A német STEBA cég egy új elektromos pizzasütőt dobott piacra, amely akár 400°C-ra képes felmelegedni. A cég korábban már számos grillsütőt fejlesztett és most sikerült egy olyan pizzasütőt kifejleszteniük, amely képes a magasabb hőfokokra is biztonságosan felmelegedni.
Az új pizzasütő megjelenését hossza fejlesztés és tesztelés előzte meg, mint minden prémium minőségű STEBA termék esetében.
Pizzasütő, mely 400°C-ra képes felelegedni, a STEBA-tól
A német STEBA a grillsütők terén már alapos gyakorlatot szerzett, hogy lehet kimaxolni háztartási áramellátással biztonságosan egy sütőt. Az újabb prémium grillsütő megjelenése előtt
-egy szintén hosszas fejlesztő munka eredményeként – piacra dobták a magas hőfokra képes pizzasütőt.
Elektromos pizzasütő otthoni használatra
Ahogy a STEBA termékei, ez a mostani elektromos pizzasütő is otthoni használatra készült.
A szögletes formája által remekül tárolható, s nem csak pizza készítéséhez használható. Az erősen hőszigetelt burkolata biztonságos használatot biztosít.
Előlapos pizzasütő ajtóval
Nemcsak a burkolatot hőszigetelték, igyekeztek hidegfalú kialakítást képezni, hanem a hőszigetelt mivoltát, hatékonyságát a lenyitható ajtóval fokozták.
A nyitható előlapos pizzasütő belső terében egy grillrács található, mely az ajtó nyitásával kigördül.
Sütés kövön vagy tepsiben
A STEBA PB1800 pizzasütő tartalmaz a grillrácson kívül egy kőlapot is. Akár közvetlenül a kőlapon sütheti a pizzát, kenyérlepényt, akár ráhelyezheti a cserépedényt vagy fém tepsit.
Kis méretű és nagy teljesítményű elektromos sütő
Kenyérlepényt, gratint, tepsis egytálételeket, sült csirkecombokat, édes finomságokat is elkészítheti a 9 cm beltéri magasságú STEBA PB1800 sütőben.
A tekerőgombos hőfokszabályzással beállítható a sütő hőmérséklete, mely maximum 400°C lehet.
Ismerje meg kicsit alaposabban a STEBA PB1800 pizzasütőt, nézze meg a bemutató videót is!
Üzletünkben, bemutatótermünkben is megnézheti, s ha szeretné, akkor ki is próbálhatja!
2022. évben cégünknél, a Bonair BG kft-nél többféle változás, megújulás történik.
- Megújítjuk a munkafolyamatainkat, előtérbe helyezzük a digitalizációt,
több automatizmust a munkafolyamatokban, s igyekszünk szervezettebbé, tömbösítettebbé tenni a munkavégzést, s annak hatékonyságát. - A munkakörnyezetünkben végzünk kisebb felújítási munkálatokat
- A munkatársi csapatunk, szervezetünk átalakul, megújul
- Átalakítjuk üzleti folyamatainkat, üzletünk nyitvatartási, rendelkezésre állási rendjét
Az üzletfejlesztés, szervezetfejlesztés úgy tűnik hosszabb időt vesz igénybe, s egy folyamat, sosincs kész. Így a következő évekre is marad belőle...
Egyelőre ezen a területen ezek jellemeznek minket: változatosság, a bizonyos helyzetekhez alkalmazkodás, s javító cél, alapelveinken alapuló munkavégzés, csapatépítés. - Weboldalunk, a bonair.hu megújul
Itt Ön már az új weboldalt látja, a megújult weboldalon, webáruházban olvasgat.
Bátran jelezze felénk észrevételeit, javításra szoruló bakijainkat. Konstruktív javaslatát előre is köszönjük.
Csak a változás állandó - minden más téren lépést kell tartani, fejlődni szükséges, ha élni, túlélni akarunk.
Márpedig akarunk, ezért fejlesztünk, változtatunk.
Mivel minden ilyen újításhoz inspirációra, lelkierőre, fizikai erőre, humán és anyagi forrásokra is szükség van, így
ez a sok területet átfogó fejlesztés sok erőforrásunkat leköti. A leterheltség, fáradtság és a több területet átívelő változtatások miatt könnyen előfordulhatnak hibák - mert hát emberek vagyunk.
Nagy szükségünk van Önre, mint Olvasóra, Ügyfélre, aki
Vásárol tőlünk, majd visszajelez, javító szándékkal értékel, s kölcsönösen megbecsülhetjük egymást, s kapcsolatban maradhatunk.
Törekszünk az emberi kapcsolatok ápolására (akkor is ha tudjuk, hogy nem beteg ???? ), Vásárlóink megbecsülésére.
Köszönjük, hogy velünk, a Bonair-rel tart a jövőben is!
Gőzfőző és gőzsütő egyben

Korunkban, a gyorséttermek és zacskós ételek világában fontos lenne, hogy valóban tápláló, vitaminokban gazdag, friss alapanyagokból készült ételeket együnk.
Az egyik legkíméletesebb eljárás, mellyel az étel megőrzi vitamin és ásványi anyag tartalmát, az a párolás.
Vitaminokban dús, kíméletes ételkészítés párolással
Míg a főzéssel elkészített zöldségben szinte semmi „értékes” nem marad, a párolásnál ez nincs így. Ráadásul a készítési idő is lényegesen lecsökkenthető, ha pároljuk az ételt!
Ahol pici baba van, különösen ajánlott ezzel az eljárással főzni, de ajánlható diétázóknak is, vagy egyszerűen azoknak, akik szeretnének egészségesen táplálkozni.
A német Steba cég világújdonsága a SteamBaker, mely a sütés és a párolás előnyeit egyesíti!
A német STEBA SteamBakere – gőzpároló és sütő egyben
A mai modern ételkészítés és egészséges táplálkozás kiváló eszközét dobta piacra a német STEBA gyár a gőzpárolós sütő készülékkel. Készíthetünk benne különféle húsokat, köreteket, de még süteményt is! Tehát egy olyan sütő készülék, mely programozható, s Ön választhatja ki, hogy sütésnél gőzt is használjon -e vagy csak párolás funkció működjön.
Mikrohullám helyett ételmelegítés gőzpárolóval
Mikrohullámú melegítés helyett is alkalmazhatjuk, e technológiával sokkal kímélőbb, zamatosabb és nem utolsósorban nincs egészségkárosító hatása.
Az exkluzív inox kivitelű, SteamBaker hasznos kiegészítője lehet konyhájának. Segítségével időt és energiát is megtakaríthat, de leginkább egészségét támogathatja.
Sütés és párolás egyszerre vagy külön
A sütő, pároló vagy e kettő kombinációja funkció választható, a digitális kijelző mutatja az éppen aktuális módozatot és a hátralévő időt. A sütési funkciónál a belső világítás segítségével ellenőrizhetjük az étel készültségét.
A beállított idő módosítható ha szükséges.