Hírek

2023.11.30 17:44

Novemberi Bonair ügyféltalálkozó beszámoló

Korábbi vásárlóinkat, Jó Közérzet Magazin olvasóinkat 2023.november 10. péntek délutánra ügyféltalálkozóra invitáltuk.

Több apropója is volt az eseménynek, ám az elsődleges az, hogy így az év végéhez közeledve végre találkozzunk, kötetlenül beszélgethessünk, tippeket adjunk, no meg kicsit kényeztethessük korábbi vásárlóinkat.

Újdonságok a Bonair választékában, új légtisztító és holland ostya készítő debütált

A BONECO légtisztító család legújabb légtisztító berendezését, a Cloer újdonságát, a holland karamellás ostya készítésére alkalmas 1641S stroop waffel sütőt  illetve a STEBA 400°C-os elektromos pizza sütőjét is itt mutattuk be személyesen az érdeklődőknek.

Mert mi nem csupán egy webáruház vagyunk a sok közül, ahol a vásárlást követően megszűnik a kapcsolat.

Mi szívesen kapcsolatban maradunk!

Ha valakinek termékhasználati tanácsadás szükséges, abban is segítünk, mint ahogy a szervizelésben is. Ám ezen kívül kedveskedünk az elektronikus Jó Közérzet Magazinnal, illetve évente néhány alkalommal igyekszünk valamilyen eseményre elhívni ügyfeleinket, hogy találkozhassunk.

Párásító készülék működés közben

Mivel már éppen a fűtéssel kiszárad annyira a levegő, hogy a páratartalom 40% alá süllyed. Ilyenkor párásítani szükséges. A pénteki esős nap ellenére megkezdtük üzletünkben a párásítást, több hónap szünet után újra párásítunk.

Várhatóan a további hetekben, hónapokban is szükség lesz rá, így a BONECO H700 hibrid készülék és a BONECO U700 ultrahangos párásító -azaz a BONECO két TOP készüléke – látják el az üzlet párásítási feladatát.
Nem csak azért hasznosak, mert az optimális páratartalmat biztosítják. Azért is, mert általuk jobban tudjuk szemléltetni az egyes párásító fajták működését.


Légtisztító készülék működés közben a Bonair üzletben

Jellemzően 2 légtisztító készüléket üzemeltetünk.
Azonban a péntek délutáni ügyféltalálkozón az érdeklődőknek mindegyiket megmutattuk, üzemeltettük. Meghallgatták a légtisztító hangját, megismerhették az ideális légtisztító használat Bonair tippjeit.
Az új BONECO P370 légtisztító új formájával és magasságával kiemelkedett.

A nagy teljesítményű és VOC gázokat is érzékelő BONECO P710 légtisztító folyamatosan kijelzi az aktuális (2,5 pm alatti) levegőszennyezettséget. Az első légtisztítás iránt érdeklődő vendégeknél 24-et mutatott a kijelző, aztán a létszám szaporodásával, s az azonos légtérben sülő finomságoktól már 100 fölé, majd pedig 267-es értékre is felemelkedett.

Érdekes és látványos ilyen szinten -szám érték alapján követni e légszennyezettséget, s megnyugtatólag hat, amikor újra egyszámjegyű értéket látunk csak. Azaz egészséges levegőt lélegezhetünk.

Apropó egészséges levegő

A BONECO H700 hibrid párásító feltöltésekor a vízbe 15%-os oldatként kevertük a Clean&Protect folyadékot, ügyelve a levegő higiéniájára is. A levegő fertőtlenítésében nagy segítségünkre van a BONECO A180 fertőtlenítő folyadék, ami a légmosó és hibrid párásító készülékekben párásítással vízzel elegyítve kipárolog a levegőbe.

S nem csak a levegőbe, levegőről beszéltünk……

Látványkonyha pultunknál 3-4 féle konyhai kisgép működését mutattuk be.
Sajtos tallér gluténes és gluténmentes változatban

A Cloer 261 és 281 ostyasütő készülékein vékony, roppanós sajtos tallér készült. Látogatóink nem csak megnézhették, hanem emésztő nedveikkel is alaposan megismertethették ezt a kedvenc rágcsálnivalót.


Elektromos muffinsütő a német STEBA igazán praktikus terméke

Csokis-narancsos muffint készítettünk a STEBA CM3 sütikészítőben. Ez egy multi sütögető eszköz. Lehet benne kis amerikai fánkokat, golyó formát és muffint is készíteni. A golyó formákból – pop cake, azaz sütinyalóka is készülhet. A gyári kiegészítő is segít ebben a CM3 tulajdonosának.

Édes ostya, sajtos tallér, narancsos-csokis muffin a péntek délutáni repertoár

Egyszerre bemutattunk több sütögető készüléket, a kisült finomságokat kóstolhatták, vihettek belőle.

Csak pozitív elismerő szavakat kaptunk!

Aki nem jött el, az lemaradt ebből az ízorgiából….

Igazán jó volt beszélgetni, kicsit kötetlenebb formában találkozni kedves vásárlóinkkal. Köszönjük, hogy vásároltak, eljöttek, meséltek!

Nagy élmény számunkra olyan emberekkel találkozni személyesen, akinek már 4 légtisztító készüléke van tőlünk, vagy aki az indukciós főzőlap választása volt az első, s utána vásárolt BONECO hibrid párásítót. s még sorolhatnánk sok-sok visszatérő kedves vásárlónkat- sokukkal nem volt még lehetőségünk személyesen találkozni.


A Bonair üzlet a hét négy napján tart nyitva

A téli időszakban péntek délután is nyitva tartunk. A hozzánk betérő vásárlókat igyekszünk valami kis finomsággal is megkínálni, azonban ilyen volumenű bemutatóra, vendéglátásra nincs alkalmunk a hétköznapi ügyfélfogadás során.

A hétköznapokon is ügyfeleinkért, s az ő magas szintű kiszolgálásukért dolgozunk a háttérben, s az üzletben is.

Az ügyfélfogadós üzleti órák kialakítását igyekszünk az ügyfelek igényéhez igazítani, s eddigi tapasztalatainkra alapozva határoztuk meg. A Kapcsolat oldalon láthatja az aktuális nyitva tartásunkat.

Nagy szeretettel várjuk vissza vásárlóinkat, s örülünk, ha kapcsolatban maradhatunk. Szívesen fogadjuk, ha Ön is szívesen tér vissza hozzánk, legközelebb, amikor elhívjuk, akkor mesél nekünk kicsit a készülék használati tapasztalatairól.

Köszönjük, hogy a Bonair-nél vásárol(t), s követ minket.

Vissza