Sous Vide

SZUVIDÁLÁS OTTHON ÉS ÉTTEREMBEN PROFESSZIONÁLIS SOUS VIDE KÉSZÜLÉKEKKEL

A népszerű konyhatechnológia, a szuvidálás- már az Ön számára is könnyen elérhető! Ne csak a tv képernyő előtt nézegesse a szuvidáló gépet, álmodozzon róla, hogy bárcsak egy saját SousVide lehetne, hanem rendelje meg itt és otthonában is használja!

Bonair receptfüzetet is készítettünk szuvidálási tippekkel, saját tapasztalatokkal.

Válasszon otthoni szuvidáláshoz SousVide főzőt és hétköznap is tálaljon ínyenc fogásokat!


8termék 18
ALACSONY KÉSZLET 
INGYEN SZÁLLÍTÁS
Termék állapota:
Gyári ÚJ
89 990 Ft
8termék 18

Otthon is ízletes, zamatos profi szuvidált ételek

Még mindig csak vűgyódik arra, hogy megismerje mi az a mágikus szuvidálás, amit a tévés főzőműsorokban mesterszakácsoktól vagy tanoncoktól lát ételkészítésnél?

Ha már utánanézett, hogy a szuvidolás mire jó, akkor talán már azt is belátta, hogy nem is olyan ördöngős ételelőkészítési eljárás. A SousVide készülékek egész tárháza várja, csak Önön múlik mennyire profiként akar eljárni, milyen hőfoklépcsővel, stabil hőmérséklet tartásával biztosítaná a vákumzacskózott ételeknek a meleg fürdőt.

SousVide rúd, szuvid kád többféle eszköz amatőröknek és profi szakácsoknak

A STEBA SousVide választékát ismerje meg, válasszon akár pénztárcája, akár helytakarékosság, akár profizmus szeirnt szuvidáló gépet. A szuvidáláshoz a vákumcsomagolás nélkülözhetetlen. Így gondoskodjon arról is, hogy legyen kéznél az alapanyagok vákumozására szolgáló vákumfóliázó készülék és zacskó is.

Omlós csirke, szűzérme - hosszan eltartható szuvidált fogások

A szuvidálással hőkezeli a vákumzacskóba zárt ételeket, így a meleg fürdőzés után jéggel, jeges vízzel sokkolva, hűtőben akár hetekig (fagyasztóban hónapokig) eltarthatók. Fogyasztás előtt süsse át, kérgesítse grillen pár perc alatt. Milyen eredményre számíthat? Omlós és zamatos, mennyei ízek kerülnek a tányérra. Nem hiszi? Próbálja ki!

Válasszon a STEBA választékából szuvid eszközt, vákumozót, s akár elektromos grillt is!