics készítő készülék
2 db átlósan félbevágott szendvics készítéséhez
Tapadásmentes bevonat
LED kijelző
Beállítható barnítási hőfok
Helytakarékos kivitel
Cloer kábeldugó tartó
Vezetéktartó
Ezüst, lakkozott műanyag borítás

Termék állapota:
Gyári ÚJ
Raktárról azonnal átvehető 
18 990 Ft

Családi szendvicssütő
Óriás meleg szendvics készítő készülék
4*2 db átlósan félbevágott szendvics
Tapadásmentes bevonat
LED kijelző
Beállítható barnítási hőfok
Átlós félbevágás
Vastag tölthetőség
Amerikai toast kenyérhez is alkalmas
Helytakarékos kivitel
Cloer kábeldugó tartó
2 fokozatú fedél zárás
Ezüst, lakkozott műanyag borítás

Német minőség – Cloer technológia

Termék állapota:
Gyári ÚJ
Raktárról azonnal átvehető 
28 990 Ft

A Steba KB9.2 gyors, praktikus grillsütő. A gyors kvarc fűtőszál még kényelmesebbé teszi a használatát. Süthet, grillezhet vagy akár melegíthet is benne. A dupla szigeteléssel most még energiatakarékosabb.

Ideálsi melegszendvics sütő

Termék állapota:
Gyári ÚJ
Raktárról azonnal átvehető 
online ár 29 990 Ft
RRP: 31 990 Ft 

3in1 szendvicssütő
Szendvicssütő
Gofrisütő
Minigrill
Cserélhető sütőlapok
Hőfokszabályzós Max 210°C
Könnyű kezelés, tárolás
Helytakarékos
Csúszásmentes gumitalpak
1100 W teljesítmény

Termék állapota:
Gyári ÚJ
Raktárról azonnal átvehető 
17
28 990 Ft
34 990 Ft 
Kezdete: 2024.02.21 Vége: 2024.03.10
4termék 14

Az igazán ízletes melegszendvics titka nemcsak a finom feltéteken vagy a minőségi kenyéren, hanem a tökéletesen elkészített sütésen is múlik. A melegszendvics sütők, amelyeket webáruházunkban kínálunk, ezt a folyamatot egyszerűvé és hatékonnyá teszik.
Engedje meg, hogy bemutassuk, miért érdemes invesztálni egy melegszendvics sütőbe, és miért válasszon a Bonair melegszendvics sütő kínálatából!

Négyszögletes melegszendvicsek- vastagon megpakolva

Praktikus melegszendvics sütő készülékek, melyek a szögletes toast kenyér formájához igazodnak.

Egyes toast kenyér sütők csak a szokásos vaj, sajt, sonka szendvics vastagságra alkalmasak, jellemzően ezek a kivehető sütőlapos szendvics sütők.

Olykor lassabban, alacsonyabb hőfokon sül át a szendvics is, s kevésbé lehet vastagon megpakolni.

A Bonair választékában találhat ilyet is, s olyat is (a német Cloer gyártótól), melyek extra vastagon feltétezhetőek. Vastag melegszendvics készítésére alkalmas pl. a Cloer 6219 és 6269 típus.

Melegszendvics nagy méretű amerikai toast kenyérből

Járt már úgy, hogy rákívánt egy mennyei melegszendicsre megvette hozzá a nagy méretű amerikai toast kenyeret, s nem fért bele a sütőjébe?

Mérgelődés helyett válasszon akkor most egy príma, amerikai toast kenyér sütésére is alkalmas melegszendvics sütő készüléket itt a kínálatunkból!

Nézze meg a Cloer 6269 négy szeletes toast kenyér sütőt, mellyel egyszerre 4 db melegszendvics készíthető, ráadásul akár amerikai toast kenyérből is.

Sajtos melegszendvics - kis méretű sütő készülékkel

Nem dupla szendvics a vágya, hanem inkább egy retro sajtos szendvics? Kovászos kenyér vajazva, s a tetejére ráolvasztva a sajt?

Hmmm, micsoda egyszerű, ám nagyszerű tízórai vagy vacsora! A drága száraz kenyér felhasználása egy finom melegszendvics elkészítéséhez.

A STEBA minisütő kiválóan elkészíti Önnek ezt a retro szendvicset, ízletes és egyszerű meleg ételt. Ráadásul akár pizzát is melegíthet benne, s különféle ételeket kompletten meg tud sütni, elkészíteni.

Miért válasszon a Bonair webáruház szendvicssütő készülék kínálatából ?

  • Megbízható szendvics sütő készülékek
    Csak olyan toast sütő készüléket kínálunk, ajánlunk Önnek, amit mi is kipróbáltunk, meggyőződtünk annak praktikus használhatóságáról. Valamint megbízható meleg szendvics sütő mivoltában biztosak vagyunk. Így Ön hosszú távon is élvezheti a használatát, előnyeit.

  • Többféle termékből, márkából választhat
    Webáruházunkban számos toast sütő, melegszendvics készítő gép megtalálható, amelyek kielégíthetik az Ön igényeit és elképzeléseit. Legyen szó akár egy egyszerű, hétköznapi használatra szánt toast sütőről, melyet egyszemélyes háztartás vagy kétszemélyes részére könnyen tud használni, tárolni. Akár négy személyes melegszendvics sütő is választható, mellyel a család egyszerre jut finom, meleg szendvics falatokhoz.

  • Dupla szendvics sütő is megtalálható a szendvics készítő kínálatunkban
    2* 4 db nagy méretű toast kenyeret, vastagon megtöltve is belehelyezhet. Ráadásul a Cloer 6269 melegszendvics sütő amerikai toast kenyérhez is alkalmas, s elképesztő vastagon megtölthető finomságokkal.

  • Webáruházunkat úgy terveztük, hogy egyszerű és kellemes vásárlói élményt nyújtson. Átlátható kategóriák, részletes termékleírások és felhasználóbarát rendszer segíti Önt a melegszendvics sütő választás folyamatában, megtalálásában és megrendelésében.

Milyen melegszendvics sütőt válasszak?

Nos, mi már jópár érvet felsoroltunk, hogy miért a Bonair konyhai készülékei közül válasszon. Az, hogy milyen melegszendvics sütő legyen az Ön kedvére való, azt a termékleírásaink alapján Ön döntse el.

Válassza a minőséget és a kényelmet az egyszerű étel készítéshez , és böngésszen kínálatunkban most!