BonAir webshop

Kérdése van? +3615222210

A bonair ajánlata
BonAir webshop

Kérdése van? +3615222210

  • A bonair ajánlata
    • PÁRÁSÍTÓ
    • LÉGTISZTÍTÓ
    • PÁRAMENTESÍTŐ
    • KLÍMA
    • AROMA DIFFÚZOR
    • VENTILÁTOR
    • ELEKTROMOS FŰTÉS
    • KONYHAI KISGÉPEK
    • KONYHAI ESZKÖZÖK
    • GRILLSÜTŐ
    • OUTLET
    • AKCIÓK
  • MIÉRT A BONAIRT VÁLASSZA?
  • LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
  • KONYHA VILÁGA - RECEPTEK
  • VISZONTELADÓKNAK
  • FIZETÉS, SZÁLLÍTÁS
  • GY.I.K
  • KAPCSOLAT
  1. KONYHA VILÁGA - RECEPTEK
  1. KONYHA VILÁGA - RECEPTEK
Vissza
Grillezett szuvidált kacsa

Grillezett szuvidált kacsa

Szívesen készítesz otthon Te is kacsamellet, ám az elkészítési móddal nem vagy igazán tisztában? Mindig azon morfondírozol, hogy vajon a nagyinak mitől vált olyan omlóssá és puhává? Akkor most átadom a titok kulcsát. GYERE ÉS OLVASS! ????

Csirke
Sous vide, szuvidálás
by bonair

Tudtad, hogy az omlós kacsamell rövid sütési idővel, ám annál hosszabb előkészítési idővel válhat olyan finommá? Az előkészület rád ezek után többé nem ró nagy terhet, mert a kacsánknak egy STEBA SousVide főzőben kell csupán melegednie. A szuvidált kacsa jó választás lehet egy ünnepi asztalra is! Lássunk is neki:

Az omlós, szuvidált kacsa receptje

kacsa

Hozzávalók:

  • 60 dkg – 1 kg kacsamell (vendégseregtől függően)
  • zöldség vagy húsleves alaplé
  • 2 dl vörösbor
  • teavaj
  • kacsazsír
  • dióolaj
  • balzsamecet
  • 2-3 rozmaring ág
  • só

 

Elkészítése:

A kacsamellet vákuumzacskóba téve ízlés szerint fűszerezd meg (én most sós kacsazsírral megkenve gondoltam pár szál rozmaring ággal), majd vákuumozd le, és a SousVide főzőbe helyezve, 59°C hőmérsékletre téve szuvidold meg a kacsamellet a vastagságától függően kb. 50-70 percen keresztül.

A vízfürdős hőkezelés után, olajos papírtörlővel töröld át az elektromos grill felületét, majd kérgezd meg rajta dióolajon a szuvidált kacsa külsejét. Akkor jó, ha a külseje szép barna, míg a hús belseje rózsaszín színű. Ezt követően pihentesd melegen (60°C-on) egy óra hosszát.

<<< Válassz megfelelő elektromos grillt ITT! >>>

A vákuumzacskóban maradt kacsa pecsenyelevet öntsd egy lábasba, öntsd fel alaplével, add hozzá vörösbort. Forrald őket össze, ízesítsd meg a balzsamecettel, majd sűrítsd be a teavajjal. Jöhet ismét a kérgesített szuvidált kacsa. Szeleteld fel, és öntsd nyakon a pecsenyelével.

Pár szó a szuvidálásról!

A szuvidolásnál nagyon fontos az állandó hőmérséklet, a SousVide főzők ezért tartják a beállított előfőzési hőmérsékletet.

  STEBA SV100 Sous Vide Professional
Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.
Vissza
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
  •  

  • Csak kipróbálná?
  • Írja meg véleményét nekünk!
  • JKM-hírlevél feliratkozás
  • Receptek
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Elállás
  • Szerzői jogok
  • Jótállási tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
  • Hírek
  • Rólunk
BONAIR BG Kft.
  • 1105 Budapest Kőrösi Csoma Sándor út 43-51.
  • +3615222210
  • online@bonair.hu
  •  

  • Nyitvatartás
  • Állás-karrier
  • Viszonteladóknak
  • Szaktanácsadás
  • Elégedettségi garancia
  • Szerviz- hibabejelentés
  • Gyakori kérdések
  • Blog, cikkek
  • Copyright © 2022 Bonair-BG Kft.
  • facebook

  • Instagram

Jó Közérzet Magazin

Cégünk, a Bonair a honfitársaink közérzetének javítását tűzte ki célul, igyekszünk sokat tenni ezért.

 

Érdekel
Feliratkozás
simplepay_hu_v2
cib
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  • PÁRÁSÍTÓ
  • LÉGTISZTÍTÓ
  • PÁRAMENTESÍTŐ
  • KLÍMA
  • AROMA DIFFÚZOR
  • VENTILÁTOR
  • ELEKTROMOS FŰTÉS
  • KONYHAI KISGÉPEK
  • KONYHAI ESZKÖZÖK
  • GRILLSÜTŐ
  • OUTLET
  • AKCIÓK
  • MIÉRT A BONAIRT VÁLASSZA?
  • LEVEGŐ KEZELÉS BLOG
  • KONYHA VILÁGA - RECEPTEK
  • VISZONTELADÓKNAK
  • FIZETÉS, SZÁLLÍTÁS
  • GY.I.K
  • KAPCSOLAT
Belépés visszatérő, regisztrált vásárlóknak
Regisztráció új vásárlóknak
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.