Sajtos tallér sütő

Sajtos tallér sütés elektromos ostyasütő géppel

Nagy kedvenc rágcsálnivaló a sajtos tallér!

Sajtos tallér készítés házilag

Házilag, otthon is elkészítheti elektromos sajtos tallér készítő készülékekkel. Ostyasütő, kekszsütő – többféle lehetőség is van arra, hogy Ön ízlésének, kedvének, pénzügyi lehetőségeinek megfelelően válasszon konyhai kisgépet a Bonair kínálatából.

Sajtos tallér sütéshez elektromos gép és recept

Nem csak sütő készülék, hanem sajtos tallér recept is megtalálható itt a Bonair oldalán. Nekünk már bevált, roppanós ostyák, rágcsálnivalók receptjét és elkészítési praktikáit osztjuk meg Önnel. Válasszon-rendeljen most itt sajtos tallér sütő készüléket, szerezze be az alapanyagokat, s rövidesen indulhat is a nagy sütögetés! Aztán meg a rágcsálás…..


5termék 15
5termék 15

Roppanós sajtos tallér készítése

Amit mi kipróbáltunk receptet, - s a Cloer ostya vagy kekszsütővel sütöttük- azokból mind igazán finom, roppanós sajtos tallér készült. Aranybarna színét a gazdag sajt tartalom segíti, illetve a tallér sütő készülék barnítási foka megfelelő beállítása.

Gluténmentes sajtos tallér

Egyre többen szenvednek élelmiszer allergiában, s kerülik a fehér lisztet. Nekik való a sajtos tallér gluténmentes változatban. Mi (fehér) rizslisztből szoktuk elkészíteni, tojással, tejföllel, no meg sajttal. Laktóz érzékenyeknek ez utóbbiak laktózmentes változata beszerezhető, s kiváló házilag készült finomság. Így legalább biztos lehet benne, hogy miből készül, s a kereskedelemben kapható drága mentes termék árak töredékéért elkészítheti. Csak mielőbb szerezze be hozzá a sajtos tallér készítő gépet – a Bonair-től!

Egyszerre sok darab sajtos tallér sülhet ki

Nézzen körül itt a választékunkban! Vannak olyan ostyasütők, mely egyszerre 1-2 db kis tallér sütésére alkalmas, ám talál olyat is, amin 6-9 db -azaz sok darab sajtos tallér süthető ki egyszerre.
Lehet, hogy az időráfordításban alig van különbség, mert a sütési idő hasonló, olvassa el kapcsolódó leírásainkat.

Házi készítésű sajtos tallér

Mi nagy különbséget látunk a bolti sajtos tallér és a házi változat között. A halovány, sápadt korongok helyett mi örömmel sütünk sajtban gazdag, arany barna tallérokat. S nagy örömmel majszoljuk, ropogtatjuk a házi készítésű sajtos tallér korongokat, melyet Önnek is előszeretettel ajánljunk. Olykor bemutatótermünkben lehetősége van ügyfeleinknek kis kóstolóra is.

Finom sajtos tallér Cloer ostyasütővel

Ajándékba adható saját készítésű finomság

Bátran biztatjuk arra, hogy barátait, rokonait lepje meg valami finomsággal, amit Ön készített. Remek lehetőség a sajtos tallér erre, mivel hosszan eltartható. Celofánba téve, kis masnival átkötve csinos ajándék, s finom is.
Gluténmentesen étkező barátnak, rokonnak meg csodás emberi gesztus, ha gluténmentes sajtos tallér készítésével, egyedi ajándékkal lepi meg.

Ostyasütő gép ajándékba

Ajándék ötlet nagymamának, anyukának, nagynéninek. Attól se ódzkodjon, ha nagypapának vagy nagybácsinak a Bonair egyik nagyszerű, minőségi konyhai készülékét ajándékozza. Aki szereti a sajtos ropogtatnivalót, s a házilag készülő finomságokat preferálja, annak kiváló ajándék lehet egy elektromos sajtos tallér készítő.

Gyorsan Önnél lehet, s kezdheti a sütögetést

Nézze meg, milyen konyhai kisgépek állnak itt rendelkezésére.
Sajtos tallér sütéshez ostyasütő vagy kekszsütő készülékek közül választhat. A német Cloer kiemelkedő és elismert minőségi márka Németországban. Több évtizede forgalmazzuk, bátran ajánljuk gyorsaságot, kiváló minőséget szeretőknek.

Olvassa el a Bonair Extra- tapasztalatait, leírásainkat, s döntse el, melyik a leginkább kedvére való.

Rendelje meg ma, hogy akár már holnap megismerhesse a sajtos tallér sütés egyszerűségét, s az elkövetkező napokon örömmel rágcsálhasson, s lubickolhasson hozzátartozói elismerésében.