Sous Vide

SZUVIDÁLÁS OTTHON ÉS ÉTTEREMBEN PROFESSZIONÁLIS SOUS VIDE KÉSZÜLÉKEKKEL

A népszerű konyhatechnológia, a szuvidálás- már az Ön számára is könnyen elérhető! Ne csak a tv képernyő előtt nézegesse a szuvidáló gépet, álmodozzon róla, hogy bárcsak egy saját SousVide lehetne, hanem rendelje meg itt és otthonában is használja!

Bonair receptfüzetet is készítettünk szuvidálási tippekkel, saját tapasztalatokkal.

Válasszon otthoni szuvidáláshoz SousVide főzőt és hétköznap is tálaljon ínyenc fogásokat!


6termék 16

Profi szuvid rúd
Helytakarékos és praktikus
0,1C pontosság
Vízkeringetővel  8 l/perc
Digitális szabályzás
Könnyen tisztítható
Vízálló IPX 7
2000 W

ÁLLAPOT:
Gyári ÚJ
ALACSONY KÉSZLET 
89 990 Ft
A szuvidolás egy innovatív konyhai eljárás, melyhez
szükséges egy erre alkalmas eszköz. Ilyen az SV2 Sous
Vide főzője! Ezzel a hagyományosnál kényelmesebben és
egészségesebben készítheti el ételeit!
ÁLLAPOT:
Gyári ÚJ
ALACSONY KÉSZLET 
89 990 Ft
Szuvidolt kacsamell, szuvidált szarvascomb, mennyei ízek, mind a modern konyhatechnológiai eljárásnak, a szuvidolásnak köszönhetően. A szuvidálás forró vízben,
ám alacsony hőfokon történik, vákuumzacskóban
ÁLLAPOT:
Gyári ÚJ
Raktárról azonnal átvehető 
169 990 Ft
Praktikus szuvid rúd, kis helyen is elfér. Állítható hőmérséklet 90°C-ig. Max 20literes edényhez vagy tálhoz, ami min. 15cm mély. Kéken világító LCD kijelző.
Állítható időzítővel. Nemesacél ház.
ÁLLAPOT:
Gyári ÚJ
Raktárról azonnal átvehető 
64 990 Ft
Éttermébe keres vendéglátóipari Sous Vide készüléket?
Kitelepülésekhez, catering kínálatához szeretne ínyenc
fogásokat készíteni? Szuvidolt fogásokat tálalna
vendégeinek? A STEBA SV100 profi megoldás.
ÁLLAPOT:
Gyári ÚJ
UTOLSÓ DARAB 
129 990 Ft
Műanyag golyók vízfelszín
hőmérséklet kiegyenlítésére
Szuvidáló rúd használatához
Mosható
Többször használható
ÁLLAPOT:
Gyári ÚJ
ALACSONY KÉSZLET 
10 500 Ft
6termék 16

Otthon is ízletes, zamatos profi szuvidált ételek

Még mindig csak vűgyódik arra, hogy megismerje mi az a mágikus szuvidálás, amit a tévés főzőműsorokban mesterszakácsoktól vagy tanoncoktól lát ételkészítésnél?

Ha már utánanézett, hogy a szuvidolás mire jó, akkor talán már azt is belátta, hogy nem is olyan ördöngős ételelőkészítési eljárás. A SousVide készülékek egész tárháza várja, csak Önön múlik mennyire profiként akar eljárni, milyen hőfoklépcsővel, stabil hőmérséklet tartásával biztosítaná a vákumzacskózott ételeknek a meleg fürdőt.

SousVide rúd, szuvid kád többféle eszköz amatőröknek és profi szakácsoknak

A STEBA SousVide választékát ismerje meg, válasszon akár pénztárcája, akár helytakarékosság, akár profizmus szeirnt szuvidáló gépet. A szuvidáláshoz a vákumcsomagolás nélkülözhetetlen. Így gondoskodjon arról is, hogy legyen kéznél az alapanyagok vákumozására szolgáló vákumfóliázó készülék és zacskó is.

Omlós csirke, szűzérme - hosszan eltartható szuvidált fogások

A szuvidálással hőkezeli a vákumzacskóba zárt ételeket, így a meleg fürdőzés után jéggel, jeges vízzel sokkolva, hűtőben akár hetekig (fagyasztóban hónapokig) eltarthatók. Fogyasztás előtt süsse át, kérgesítse grillen pár perc alatt. Milyen eredményre számíthat? Omlós és zamatos, mennyei ízek kerülnek a tányérra. Nem hiszi? Próbálja ki!

Válasszon a STEBA választékából szuvid eszközt, vákumozót, s akár elektromos grillt is!