Konyha világa - Receptek
by bonair
2012.07.05 17:31

Grill parti királyi lakoma a Római parton

Grill parti királyi lakoma a Római parton

Szeret ínyenc fogásokat enni? Kiváncsi, hogy egy grillmester miként és mit grillez?
Netán idegenkedik az elektromos grillektől, nem evett még fenséges fogásokat, melyek nem a füstös faszenes grillen készültek, s ódzkodik attól, hogy egy háztartási grill készítse el a királyi lakomáját, akkor…

Ha mindezek fennállnak Önnél, akkor érdemes tovább olvasnia és a grill parti meghívásunkat megfontolnia, elfogadnia.

Ugyanis elhozza nekünk a német STEBA gyár a 2010. év németországi grill királyát, Frank Huhnkét. Mi pedig lehetőséget biztosítunk néhány korábbi ügyfelünknek, hogy a grill bemutatón, grill kóstolón részt vehessenek.

A helyszín grillezéshez idilli: Budapest Duna-partja, a római parti Csónakház étterem terasza. Ebből adódóan a helyek száma korlátozott.

Grill király érkezik Németországból Budapestre

Tartson velünk július 17-én, egy interaktív grill partira! Lesse el a grill trükköket a német Grill királytól, Frank Huhnke-tól! Próbálja ki STEBA elektromos grilleket, és fogyasszuk el együtt a finomságokat!

TEGYE SZABADDÁ július 17. kedd estéjét, és tartson velünk a Római partra! Élvezze a fenséges grillételeket, a STEBA elektromos grilleken a sütögetést, a jó társaságot, a kellemes, Duna-parti klímát!

A grill parti sztárvendége, nem más, mint a 2010-ben, Grill Király címet nyert, Frank Huhnke!

Frank Huhnke séf grillez és tanít

Frank Németországban, kizárólag a GRILL témában utazik, gyakran tart grill kurzusokat is. Bemutatóinál, előszeretettel használja, a STEBA elektromos grillkészüléket is!

Frank, július 17-én ellátogat hozzánk, és személyesen fogja, a hangulatos Csónakház étterem fedett teraszán bemutatni a legnépszerűbb grillfogásokat! Ön, a többi meghívott vendéggel, pedig interaktív módon, együtt grillezhet, a profi grill chef-vel, majd az elkészített finomságokat, természetesen jóízűen el is fogyaszthatja, egy kellemes borral, vagy sörrel, és a jó társasággal együtt.

Programja van kedd estére? Mondja le! Ön is megérdemli a pihenést, a kellemes, egészséges kikapcsolódást!

STEBA elektromos grill a királyi lakoma másik sztárja

A grillezés a német STEBA grill készülékeken történik. A bajor STEBA gyár több évtizede gyárt elektromos grilleket: kontakt grill, asztali és álló, BBQ, fedeles grill, raclette és grillsütő hadsereg található meg a STEBA repertoárjában.

A STEBA elektromos grill készülékekkel, minimális zsiradék hozzáadásával, mennyei, egészséges grill ételeket készíthet!

Ismerje meg a Bonair grillsütő választékát!

 

A rendezvény által biztosított fenséges ételek, a Steba elektromos grillek, a pihenés egy exkluzív helyen, jó társaságban, elhozzák Önnek is, a nyári esték igazi hangulatát!

Grillezzen együtt a Grill Királlyal, A STEBA grilleken, sok érdekes, és értékes, grillimádó emberrel együtt!

A jegyár megvásárlásáért, Önt italkupon illeti!