A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Görög házi grillkolbász – loukaniko

Nyaralj télen: felejtsd el a görög salátát és a gyrost, próbálj ki valami igazán görögös finomságot! Ez az illatos házi grillkolbász recept biztosan be fog jönni, ha valami mediterrán hangulatú, enyhén citrusos finomságot keresel. Fontos, hogy a megfelelő állag elérése érdekében az előkészítéskor minden hozzávaló hideg legyen. ha van otthon húsdarálód, előnyben vagy, de kérésre egy jó hentes is előkészíti a húsokat. érdemes három nappal a sütés előtt elkészíteni a kolbászt, hogy legyen ideje pácolódni és érlelődni.
Hozzávalók kb. 2,5 kg kolbászhoz
- 1,5 kg sertéslapocka, kockézva
- 0,5 kg birkacomb filé, lehártyázva, kockázva
- 0,5 kg hátszalonna, kockázva
- 3 ek. só
- +1 ek. só a pácoláshoz
- 2ek. extra szűz olívaolaj.
- 4 egész póréhagyma, a sötét levelek nélkül, alaposan megmosva, finomra vágva
- 2 ek. frissen reszelt (bio) narancshéj, kb. 3 narancsról
- 1 ek. pirított, őrölt koriandermag
- 1 ek. frissen őrölt fekete bors
- 1 ek. szárított oregánó (lehetőleg görög)
- 1 ek. szárított kakukkfű
- 1 dl hűtött vörösbor
- 3 ek. vörösborecet, hűtve
- Disznóbél, használat előtt 30 másodpercre beáztatva
- Hog casings, soaked in warm water 30 minutes prior to use
- 1 chunk of medium smoking wood, such as oak or pecan (optional)
A görög házi grillkolbász elkészítése
- Keverd össze és sózd meg a húsokat és a szalonnát, a keverőtálat és a robotgép keverő alkatrészét tedd mélyhűtőbe. A húsdarálót is hűtsd le.
- Közben egy nagy serpenyőt melegíts fel olívaolajat, tedd hozzá a póréhagymát, és időnként megkeverve süsd 10-15 percig, hogy megpuhuljon. Hagyd teljesen kihűlni. Keverd el a húsokkal, és hagyd még 20 percig hűlni az egészet.
- Daráld le a húsokat egy jéggel töltött edényben álló edénybe.
- Add hozzá a fokhagymát, a narancshéjat, a koriandert, a fekete borsot, az oregánót és a kakukkfüvet. 1 percen keresztül alacsony fokozaton kevergesd robotgép segítségével. Add hozzá a bort és a borecetet, majd keverd további egy percig, hogy egyenletes masszát kapj.
- Ezt kisütheted fasírtnak grillen vagy serpenyőben, de ha valódi kolbászt akarsz, töltsd a masszát bélbe, 15 centis darabonként megtekerve, majd egy karimás tepsiben tedd a hűtőbe, 2-3 napra. Naponta forgasd meg a kolbászt, hogy mindenhol érje a levegő.
- Opcionális lépés: Ha van füstölő géped érdemes használnod, de a grillre tett facsipsz és más füstölő megoldásokat is érdemes bevetni.
- Fűtsd fel a grillt közepesen magas hőfokra, és tedd rá a kolbászokat. Süsd addig, amíg a maghőmérő 70 °C-ot nem mutat. Pihentesd 5 percig, majd tálald azonnal.
Jó étvágyat kívánunk!