Üdvözöljük a Bonair megújult weboldalán, webáruházában. Kérdése van?  Keressen minket a Kapcsolat oldalon elhelyezett űrlapon vagy telefonon hétköznap 8-20h között 1-522-22-10

Mobil klíma

Mobil klíma legyen a választása,  ha

split klíma telepítése nem megoldható vagy

hosszú távú terveihez nem illeszkedik, illetve fontos a mobilitás, hordozható klíma az igénye.

Nézzen körül mobil klíma választékunkban!Mobil klíma - Ha split klíma telepítése nem megoldható vagy hosszú távú terveihez nem illeszkedik

Már alig bírja elviselni az izzasztó, fullasztó hőséget, a meleg miatt szenvedős éjszakákat? Gondot jelent a külső homlokzaton történő kültéri egység engedélyeztetése, vagy a hosszú várakozási idő a klímaszerelőre? Ha gyors megoldást szeretne, s egy lyuk fúrása, levegő kivezetés aránylag gyorsan megoldható, ez esetben ideális egy mobil klíma berendezés beszerzése.

A mobil klíma a nevében is jelzi a mobilitását, egyik helyiségből a másikba áttolható, azonban ahol elhelyezi, ott a levegő kivezetéshez a gégecső átmérőjének megfelelő nyílást ki kell alakítani. Ha a beltérben szeretne hűvösebb levegőt, a meleg levegőt valahova ki kell vezetni. Ezzel számoljon!

Mobil klíma elhelyezése a szobán kívül 

Vannak olyan mobil klímaberendezéseink, melyek hűtési mechanizmusa „megfordítható”, akár az árnyékos teraszra vagy előszobába is elhelyezheti a mobil klímát és a lehűtött levegőt a szellőző nyíláson keresztül fújja be a lehűteni kívánt helyiségbe, pl. dolgozószobába, hálószobába.

Itt kiválaszthatja, megrendelheti, akár már másnap átveheti, s élvezheti otthonában a mobil klíma hűvös levegőjét.

Mobil klíma házhoz szállítással

A raktáron lévő mobil klíma azonnal átvehető üzletünkben hétköznap nyitvatartási időben és kérheti akár sürgősségi átvétellel is (felár ellenében), s futárszolgálatos házhozszállítással is. Válassza ki, rendelje meg az igényeinek leginkább megfelelő mobil klímát és mi törekszünk arra, hogy mielőbb átvehesse.