ÁLOMMELÓ a Bonair-nél - Legyen a Bonair munkatársa!

A Bonair célja minél több elégedett vásárló elérése. Célunkat csakis odaadó, szorgos munkatársak, együttműködő partnerek és jól szervezett munkafolyamatok, no meg kiváló termékek által érhetjük el. A vásárlókra is nagy szükségünk van, s munkatársakra is.

Bármilyen munkakört is ajánlunk, még ha úgy gondoljuk, hogy álommeló lehet, mi nem hintünk ilyen varázsigéket.

Mivel ismerjük a mondást:” Kinek a pap, kinek a papné”, s a hosszú évek tapasztalatával is tudjuk már, hogy van akinek unalmas, van akinek túl pörgős, egy ideig tetszős, aztán kevésbé tetszős egy-egy munkakör. A szezonalitás is erősen befolyásolja a feladatvégzések intenzitását.

Jó hangulatú munkahelyi csapat

Igaz, hogy a munka köt minket össze a munkahelyen, azonban azt szeretnénk, hogy a légkör legyen oldott, jó hangulatú. Ha valaki csak más(ok)tól várja el, az még a hangulatfelelős pozira se nálunk pályázzon. ???? Mert a hangulatért is, mint sok minden másért: mindannyian felelősek vagyunk.

A munkánk színes és változatos

Kis csapatunk minden tagja elég sokrétű feladatot lát el. Mivel egymást is kell, hogy helyettesíteni tudjuk, ezért fontos, hogy mindenki átlássa a működésünk minden fogaskerekét, a hiányzó vagy kopott csapágygolyókat felismerje, pótolja- zökkenőmentes forgást biztosítsunk összedolgozva, így ezáltal mindegyikünk munkája elég színes és változatos.

Fejlődnünk szükséges

A technikai fejlődik, s kereskedőként nem csak gyártói termékfejlesztésekre, választék bővítésre van szükség, hanem a belső folyamataink és munkatársaink szellemi fejlesztésére is. Folyamatos tanulás, fejlődés szükséges, amit a cégünk is támogat.

Így csakis olyan munkatársakkal tudunk hosszú távon egy hajóban evezni, akik a belső fejlődésük motorját is rendszeresen olajozzák, táplálják.

Nem csak küldetésünk van, hanem értéket is képviselünk

A Bonair-nél nem csak a termékek, hanem a munkatársak is értéket képviselnek. Mivel ízig-vérig emberek vagyunk, a pozitív jellemvonásainkkal és gyarlóságainkkal együtt, mindezt figyelembe véve szem előtt tartunk alapértékeket, melyek nélkülözhetetlenek a közös munkához.
Ezért fontos, hogy közös jellemvonások, értékek mentén kapcsolódjunk egymáshoz, válasszuk meg a munkatársi csapattagokat.

Lelkesedés és megoldás,-eredmény fókuszáltság

Vannak, akik feladatorientáltak, s vannak akik inkább az eredményre, megoldásra törekvőek.

Így együtt teljes a kép, ha megvan az összhang, s az utóbbi típusból vannak többségben nálunk.

Ám akármelyik típusba is tartozzon a munkatársunk, fontos, hogy a lelkesedését minden reggel magával hozza.

2022. a megújulás éve - a Bonair hajójába ősztől új kapitány, kormányos, evezősök szállhatnak be

Működésünk jelentős részét megvizsgáltuk, elég sok munkafolyamatot átszerveztünk, bőszen digitalizálunk.

(Amikor 2021. ősszel elnyertük a Digiméter fődíját, mint legjobb digitális kisvállalkozás, igencsak elcsodálkoztunk, mert számos fejlődési, változtatási igény megfogalmazódott már, s a díj alapján az derült ki, hogy a korábbi működésünk is már példa értékűnek volt mondható)

Munkafolyamatainkat a hatékonyság és digitalizált működés irányába vezetjük, ám robotok helyett

hús-vér, érző emberekkel (vállalkozó partnerekkel és munkatársakkal) dolgozunk együtt. Aki nem akart fejlődni, s a változást nem kívánta, azok kiestek a hajónkból, ám mi evezünk tovább, javítunk az evezési-munkaszervezési technikáinkon, s szakavatott kapitányt, kormányost és evezősöket várunk.

Tetszik a küldetésünk? Tetszenek a termékeink? Van már tapasztalata a termékeinkkel vagy az ügyfélkezelésünkkel kapcsolatosan?

Tudná magasabb szintre emelni azt, szívesen hozzátenné tudását, kedves személyét és kölcsönösen gyümölcsöző együttműködést ajánl?

Ha szívesen lenne egy nemdohányzó, egészségtudatos csapat tagja, s cserélné tudását, munkáját bérre, megbízási díjra, jutalomra, jutalékra - akkor kicsit se tétovázzon:

küldje el bemutatkozó levelét, képességeiről, képzettségéről, írjon részletesen milyen kölcsönös előnyöket tudnánk egymásnak okozni!

Nézze meg, hogy milyen munkaköröket állítottunk össze, kit keresünk jelenleg és ha az adott pozíció a képzettségének, s vágyainak is megfelel, (a karrier ív nem látszik a pozíció leírásoknál, pedig ívelhet!) - akkor töltse ki a jelentkezési lapunkat!

Előre is köszönjük!


KERESKEDELMI MENEDZSER

Kereskedelmi ügyintéző, bemutatótermi értékesítő

Webshopos KERESKEDELMI ÜGYINTÉZŐ

IRODAVEZETŐ -operatív ügyvezető helyettes