Kedvenc receptjeink
by bonair
2006.07.26 16:29

Gőzfőző és gőzsütő egyben

Gőzfőző és gőzsütő egyben

Korunkban, a gyorséttermek és zacskós ételek világában fontos lenne, hogy valóban tápláló, vitaminokban gazdag, friss alapanyagokból készült ételeket együnk.
Az egyik legkíméletesebb eljárás, mellyel az étel megőrzi vitamin és ásványi anyag tartalmát, az a párolás.

Vitaminokban dús, kíméletes ételkészítés párolással

Míg a főzéssel elkészített zöldségben szinte semmi „értékes” nem marad, a párolásnál ez nincs így. Ráadásul a készítési idő is lényegesen lecsökkenthető, ha pároljuk az ételt!

Ahol pici baba van, különösen ajánlott ezzel az eljárással főzni, de ajánlható diétázóknak is, vagy egyszerűen azoknak, akik szeretnének egészségesen táplálkozni.

A német Steba cég világújdonsága a SteamBaker, mely a sütés és a párolás előnyeit egyesíti!

A német STEBA SteamBakere – gőzpároló és sütő egyben

A mai modern ételkészítés és egészséges táplálkozás kiváló eszközét dobta piacra a német STEBA gyár a gőzpárolós sütő készülékkel. Készíthetünk benne különféle húsokat, köreteket, de még süteményt is! Tehát egy olyan sütő készülék, mely programozható, s Ön választhatja ki, hogy sütésnél gőzt is használjon -e vagy csak párolás funkció működjön.

Mikrohullám helyett ételmelegítés gőzpárolóval

Mikrohullámú melegítés helyett is alkalmazhatjuk, e technológiával sokkal kímélőbb, zamatosabb és nem utolsósorban nincs egészségkárosító hatása.

Az exkluzív inox kivitelű, SteamBaker hasznos kiegészítője lehet konyhájának. Segítségével időt és energiát is megtakaríthat, de leginkább egészségét támogathatja.

Sütés és párolás egyszerre vagy külön

A sütő, pároló vagy e kettő kombinációja funkció választható, a digitális kijelző mutatja az éppen aktuális módozatot és a hátralévő időt. A sütési funkciónál a belső világítás segítségével ellenőrizhetjük az étel készültségét.

A beállított idő módosítható ha szükséges.