Hírek

2024.04.22 20:19

Légtisztító a pollen megszűrésére

Szárnyalnak a pollenek, igen magas a levegő pollen tartalma.
A jó idő hatására burjánzó természet, virágba borult növények árasztják magukból a pollent. Autókon, kerítéseken, kerti bútorokon vastag sárgás porréteg látható. Egy része tán még a szaharai homok, aztán egy másik por, a többi meg a pollen.
A szél, szellő által pedig mondhatjuk, hogy szárnyra kaptak a pollenek. Sok van most belőlük, az tény. Több a kelleténél- pláne a pollenallergiában szenvedők számára.

Pollenallergia mérséklése légtisztítóval

A pollenallergiás tünetek mérsékelhetők a levegő megszűrése által. Zárt szobában a levegő pollenmentesítése az allergének jelenlétének csökkentését, s ezáltal az allergiás reakció mérséklését jelentheti. A HEPA szűrős légtisztító berendezés képes hatékonyan a polleneket kiszűrni a levegőből.

Bonair légtisztító választék bővítése

Cégünk, a Bonair légtisztító készülék választékát bővítette most áprilisban.
Gree légtisztító, Fisher,  STEBA is megtalálhatók a már megszokott BONECO, svájci légtisztító család termékei mellett. Szeretnénk, hogy minden háztartásban könnyen elérhető legyen már az egészséges, szűrt levegő. Így kis méretű légtisztító, olcsó légtisztító, nagyobb, hatékony- mind megtalálhatók a Bonair levegőszűrő kínálatában.

Melyik a legjobb légtisztító?

Válasszon a Bonair légtisztító berendezés kínálatából – az alábbi blog cikkeink segítségével!

Légtisztító hatékonysága

Honnan tudhatja egy felhasználó, hogy számára melyik a legjobb légtisztító

Légtisztító légszennyezettség kijelzővel

Majd miután a helyiség méretének, s az Ön igényeinek megfelelő gépet választotta, kipróbálta -  tudassa velünk, hogy Önnek a legjobb légtisztító melyik típusban vált be!
Kiváncsian várjuk a terméktapasztalatát, véleményét!

Ha a légtisztító választáshoz tanácsadást igényel, akkor foglaljon időpontot a Bonair szaktanácsadási szolgáltatására! Telefon: +36-70-881-3936 

Miután felkészült a fentiekben ajánlott cikkeink alapján, hogy milyen funkciójú és mekkora helyiségekbe, hány szobába légtisztító elhelyezés, s milyen szempontok mentén az igénye, egy 20 perces időintervallumban rendelkezésére áll munkatársunk, hogy olyan készüléket ajánlhasson, ami várhatóan a legjobb légtisztító választása lehet Önnek.

Termékmenedzserünkkel egyeztethet akár telefonon vagy a bemutatótermünkben, ahol megtapogathatja, meghallgathatja az általunk kínált levegőszűrő készülékek nagy részét.

Allergénmentes, jó levegőt kívánunk!


Köszönjük érdeklődését és bizalmát, s hogy a Bonair légtisztító kínálatából választ.

 

 

Vissza