Pároló, gyorsfőző

Elektromos kukta, gyorsfőző,  étel pároló

Mind abban segítenek Önnek, hogy gyorsan és bizonyos tekintetben kíméletesen készüljön el az étel.

Ismerje meg aktuális pároló, gőzsütő, rizsfőző választékunkat!


7termék 17
7termék 17

Ételkészítés párolással, gőzzel

Nem kell a mamut hamunak mondani, demensnek vagy fogatlannak lenni ahhoz, hogy párolt, netán pépes ételeket fogyasszunk. Netán valamilyen emésztési rendellenesség, vagy csupán egészséges táplálkozás miatt készítené az ételeit gőzben, párolva itt megtalálhatja az elkészítésükhöz alkalmas konyhai készüléküket.

Van aki esküszik arra, hogy a húsleves vagy libacomb akkor a legfinomabb, legízletesebb, ha  kukta jellegű főzőedényt használ, elektromos gyorsfőzőben készíti el. Ahány ház, annyi szokás. Nálunk még nem szokás, de könnyen lehet, hogy mire Ön olvassa, addigra a húsleves már gyorsfőzőben készül és örülünk a mennyei, intenzív ízeknek. -mert állítólag nem csak ezért előnyös, mert gyors, hanem sokkal intenzívebb és finomabb ízű lesz.

Gőzsütő - temérdek funkcióval, hétköznapi ételkészítéshez, sütéshez is

Amennyire az elektromos kukta még nem a fő kedvenc, a STEBA gőzsütő már annyira nélkülözhetetlen. A DIY programmal olyan hőmérsékletet, sütési-párolási kombinációt, időtartamot állíthatunk be kb, amilyet akarunk. Vannak gyári programok is. Lehet csak gőzben párolni, gőzzel sütni, csak sütni, a sütési fokozatokat kombinálni. Aki szívesen használna mikro helyett ételmelegítésre egy gőzsütőt, annak jószívvel ajánljuk, mert a nagy űrtartalma és a sok funkció miatt frappánsan ki lehet használni, ráadásul egészségesebb ételmelegítés lesz az eredménye.

Ételpároló, elektromos gyorsfőző, gőzsütő készülék vidáman megfér egymás mellett itt a webáruházban és az Ön konyhájában, kamrájában is. Nézze meg milyen jól mutatnak és mennyire praktikusak!