A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Hogyan legyen az ételnek olyan füstölt íze, mintha szabadtéren sült volna?

A nyár sokaknál a steakről, a sült oldalasról, a burgerekről és hasonlókról szól. Attól még, hogy valakinek nincs megfelelő helye a grillezéshez (vagy csak az időjárás nem megfelelő), még nem kell lemondania róla.
Egy elektromos grillsütő önmagában nagyon ízletes ételek sütését teszi lehetővé, de ha még ezen felül is szeretnénk fokozni az élményeket több lehetőség közül választhatunk. Az alábbi tippek valamelyikét kipróbálva való füstölt ízeket hozhatunk létre a konyhában:
1. Füstölt szalonna
Semmi szükség mindenféle különleges, nehezen beszerezhető hozzávalóra. Süssünk füstölt szalonnát addig, amíg ki nem olvad a zsírja. Ha ebben sütjük meg a húst, magába szívja majd a füstös ízeket.
2. Füstös íz paprikával
Kapható füstölt pirospaprika őrlemény is a boltokban. Ha ezt használjuk fűszerezésre, olyan lesz az elkészült hús, mintha szabadtűzön készült volna.
3. Faforgács
Már árulnak olyan barbeque faforgácsot is, ahol fafaj szerint választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. Így nem csak egyszerűen füstölt ízűek lesznek az ételeink, hanem több ízvariációval is kísérletezhetünk.
4. Folyékony füst
Szerezzünk be folyékony füstöt, és kezeljük ezzel az ételeket. Senki sem tudja majd megmondani, hogy nem a kertben sütöttük ki a vacsorát.
5. Beltéri húsfüstölő
Ha gyakran készítenénk füstölt BBQ ételeket, érdemes lehet beruházni egy saját húsfüstölőre. A grillezéstől függetlenül akár sajtfüstölésre is használhatjuk.
6. Füstölt tengeri só
Ha eddig úgy gondoltad, hogy minden sónak egyforma sós íze van, akkor tévedtél! Interneten, bioboltokban, hipermarketekben beszerezhető (rendszerint almafán) füstölt tengeri só. A tökéletes grillezett ízhatás érdekében ezt is használhatjuk ételízesítőként.
7. Steba Smokibg Box
Elektromoas mini füstőlő
A STEBA SM4 smoking box elemmel működik. A fachipsz begyújtása után rövid idő alatt elégeti a füstölő készülék nyílásába helyezett facsipszet, annak füstjét pedig kifújja a gumicsövön át.